Én egyébként a legnagyobb potenciált a Kroos-Modric-Isco sorban láttam, ahol Kroos van leghátul, és a labdakihozatal a fő feladata, Modric a híd, Isco pedig visszavesz az öncélú játékból, és a csapat hasznára válik a képessége.
Na végre nem csak egyedül vagyok ezzel így!

A jelenlegi keretből ez lenne a legütősebb 3mas, ilyen felállásban és szereposztásban.
morientes írta:Èn meg ki merem jelenteni hogy a spanyol a jobb.Meg lehet nèzni,miota szètesett a chelsea mennyi golt kap TC,(kevès a bravur),meg azt is meg lehetett nèzni tavaly,hogy DDG miatt jutott a MU a BL-be,mert az a vèdelem valami vicc volt.
A chelsea-è meg PL szinten akkor beton,ugye az a 8 vèdo azèrt mègis csak...
Csak itt megint az van ugye,hogy a belga,valamièrt világszerte nèpszerubb.Szimpatikusabb talán sokaknál.Franc tudja...
Szal nálam a top három jelenleg:DDG,aztán egy paraszthajszállal utánna Courtuois,majd Neuer.Azt annyi.
Ezzel is így vagyok. Mondjuk én talán elfogult vagyok a spanyollal, mert nekem már kezd bebizonyosodni, hogy a top Casillas-nál is jobb. Tavaly, ahogy írtad is, neki köszönheti a MU a BL-t, az idei szezon elején meg Ő tartotta életben a bajnoki cím esélyét. Úgy látszik ez a csapat már neki is nagy falat.
A Chelsea ellen az a védése Terry fejese után... és hány ilyenje volt már a jó pár év alatt. Nálam is világ legjobbja, úgyhogy ja, őt hoznám!
Remy írta:Pjanic 45 milla?

Kiezte? 15-20-ért jöhet, amúgy maradjon a seggén.
A mai kivásárlási árak mellett abszolút nem sok ez a 45. Nem egy elveszett játékos, kb az egyetlen igazán jó a Roma-ból. Talán még Naingolan, de Pjanic az ész az egész csapatban. Mondjuk ettől függetlenül még nem hoznám, pláne ha így Isco kerülne veszélybe.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero