Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. december 30., szerda 19:55

Na, nagy nehezen én is eljutottam a Star Warsra.. :D Olvasgattam is a spoilereket, kis saját vélemény.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sokak baja, hogy semmi új nincs benne, de a legnagyobb újítás meg orrba szájba fikázva van. Kivételesen nem egy ereje teljében levő főgonoszt kapunk, hanem egy olyat, aki most bontogatja a szárnyait, még esendő és nem olyan erős, lelkileg instabil, és sorolhatnám. Szerintem nagy telitalálat volt a srác, érezhető, hogy rengeteg van a karakterében még, de most láthattuk, hogy nagyon az út elején van még ő is - pl egy sima halandó szinte parancsolgatott neki, ebből is érzékelhető volt, hogy még nincs ő a csúcson.. Olvastam olyan véleményt is, hogy Vader túl magasra tette a lécet, ezért nehéz megugrani, na ennek a csávónak is pont ez a baja, még a filmben is elhangzik ez.. Nem próbálták meg lemásolni őt, hanem csináltak egy karaktert, aki próbála nagy előd nyomdokaiba lépni, de egyelőre érezhetően nem olyan típus, mint az volt. Tartogat ő még meglepetéseket szerintem, bízom benne, hogy nem ugyanazt a klisét lövik el vele, mint Vaderrel, akkor jó húzás lesz egy ilyen embert kinevezni "főellenségnek".

Úgyhogy nekem nagyon tetszett a csávó, a végén mondták is, hogy be kell fejezni a kiképzését, gondolom a következő részben már keményebb lesz. Azt is el tudom képzelni, hogy eltelik 1-2 év a 2 rész között a film szerint is, és addigra a kiscsaj is, és a srác is kikupálódnak.

Poe karakteréből kérnék kicsit többet a következő részekre, bár sajna nem úgy tűnik, hogy olyan szinten részese lesz a kalandoknak, mint Han volt anno.

Többit már leírtátok nagyjából. Én alapból nemvagyok nagy SW fanatikus, szóval így kell kezelni a véleményem, de szerintem jó kis folytatás volt ez. Érezhetően első rész, nem kell csodákat várni tőle, de a Gyűrűk Ura vagy a Harry Potter első részeiben sem kaptunk teljes képet meg kifejlett karaktereket, van még 2 része fejlődni mindenkinek. Én várom a folytatást mindenesetre! B-)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 30., szerda 19:07

Ónó írta:Ha jelenleg haragszom apáékra, megéri a holnapoliszt megnézetni velük? Mennyire szar a film? Látta már valaki? :D ha csak közepesen fos, akkor kapnak egy cipőbűvölőt :D valami agy*asz.filmet mondjatok :D
Fantasztik fost nézesd meg velük. Mondjuk ha akarsz egy neked kedvező végrendeletet és sok az örökölni való, akkor meggondolnám.

A Hateful kapcsán meg kezdek elbizonytalanodni, nem tudom kell e nekem egy három órás ücsörgés a sok paréjjal. :mrgreen:
Nem illik.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 30., szerda 19:07

Szerintem azzal a filmmel vallatni lehetne. :D

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 30., szerda 19:04

Ónó írta:Ha jelenleg haragszom apáékra, megéri a holnapoliszt megnézetni velük? Mennyire szar a film? Látta már valaki? :D ha csak közepesen fos, akkor kapnak egy cipőbűvölőt :D valami agy*asz.filmet mondjatok :D
Szerintem teljesen vállalható film. Bár én álmodozó vagyok, szóval lehet azért jó nekem. :D

Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo

HozzászólásSzerző: Ónó » 2015. december 30., szerda 19:01

Ha jelenleg haragszom apáékra, megéri a holnapoliszt megnézetni velük? Mennyire szar a film? Látta már valaki? :D ha csak közepesen fos, akkor kapnak egy cipőbűvölőt :D valami agy*asz.filmet mondjatok :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 30., szerda 19:00

ziro4vr írta:Pedig te műértő ember vagy, kevés volt a kameraállás az egyszobás filmben?
Tudod te ezt, látod :mrgreen: :mrgreen:

Komolyra fordítva. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egy egyszobás filmet a misztikum tart fent, az meg itt megvan, de gyenge. Az iparos része jó ismét (párbeszédek pl.), de nincs lelke. Érezni rajta, hogy kifulladt Tarantino a témában... :(

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 30., szerda 18:52

nmate írta:Nem működik ez a The Hateful Eight. Gyenge Tarantinotól.
Pedig te műértő ember vagy, kevés volt a kameraállás az egyszobás filmben? :mrgreen:
Nem illik.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 30., szerda 18:49

Nem működik ez a The Hateful Eight. Gyenge Tarantinotól.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 30., szerda 18:41

az ételművész

hogy én mennyire gyűlölöm ezeket a kifinomult, szofisztikált, high life, mislen csillagos, aprólékos, kulináris kurválkodást :lol: :lol: :lol: :vivo:

meg egyúttal az olyan éttermeket, ahol 4 fogás kb az ember tenyerén elfér, de szerencsére annyit kérnek érte, mint egy átlagember fél havi fizetése....

maga a film nem volt rossz, kellemes kikapcsolódás. 6/10
Kép
Kép
Kép

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. december 30., szerda 18:11

http://index.hu/kultur/cinematrix/2015/ ... h_ifjusag/

Oriasi arc ez a Michael Caine. Meg az Ifjusag is jo film ha meg nem lattatok erdemes megnezni.

En ma ennek oromere ujrazom a Harry Brownt. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 30., szerda 14:04

miro írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jo csak ezt mondogatta obi wan,windu,quigon,yoda. IAztan ugye meg is tette azzal,hogy a vegen amikor mar majdnem vegzett Sidious Luke-al akkor o elkapta aztan ledobta. Most meg kezdodik az egesz ujbol.
Kivancsi leszek hogy mi lesz ennek az egesznek a folytatasa,mert a 7. resz is velemenyem szerint a nosztalgiabol epult fol,az esetleges ujitasoknak is az alapja valamifele remake. (Karakerek,helyszinek,targyak,szereplok.)
Egy napot rapihenve.. Szerintem osszelett csapva.
Az ero,ami a film egyik kozponti dolga,kb 2 perc alatt lerendeztek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!továbbra is csak azt tudom mondani, hogy Anakin volt az egyensúly az erőben, de Anakin elpatkolt, ebből nem nehéz levonni a következtetést, hogy az egyensúly is eltűnt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 30., szerda 13:51

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jo csak ezt mondogatta obi wan,windu,quigon,yoda. IAztan ugye meg is tette azzal,hogy a vegen amikor mar majdnem vegzett Sidious Luke-al akkor o elkapta aztan ledobta. Most meg kezdodik az egesz ujbol.
Kivancsi leszek hogy mi lesz ennek az egesznek a folytatasa,mert a 7. resz is velemenyem szerint a nosztalgiabol epult fol,az esetleges ujitasoknak is az alapja valamifele remake. (Karakerek,helyszinek,targyak,szereplok.)
Egy napot rapihenve.. Szerintem osszelett csapva.
Az ero,ami a film egyik kozponti dolga,kb 2 perc alatt lerendeztek.
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 30., szerda 13:27

ziro4vr írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az igazi egyensúlyt lucas hozta meg, mikor odaanimálta hayden christensent a többiek mellé... :lol: :lol:
Hogy a Rancor rakná seggbe érte Lucast . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 30., szerda 13:21

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az igazi egyensúlyt lucas hozta meg, mikor odaanimálta hayden christensent a többiek mellé... :lol: :lol:
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 30., szerda 13:19

bár az új részt nem láttam, de ehhez hozzátudok szólni:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lényegében itt is állt, ott is állt, rossz is volt, de a jónak segített, szóval Anakin tényleg egyensúlyt hozott, de meghalt, innentől kezdve szerintem nincs értelme törődni a dologgal tovább
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 30., szerda 13:02

miro írta:Egy kis SW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyensúlyt hozott az erőben. Azt nem mondták, hogy a sötét oldal nem támad fel soha újra.
De amúgy szerintem ennyire analitikus szemszögből értelmetlen nézni a SW-t.
Elvégre ez egy mese.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 30., szerda 13:00

Egy kis SW.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mi van a joslattal? Mi szerint Anakin hozza az egyensulyt?
Lelokte Sidioust a vegen,tehat mondhatni bejott. Viszont megint van sotet oldal stb.. Tehat az sztorno..? Valahogy nem all nekem ez az egesz ossze..
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 30., szerda 11:36

sonic írta:Egynek jo volt ez a revenant, de azert megegyszer nem lennek hajlando megnezni. A latvany nagyszeru de azon kivul nem adott semmi plusszt, es rettento hosszu.
+1
40-50 perc mehetett volna a kukába. Sok helyen untam.
Ja igen, Oscart erre nem adnék, bár gondolom kaptak már kevesebbért is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 30., szerda 11:25

Ja magát a dolgot, hogy inkább Batman adom, mert tényleg Géza a legerősebb része a filmnek úgy tűnik, de ezeket a nagy vagdosásokat nem szeretem.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 30., szerda 11:17

ziro4vr írta:Elvileg batmanék előtt lesz majd a trailer, majd ott megmondom. Addig szar lesz biztosan. :mrgreen:

Előbbiből amúgy szépen vagdossák ki Cavillt, kell a hely Afflecknek.
mondjuk megértem, Cavill eddig sem tetszett Supermannek/Kentnek, Affleck meg már a trailerben faszán hozza a Batman/Wayne szerepet
K

Vissza: