Berti írta:de nagyobb esélyt látok egy Reusra vagy Lacazettere vagy Aubameyangra.
Nincs nagyobb esély rájuk sem szerintem, főleg utóbbi kettőre, mert róluk még csak cikket sem olvastam, hogy érdeklődnénk irántuk. Reus-ról is eléggé elhalkultak.
Berti írta:De én még mindig azt mondom, hogy Hazardot kéne áthozni és újra felnyomni a TOPba, amire ki más lenne alkalmas, mint Zizou, aki leghamarabb látta meg benne a tehetséget.
Nálam is Ő lenne az első számú célpont. Csak ebben a Mendes-es nyilatkozatban, hogy marad még jó pár évig, van valami. Akármilyen gyenge mezőnyben, a góljai jönnek és mindenféleképp végig nyomja minden meccsen a 90 perceket. Szerintem szeret is Madridban élni, Peréz sem fogja elzavarni. Bale alap, hogy marad, úgyhogy nem lepődnék meg, ha jövőre is maradna a BBC.
Viszont az aláírásod eszembe juttatta Marqhinost. Igaz róla sem pletykálnak abszolút, meg nem is hiszem, hogy rá mozdulnánk. De nagyon tehetséges, őt is szívesen látnám a padon, mert Pepe egyre kevesebb.
Mondjuk ha már megvan az "új Ramos-unk" akkor nem feltétlen kéne. Bár Ramos is 30 lesz, Marqhinos meg valami 20 körül van, szóval idővel lenne helye neki is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero