Isco - 22
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Re: Isco - 22
Marca:
• Zidane has already managed to solve one of the problems in the dressing room: Isco's concerns & his desire to leave the club.
• Isco went so far as to ask Real Madrid to accept Juventus's bid to sign him last summer.
• One of the first things Zidane did on taking over at the club was to shut down any talk of Isco leaving. "He's not for sale."
• It was Zidane who signed Isco for Real Madrid. The midfielder had agreed terms with Manchester City when the Frenchman stepped in.
• Zidane has already managed to solve one of the problems in the dressing room: Isco's concerns & his desire to leave the club.
• Isco went so far as to ask Real Madrid to accept Juventus's bid to sign him last summer.
• One of the first things Zidane did on taking over at the club was to shut down any talk of Isco leaving. "He's not for sale."
• It was Zidane who signed Isco for Real Madrid. The midfielder had agreed terms with Manchester City when the Frenchman stepped in.
- Galacticos
Ez a legjobb dolog ami iscoval tortenhetett. Zidane ha ra is hasonlo hatassal lesz mint benzemara akkor kurva nagyot nyert a csapat.
Ha maradt volna benitez akkor nyaron eladtuk volna en szerintem.
De igy brutal feleve lesz.
Ha maradt volna benitez akkor nyaron eladtuk volna en szerintem.
De igy brutal feleve lesz.

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Elég langyos az a kézfogás.

- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ez kép, Zizu@Isco 
Én is azt mondom bármennyire szeretem a kis spanyolt, ha most sem tudja kihozni magából a maxot, akkor váltania kell, de én jóságot érzek
.

Én is azt mondom bármennyire szeretem a kis spanyolt, ha most sem tudja kihozni magából a maxot, akkor váltania kell, de én jóságot érzek

na még jó, h pont most írtam, h rohadt pipa leszek, ha isco hamarabb távozik, mint benítez.
remélem minden oké lesz vele, kell ő ide.
remélem minden oké lesz vele, kell ő ide.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Én is így vagyok vele, ez lesz szerintem az utolsó lehetősége, hogy megmutassa nálunk, mit is tud.
.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Zidane Iscóról korábban: "Isco technikailag olyan, mint én. A szurkolók szeretik, ez egy különleges pillanat a számára."
Ha ő nem hozza ki belőle a legjobbat, akkor mehet a nyáron.
Ha ő nem hozza ki belőle a legjobbat, akkor mehet a nyáron.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
akkor kirúgjuk azonnal és hozunk helyette bukott senkiket. Miért? NEM TUDOMsikerül kukáznunk egy normális edzőt

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Benítez elismeri a téli szünetben végzett plusz edzéseket
Nem csodálnám, ha lépne legkésőbb a szezon végén, ez nem jó így neki, hogy ennyit padozik. Bár ha kivár a szezon végéig és talán sikerül kukáznunk egy normális edzőt, akkor el tudom képzelni, hogy játszana. De a pincér alatt nem

lassan már epizódszerep sem jut neki.
ha hamarabb távozik, mint benítez..

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
a 4-2-3-1 kinyírta a játékosaitok képességeit.Realista24 írta:Jövőre mar nem lesz Rafa, szóval nem aggódom annyira.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha Benitez nyáron biztos távozik, akkor remélem a játékos adás-vétellel megvárják az új edzőt...bár ha eltiltanak akkor csak attól kell tartani kit adnak el

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ó kabbe

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
Sajnos még a Valencia ellen itt lesz és az már jövőre lesz.Realista24 írta:Jövőre mar nem lesz Rafa, szóval nem aggódom annyira.

Remélem az lesz az utolsó meccse.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jövőre mar nem lesz Rafa, szóval nem aggódom annyira.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
Az olasz foci topickban írtatok Isco esetleges távozásáról...
Szerintem Beniteznél elvágta magát a multkori Kroos-os esettel.
Vagy mi az oka annak, hogy az utóbbi két meccsen egy percet sem játszott?
Ennek meg egyenes következménye lesz az, hogy ha van egy kis esze, akkor eligazol.
Ezt mondjuk nagyon nem szeretném, szóval jobb lenne, ha a fogalmatlan Benitez lépne le.
De amúgy Pep focija nagyon feküdne Isconak, egyrészt kíváncsi lennék mit tudna kihozni magából egy olyan csapatban, ahol illik is a gépezetbe...
Másrészt meg baromira nem örülnék az egyik kedvencem távozásának.
Szerintem Beniteznél elvágta magát a multkori Kroos-os esettel.
Vagy mi az oka annak, hogy az utóbbi két meccsen egy percet sem játszott?

Ennek meg egyenes következménye lesz az, hogy ha van egy kis esze, akkor eligazol.
Ezt mondjuk nagyon nem szeretném, szóval jobb lenne, ha a fogalmatlan Benitez lépne le.
De amúgy Pep focija nagyon feküdne Isconak, egyrészt kíváncsi lennék mit tudna kihozni magából egy olyan csapatban, ahol illik is a gépezetbe...
Másrészt meg baromira nem örülnék az egyik kedvencem távozásának.

- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Lehetne eredmenyesebb is, es szerintem tudna is...de, ahhoz par dolognak valtoznia kellene.Kerlon írta: Ja, valaki kritizálta, hogy nem olyan eredményes, ami max a gólokra igaz, de rengeteg helyzetet teremtett meg elől csak mostanában balkolbász elől mindenki.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Ja, valaki kritizálta, hogy nem olyan eredményes, ami max a gólokra igaz, de rengeteg helyzetet teremtett meg elől csak mostanában balkolbász elől mindenki.palesz77 írta:Itt egy hosszabb vidi is róla.
16 környéki passzokat nagyon érzi már most is, az ebből is látszik. Lehetne vagy 5-el több gólpassza, ha CR csúcsformában játszana idén.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K