"és talán végre mindenki belátja"Hungarokatalán írta:Miért akkor melyik csapatot tolják?
Én erre írtam, hogy naiv vagy, ha elhiszed. Lesznek még bírózások mindkét oldalon.

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. december 30., szerda 23:06
"és talán végre mindenki belátja"Hungarokatalán írta:Miért akkor melyik csapatot tolják?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 30., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 30., szerda 22:52
Az erőszakos és a sok meló a lényeg... mert hát jó a buli, csak sok a ******.hehe írta:de az a vicc, hogy ilyen képességű emberből 15 éve dunát lehetett rekeszteni az európai bajnokságokban.Realista24 írta:Excluding penalties, Luis Suárez has scored more goals than any other La Liga player during 2015 (all competitions). Gunman.
nem túl technikás, átlag, viszont erőszakos és sokat dolgozik.
ma már ezzel ki lehet tűnni, sőt, aranylabda top5 közelébe lehet kerülni.
félelmetesen szánalmas.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 30., szerda 22:50
de az a vicc, hogy ilyen képességű emberből 15 éve dunát lehetett rekeszteni az európai bajnokságokban.Realista24 írta:Excluding penalties, Luis Suárez has scored more goals than any other La Liga player during 2015 (all competitions). Gunman.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 30., szerda 22:50
„Nem értem, hogy a Barça hogyan játszhat majd kombinatív játékot Messivel, Neymarral és Suárezzel a csapatban. Mindhárman szólisták, egyéniségek. Ezzel az igazolással a Barcelona inkább előnyben részesíti az egyéni játékot, semmint hogy csapatként játsszon jó focit."Remy írta:40 gólt lőtt a csapat, amiből 35-öt az első 3-as úgy, hogy Messi alig játszott. Brutális. Elképesztő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 30., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 30., szerda 22:28
Talppal át akarta venni, aztán jó helyre pattant. Pont ilyet csináltam tegnap focin. :ĐMesQueUnClub írta:Kizárólag erős idegzetűeknek Ezt, hogy a bánatba tettet úgy oda Neymar.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 30., szerda 22:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 30., szerda 22:17
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 30., szerda 22:14
Szerintem meg csak szimplán egy raklapHungarokatalán írta:Amúgy szerintem mindkettőt tolják elég erőteljesen. És ennek a kiscsapatok isszák meg a levét.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 30., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 30., szerda 22:08
ATMA-tHungarokatalán írta: Miért akkor melyik csapatot tolják?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 30., szerda 22:08
Hát ez kérdés egy Realos fórumon? :ĐMiért akkor melyik csapatot tolják?![]()
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 30., szerda 22:07
Miért akkor melyik csapatot tolják?András93 írta:Kis naiv.mahitoo(Henke) írta:Egyébként végre egy napon történnek ilyen remek bírói ítéletek, és talán végre mindenki belátja, hogy itt nem a Madridot, vagy a Barcát nyomják, hanem egyszerűen fogalmatlan barmok a spanyol bírók.![]()
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. december 30., szerda 22:04
Kis naiv.mahitoo(Henke) írta:Egyébként végre egy napon történnek ilyen remek bírói ítéletek, és talán végre mindenki belátja, hogy itt nem a Madridot, vagy a Barcát nyomják, hanem egyszerűen fogalmatlan barmok a spanyol bírók.
Nincs több kérdés.La Liga Hungary írta:Közvetett szabadrúgás lett volna a helyes ítélet a 16-oson belülről veszélyes játék miatt.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2015. december 30., szerda 21:56
Emlékszem én egy milan elleni bl meccsreateeemadrid írta:A miénk is szánalmas volt, de ez egy új fejezet a kamu11-esek történelmében. Ez mi volt most komolyan?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Patkány bírógecik, a foci rákja modern játékvezetés.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 30., szerda 21:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 30., szerda 21:15
azokat veszik fel a zene suliból, akik meg buktak a fúvóshangszerek szakonMesQueUnClub írta:Ezek nem megkenve vannak, bakker elképzelem a spanyol spori képzést,Kerlon írta: azokat már korán megkenik olaszba
Tud futni?
-Tudok.
Látott már focipályát?
-Képen.
Felvettük!
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 30., szerda 21:11
Ezek nem megkenve vannak, bakker elképzelem a spanyol spori képzést,Kerlon írta: azokat már korán megkenik olaszba
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2015. december 30., szerda 21:10
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem