Cristiano Ronaldo
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Azért ne kezdjük el sajnálni szegény CR-t, hogy nincs a családjával meg ilyenek.
Tudjátok kik nincsenek a családjukkal? A kamionsofőrök, vagy azok akik külföldre kényszerültek dolgozni, hogy ellássák a családjukat, aztán meg 2 havonta egyszer látják egymást, és csak azért güriznek hogy legalább az alapot megteremtse a családjának.
"szegény" CR-nek nagyon szomorú élete lehet, hogy szinte mindig a fiával/családjával tudja tölteni a napot az edzéseken kivül. Kivéve persze ha Például BL van és el kell utazni Moszkvába, de ezek szinte minden családnál megvannak. (mármint a pár napos távollétek a családtól)
Tudjátok kik nincsenek a családjukkal? A kamionsofőrök, vagy azok akik külföldre kényszerültek dolgozni, hogy ellássák a családjukat, aztán meg 2 havonta egyszer látják egymást, és csak azért güriznek hogy legalább az alapot megteremtse a családjának.
"szegény" CR-nek nagyon szomorú élete lehet, hogy szinte mindig a fiával/családjával tudja tölteni a napot az edzéseken kivül. Kivéve persze ha Például BL van és el kell utazni Moszkvába, de ezek szinte minden családnál megvannak. (mármint a pár napos távollétek a családtól)
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát palesz77,
igazából ezzel arra akart utalni, hogy nincs ideje arra,hogy megélje ezt a sok pénzt.
Ezt az életminőséget kiélvezze, úgy igazán.
Majd ha visszavonul lesz rá ideje.
ennyi.
szerintem nem para,de ez az üzenet sztem neked is átjött.
Ennyi
szal na..valahol nekünk persze hogy furcsa, de csak gondolj bele, már bármit megtehetnél, aminek anyagi vonzata van, bárhova elviheted a szeretteid, bármelyik nővel,bármikor lefeküdhetnél,lényegileg királyként élhetnél, de ezt nem tudod egészében kiélvezni, csak egy részét,mert a maradékra nincs több időd.
szal.. érthető ez, ha kicsit megpróbálod beleképzelni magad a helyébe.
na közben lestat már válaszolt
igazából ezzel arra akart utalni, hogy nincs ideje arra,hogy megélje ezt a sok pénzt.
Ezt az életminőséget kiélvezze, úgy igazán.
Majd ha visszavonul lesz rá ideje.
ennyi.
szerintem nem para,de ez az üzenet sztem neked is átjött.
Ennyi

szal na..valahol nekünk persze hogy furcsa, de csak gondolj bele, már bármit megtehetnél, aminek anyagi vonzata van, bárhova elviheted a szeretteid, bármelyik nővel,bármikor lefeküdhetnél,lényegileg királyként élhetnél, de ezt nem tudod egészében kiélvezni, csak egy részét,mert a maradékra nincs több időd.
szal.. érthető ez, ha kicsit megpróbálod beleképzelni magad a helyébe.
na közben lestat már válaszolt

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Arra akart kilyukadni hogy attól mert van lóvé meg kocsi még nem csinálhat azt amit akar...hoz fel egy példát az ÉLETÉBŐL. én nem érzem hogy ezzel bármi baj lenne...biztos egy 4 gyerekes apa azt mondta volna hogy hiába a fasza meló meg sok pénz alig van a gyerekeivel...Ő is ugyanerre célzott családdal lenni Vegasban.palesz77 írta:Ha provokációnak vélitek töröljétek nyugodtan, de ez komolyan érdekel. Volt most egy CR interjú goal.com-on - szennylap tudom, de kitalálni csak nem találják ki ezeket -, CR meg egy ilyet benyögött, hogy:
"mondhatják, hogy tied az álommeló, pénz, kocsik, házak... de ez nem minden. Például: most vasárnap boxmeccs lesz Vegasban, ahova el akartam vinni a családomat és a barátaimat, de nem tudom, mert nincs rá időm."
Ezt csak én érzem elég gáznak?Végén még hozzátette, hogy de majd a foci után királyként akar élni, de akkor is.. Értem én mit akar ezzel mondani, de valahogy nem jön át az üzenet, miközben arról beszél, hogy csak úgy átröppentené a fél famíliát Vegasba.. De lehet csak a Barcás mivoltom miatt hangzik hülyén, szóval kérdezem, szerintetek ez tök normális nyilatkozat volt?
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha provokációnak vélitek töröljétek nyugodtan, de ez komolyan érdekel. Volt most egy CR interjú goal.com-on - szennylap tudom, de kitalálni csak nem találják ki ezeket -, CR meg egy ilyet benyögött, hogy:
"mondhatják, hogy tied az álommeló, pénz, kocsik, házak... de ez nem minden. Például: most vasárnap boxmeccs lesz Vegasban, ahova el akartam vinni a családomat és a barátaimat, de nem tudom, mert nincs rá időm."
Ezt csak én érzem elég gáznak?
Végén még hozzátette, hogy de majd a foci után királyként akar élni, de akkor is.. Értem én mit akar ezzel mondani, de valahogy nem jön át az üzenet, miközben arról beszél, hogy csak úgy átröppentené a fél famíliát Vegasba.. De lehet csak a Barcás mivoltom miatt hangzik hülyén, szóval kérdezem, szerintetek ez tök normális nyilatkozat volt?
Ezt csak én érzem elég gáznak?

- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ott vmi betegség van fejben, egyértelműen látszott, amikor az anyját választotta a nő helyett.M1Ö írta:értsd: laza porsche az anyukánakRealista24 írta:Sokszor értem én a kávézós smilet, de hogy ide minek?![]()
Amúgy meg lehetnék bármennyire tele, eszembe nem jutna, hogy egy Porschet vegyek az anyámnak születésnapjára...
nem egészséges.
na meg állítólag fel is húzott másik luvnyát is, az se segített feltétlenül

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
értsd: laza porsche az anyukánakRealista24 írta:Sokszor értem én a kávézós smilet, de hogy ide minek?

Amúgy meg lehetnék bármennyire tele, eszembe nem jutna, hogy egy Porschet vegyek az anyámnak születésnapjára...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sokszor értem én a kávézós smilet, de hogy ide minek?BBeno írta:anyukát meglepte egy datsunnal szülinapra.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ha minden meccsen rúg kettőt és ezzel nyerünk is akkor tőlem csinálhat bármit a pályán, legalább az utolsó két meccsen elkezdte végre meccsenként tolni a gólokat ami eddig a szezonban nem igazán ment.
Az viszont óriási visszaesés hogy mekkora százalékban rontja el a tiszta ziccereket kapussal szemben, több ilyen szitu is volt már idén, ugye legutolsó amit tegnap Bale bepasszolt neki ajtó ablak helyzetben kapusba vágta.
Az viszont óriási visszaesés hogy mekkora százalékban rontja el a tiszta ziccereket kapussal szemben, több ilyen szitu is volt már idén, ugye legutolsó amit tegnap Bale bepasszolt neki ajtó ablak helyzetben kapusba vágta.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
hihetetlen hogy minden rekordot magának akar...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Megvan hogy miért hagyta ki a büntetőt. Állítólag ez volt a Real századik elhibázott tizenegyese.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Épp eleget tűrtek már el a madridi szurkolók. Amiről beszélsz, annak oda-vissza kell működnie.Remy írta:Ne csak akkor szurkoljon a szurkoló, amikor megy a csapatnak, hanem, amikor szarban vannak, akkor is.
Ne csak akkor hajtson a kis üdvöske, ha kedve van, hanem minden egyes alkalomkor. Vagy ne csak akkor álljon normálisan a dolgokhoz, ha fényesre van kinyalva a segge, meg ha kell neki valami. CR mentalitása miatt soha nem gondoltam volna, hogy azt mondom rá, hogy nem kedvelem, de amit leművel egy ideje az arcon köpése az eddigi karrierjének.Remy írta:Ne csak akkor szurkoljon a szurkoló, amikor megy a csapatnak, hanem, amikor szarban vannak, akkor is.chronic írta:Akkor se mutogasson, meg dumáljon kifele a szurkolók felé. Mit gondol ez? Főleg jelen helyzetben, csak füttyszót érdemel a csapat, tapsot nem igazán. Ha mostanában mennék innen a ködös Magyarországról meccsre,füttyszó lenne az első.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Miért szurkoljunk ha Ők bsznak ránk?Remy írta:
Ne csak akkor szurkoljon a szurkoló, amikor megy a csapatnak, hanem, amikor szarban vannak, akkor is.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ne csak akkor szurkoljon a szurkoló, amikor megy a csapatnak, hanem, amikor szarban vannak, akkor is.chronic írta:Akkor se mutogasson, meg dumáljon kifele a szurkolók felé. Mit gondol ez? Főleg jelen helyzetben, csak füttyszót érdemel a csapat, tapsot nem igazán. Ha mostanában mennék innen a ködös Magyarországról meccsre,füttyszó lenne az első.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Akkor se mutogasson, meg dumáljon kifele a szurkolók felé. Mit gondol ez? Főleg jelen helyzetben, csak füttyszót érdemel a csapat, tapsot nem igazán. Ha mostanában mennék innen a ködös Magyarországról meccsre,füttyszó lenne az első.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja várj, nem a feliratosat raktam be.Mike írta:érdekes videó, csak semmit nem értek belőle
de ez egy másik eset akkor, mert élő közvetítésben nem szögletnél mutatták
https://www.facebook.com/b2b.a.madridis ... 2/?theater
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
érdekes videó, csak semmit nem értek belőle
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane