Ò dehogynem...Depaynál pl szerintem nem tehetségesebb

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 2., szombat 14:13
Ò dehogynem...Depaynál pl szerintem nem tehetségesebb
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. január 2., szombat 14:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 2., szombat 13:54
Szegèny apám volt nagy,szurkolojuk(honvèd után szigoruanericco írta:Én már azért kezdem sajnálni a MU-t. Kezdenek olyan spirálba kerülni, vagy még durvábba, mint amilyenben mi voltunk a Calderon éra alatt. Gyenge keret, gyenge edző, igazolni sem tudnak nagyon, max másodvonalas játékosokat hatalmas összegekért és fizetésekért. Nehéz az ilyenből kikecmeregni.
Pénz van, viszont a brand kopik. Szóval pénz sem lesz olyan sokáig.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 2., szombat 13:52
Nem rossz amúgy a brazil, ez tény. De ebben a MUban nehéz lesz kiteljesedni. Depaynál pl szerintem nem tehetségesebb, de van Gaal mellett nem is egyszerű kiteljesedni. Úgyhogy nem sok jót jósolok neki sem, ráadásul a helyét sem látom a kezdőben. Ha csak nem megy be Mata Rooney mögé a szélről.morientes írta:Jo lesz az a Martial gyerekkel.Memphis gyereknek meg lefott
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. január 2., szombat 13:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. január 2., szombat 13:33
Jo lesz az a Martial gyerekkel.Memphis gyereknek meg lefottM1Ö írta:Elvileg a United 50 milliót ad majd a Lazionak Felipe Anderson-ért.
https://www.youtube.com/watch?v=MnQ_mp9TzZY![]()
Megint nem hiányposztra igazolnak, nagy összegért. Jár a keksz.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. január 2., szombat 13:25
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. január 1., péntek 17:49
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. december 31., csütörtök 16:42
Nem magaval Braziliaval van a gond, de olvasd el az egesz cikketMesQueUnClub írta:Egyébként, röhögünk rajta, de lehet jót tenne neki, 3-4 év braziliában, valami középcsapat élén, lehet újratudná magát építeni.schranzer írta:Nemtudom h ez itt OFF e, de nemtudtam hova rakjam ezt a hirt, de ezen sirok:![]()
![]()
![]()
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/del-ame ... ourinhonak
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 31., csütörtök 13:02
Szerintem pedig, jobban megtanulná kezelni a technikás játékosokat, ami jót tenne a szemléletének. Ha pedig nem tudja a sajtót kezelni, nem való edzőnek, ennyi.ericco írta:Nem Brazília az ő helye, mivel ott a sajtó és a szurkolók 100x idegesítőbbek tudnak lenni, mint Európában.
Vagy haza kell mennie Portugáliába, vagy valamilyen nyugisabb, közepes szintű bajnokság kell neki, mondjuk Svájc.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 31., csütörtök 12:57
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 31., csütörtök 12:39
Egyébként, röhögünk rajta, de lehet jót tenne neki, 3-4 év braziliában, valami középcsapat élén, lehet újratudná magát építeni.schranzer írta:Nemtudom h ez itt OFF e, de nemtudtam hova rakjam ezt a hirt, de ezen sirok:![]()
![]()
![]()
http://www.fourfourtwo.hu/hirek/del-ame ... ourinhonak
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. december 31., csütörtök 12:34
HozzászólásSzerző: nagchampa » 2015. december 30., szerda 22:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 30., szerda 14:11
Ne annyira ujkeletu ez,a 86-os VBn az egèsz paraguayi válogatott ugy fetrengett,hogy orom volt nèzni,aztán egy francia biro onnantol hosszabbitott eloszor,majd vette át a fifa kesobb...Rivaldo is bőven magas szinten űzte az ipart anno, nem CR itt a hunyó. Persze, nála csúcsosodott ki.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 30., szerda 13:37
Ezzel csak a riválisod figyelmét tereled el...MesQueUnClub írta:Tudnám ez mivel jobb, mint a színészkedés.chronic írta:
Mellesleg nekem az edzőm még kis pöcs koromban direkt tanította,hogy szögleteknél, szabiknál, akik 16 oson belül helyezkednek, kötelező csípkedés, mogyoró szorongatás és lábra finoman taposás, mármint ez ellenfélnek.![]()
Ennyi csibészség benne kell legyen. Azt fetrenghet a majom, ha senki se látta.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 30., szerda 13:34
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 30., szerda 13:31
Részemről egyik sem pályára való. Az a baj, ha a "csibészség" (lábtaposás és társai) ellenhatása a színlelés.nmate írta: Csibészség, ebben nincs semmi. Színészkedéssel megtévesztheted a játékvezetőt, kicsit más a kettő.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 30., szerda 13:28
Rivaldo is bőven magas szinten űzte az ipart anno, nem CR itt a hunyó. Persze, nála csúcsosodott ki.chronic írta:Az a baj,hogy a civilek vagy akik utálják a focit tök jogosan mondhatják a kedvenc, szeretett sportomra,hogy kislányok és ratyik gyülekezete. Ha jól emlékszem akkor CR-el kezdődött az egész. Tiniként a MU-ban. Kezdte a hülye páva hajával, majd jött a rózsaszín vapor, plusz ugye minden kisebb rúgást lábtörésként élt meg. Ezt meg a többi persze,hogy átvette.
Csibészség, ebben nincs semmi. Színészkedéssel megtévesztheted a játékvezetőt, kicsit más a kettő.MesQueUnClub írta:Tudnám ez mivel jobb, mint a színészkedés.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem