mondjuk megértem, Cavill eddig sem tetszett Supermannek/Kentnek, Affleck meg már a trailerben faszán hozza a Batman/Wayne szerepetziro4vr írta:Elvileg batmanék előtt lesz majd a trailer, majd ott megmondom. Addig szar lesz biztosan.![]()
Előbbiből amúgy szépen vagdossák ki Cavillt, kell a hely Afflecknek.

Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Elvileg batmanék előtt lesz majd a trailer, majd ott megmondom. Addig szar lesz biztosan.

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már bele is kötöttek, hogy milyen jól megy neki a lopakodás.P. Krisz írta:AC film .
Kettő új kép . Egy a jelenből és egy a múltból .
Bleeding Effect is szerepelni fog a filmben , fasza .

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
AC film .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
ja igen, megfeledkeztem róla. bocsánat.
Pár perce befejeztem a the hateful eight filmet. elég korrekt volt. Picit tartottam tőle hogy sok lesz ez a két és fél óra rá, de pozitívan csalódtam. Nem csürték,csavarták a dolgokat, ennyi épp elég volt és szükséges is ahhoz hogy kibontakozzanak normálisan a szálak. Maga a film remekül olvasztja egybe a western filmek sajátosságait, itt megvolt minden, hangszeren játszás, ezzel is fokozva a drámai feszültséget, redneck akcentusra hajazó beszéd, és a szó/mondat ismétlések ugyan attól vagy több személytől huzamosabb ideig stb stb, ez így igazából fura leírva de majd meglátjátok ti is. A film olykor rendelkezett olyan jelenetekkel ami mondhatni Wes Anderson névjegyévé vált. Ill elég viccesre is sikeredett, többször is elnevettem magam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!leginkább akkor mikor kiderült hogy nem is levelezett Lincolnal.;D
Aki magyarul tervezi megnézni azt talán eltántorítanám, mivel valószínűleg elég sokat fog rontani. Ritkán mondok ilyet filmeknél, de ezt tényleg csak eredetiben
The danish girl is kiszivárgott valahogy, ha az istenek kegyesek ahhoz is lesz hamar felírat. Mondjuk ha nem lesz magyar premier előtt akkor hát irány a mozi. Nagyon ígéretes filmnek tűnik.
Pár perce befejeztem a the hateful eight filmet. elég korrekt volt. Picit tartottam tőle hogy sok lesz ez a két és fél óra rá, de pozitívan csalódtam. Nem csürték,csavarták a dolgokat, ennyi épp elég volt és szükséges is ahhoz hogy kibontakozzanak normálisan a szálak. Maga a film remekül olvasztja egybe a western filmek sajátosságait, itt megvolt minden, hangszeren játszás, ezzel is fokozva a drámai feszültséget, redneck akcentusra hajazó beszéd, és a szó/mondat ismétlések ugyan attól vagy több személytől huzamosabb ideig stb stb, ez így igazából fura leírva de majd meglátjátok ti is. A film olykor rendelkezett olyan jelenetekkel ami mondhatni Wes Anderson névjegyévé vált. Ill elég viccesre is sikeredett, többször is elnevettem magam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!leginkább akkor mikor kiderült hogy nem is levelezett Lincolnal.;D
Aki magyarul tervezi megnézni azt talán eltántorítanám, mivel valószínűleg elég sokat fog rontani. Ritkán mondok ilyet filmeknél, de ezt tényleg csak eredetiben

The danish girl is kiszivárgott valahogy, ha az istenek kegyesek ahhoz is lesz hamar felírat. Mondjuk ha nem lesz magyar premier előtt akkor hát irány a mozi. Nagyon ígéretes filmnek tűnik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Norbii írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Melyik oldalon és milyen minőségben vannak fent?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bithorlo-n, dvdscr
piratebay közvetlenebb.
Kevesebb torrent reklám és R24 boldogabb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Szerkeszteni az előzőt még nem tudom,ami viszont még óriási pozitívum:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a kézzelfoghatóság.
Minden kicsit koszos,egy csöppet szakadt,be van törve,stb.
Nem minden tökéletes,és nem csillog villog.Óriási + ez.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a kézzelfoghatóság.
Minden kicsit koszos,egy csöppet szakadt,be van törve,stb.
Nem minden tökéletes,és nem csillog villog.Óriási + ez.

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
No ma én is meglestem végre az SW7-et!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nehéz már írni róla bármit is,ilyenkor szeretem még pörgetni a dolgokat,de azért van már pár kép.
Előre szólok ez az én véleményem,nem azt írom hogy mi a helyes,hanem hogy mit gondolok.
A nevek még annyira nincsenek meg,még tanulgatom őket,de szóval.
Elsőnek a negatívumok:
-Nekem ami borzasztóan hiányzott az a zene.
Egyszerűen a legkisebb,finomabb,csöndes dallam is annyira elvolt találva a régebbi részekben hogy az tette teljessé a jelenteket.( Példa: Amikor a régi zenéket játszották be,egyszerűen elképesztő érzés fogott el,főleg a végén,amikor ugye megtaláltak Luke-ot,egyszerűen szétrázott a hideg,sőt meg is könnyeztem...)
Viszont a régieken kívül semmi nem volt ami úgy érezhetően megtudott volna dobni egy jelentet.
-A "gonoszok". Az a vörös hajú náci,a nagyvezér(?) gólam meg a hosszú hajú srác valami tragédia volt.
Én ugye a csajtól és Finntől féltem nagyon( majd kitérek rájuk),de egyszerűen ez a három személy,karakter..Valami szörnyű számomra.
Mindhármat a Harry Potterbe tudnám elképzelni.. A Darth Vader utánzat is amikor levette a sisakot..Istenem..Egy pattanásos tini..
Nekem egyáltalán nem hiteles semelyik a rossz oldalról,óriási csalódás számomra.
-Hanról nem igen emlékeztek meg,leesett,2 percet búslakodtak,és ennyi.
Pozitívumok:
-A csajba szerelmes lettem.
Mindenkitől bocsánatot kérek akikkel veszekedtem,tényleg eltalálták Őt.
Mondjuk talán nekem a kardos jelenet,illetve maga a kultusz,hogy ahogy elkezdi érezni az erőt stb,az kicsit el lett csapva,pedig nagy lényege a filmnek ugye..( Ez talán kissé negatívum.)
Viszont hogy ilyen "mindenhez értő",ez nagyon el lett találva.Ám bár Jedinek nehéz még elképzelnem..
-Finn is pacek lett. Ne nagyon vegyen Ő se kardot a kezébe,de ha Ő lenne Han Solo "örököse",akkor azt megadnám,neki az a karakter jól állna szerintem.Jó volt hogy kicsit poénos,beszari,verte az ideg,stb.
-A vége,szinte érezhető volt hogy már az egész terem azt várja hogy találja már meg és ne legyen vége a filmnek..Szörnyen elkapták.
Magáról a sztoriról még nem írok..Indítónak nem lett rossz,viszont nem tudom hogy nálam elfogja-e bírni az egész azt hogy nincs egy Obi-Wan,Yoda,Vader,Uralkodó.Félek Luke kevés lesz egyedül.
Mint film,számomra 10/9,mint Star Wars, már kérdéses a régieknek meg volt a hajtóereje,ennek nehéz lesz találni,mert eddig is amik igazán tetszenek azok a régi karakterek,tárgyak,repülők,kardozás stb vissza hozatala,az embert kirázta a hideg..Azt hiszem a második részben eldől hogy mennyire helytálló ez,mert ott már nekem nem lesz elég a nosztalgia.
Az újnak kell nagyot robbannia,ott kiderül hogy mennyi helytálló önálló gondolat is van még a filmmel kapcsolatban.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nehéz már írni róla bármit is,ilyenkor szeretem még pörgetni a dolgokat,de azért van már pár kép.
Előre szólok ez az én véleményem,nem azt írom hogy mi a helyes,hanem hogy mit gondolok.
A nevek még annyira nincsenek meg,még tanulgatom őket,de szóval.
Elsőnek a negatívumok:
-Nekem ami borzasztóan hiányzott az a zene.
Egyszerűen a legkisebb,finomabb,csöndes dallam is annyira elvolt találva a régebbi részekben hogy az tette teljessé a jelenteket.( Példa: Amikor a régi zenéket játszották be,egyszerűen elképesztő érzés fogott el,főleg a végén,amikor ugye megtaláltak Luke-ot,egyszerűen szétrázott a hideg,sőt meg is könnyeztem...)

Viszont a régieken kívül semmi nem volt ami úgy érezhetően megtudott volna dobni egy jelentet.
-A "gonoszok". Az a vörös hajú náci,a nagyvezér(?) gólam meg a hosszú hajú srác valami tragédia volt.
Én ugye a csajtól és Finntől féltem nagyon( majd kitérek rájuk),de egyszerűen ez a három személy,karakter..Valami szörnyű számomra.
Mindhármat a Harry Potterbe tudnám elképzelni.. A Darth Vader utánzat is amikor levette a sisakot..Istenem..Egy pattanásos tini..
Nekem egyáltalán nem hiteles semelyik a rossz oldalról,óriási csalódás számomra.
-Hanról nem igen emlékeztek meg,leesett,2 percet búslakodtak,és ennyi.
Pozitívumok:
-A csajba szerelmes lettem.

Mindenkitől bocsánatot kérek akikkel veszekedtem,tényleg eltalálták Őt.
Mondjuk talán nekem a kardos jelenet,illetve maga a kultusz,hogy ahogy elkezdi érezni az erőt stb,az kicsit el lett csapva,pedig nagy lényege a filmnek ugye..( Ez talán kissé negatívum.)
Viszont hogy ilyen "mindenhez értő",ez nagyon el lett találva.Ám bár Jedinek nehéz még elképzelnem..
-Finn is pacek lett. Ne nagyon vegyen Ő se kardot a kezébe,de ha Ő lenne Han Solo "örököse",akkor azt megadnám,neki az a karakter jól állna szerintem.Jó volt hogy kicsit poénos,beszari,verte az ideg,stb.
-A vége,szinte érezhető volt hogy már az egész terem azt várja hogy találja már meg és ne legyen vége a filmnek..Szörnyen elkapták.
Magáról a sztoriról még nem írok..Indítónak nem lett rossz,viszont nem tudom hogy nálam elfogja-e bírni az egész azt hogy nincs egy Obi-Wan,Yoda,Vader,Uralkodó.Félek Luke kevés lesz egyedül.
Mint film,számomra 10/9,mint Star Wars, már kérdéses a régieknek meg volt a hajtóereje,ennek nehéz lesz találni,mert eddig is amik igazán tetszenek azok a régi karakterek,tárgyak,repülők,kardozás stb vissza hozatala,az embert kirázta a hideg..Azt hiszem a második részben eldől hogy mennyire helytálló ez,mert ott már nekem nem lesz elég a nosztalgia.
Az újnak kell nagyot robbannia,ott kiderül hogy mennyi helytálló önálló gondolat is van még a filmmel kapcsolatban.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
piratebay közvetlenebb.soadroli írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bithorlo-n, dvdscrKAG írta: Melyik oldalon és milyen minőségben vannak fent?
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Irrational Man-t látta már valaki? Nemrég felkerült, és már felirat is van. Woody-Phoenix-Emme Stone trió

- soadroli
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bithorlo-n, dvdscrKAG írta: Melyik oldalon és milyen minőségben vannak fent?

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
soadroli írta:már magyar felirattal is fent van a revenant és a hateful eight...nemár![]()
így nehéz lesz kibírni
Melyik oldalon és milyen minőségben vannak fent?
ZIDANE
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egybefolyt a DiCaprios dumákkal, aztán elsiklottam felette. Bár neked úgysem hittem volna.ziro4vr írta:Kettővel alattad linkeltem be... mindig két lépéssel előtted járok.Remy írta:Na, Nolan is megcsinálja a saját világháborús filmjét. Dunkirk evakuálásáról csinál filmet. Lehetséges színészek: Mark Rylance, Kenneth Branagh és Tom Hardy, stb, stb.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Kettővel alattad linkeltem be... mindig két lépéssel előtted járok.Remy írta:Na, Nolan is megcsinálja a saját világháborús filmjét. Dunkirk evakuálásáról csinál filmet. Lehetséges színészek: Mark Rylance, Kenneth Branagh és Tom Hardy, stb, stb.

Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Barb Wire
Mennyire tökéletes trash.
És akkor még most osszák a képregényfilmeket, hogy milyen minőséget képviselnek. Akkor mi volt a 90-es években? Egyszer David Hasselhoff kapott főszerepet, majd Shaquille O’Neal, és akkor még ott volt Pamela Anderson is. Ilyen egy igazi bűnös élvezet.
Mondjuk nem volt nehéz dolga a stábnak, mert tök mindegy mit csináltak, a kamerának egy irányba kellett néznie...

Mondjuk nem volt nehéz dolga a stábnak, mert tök mindegy mit csináltak, a kamerának egy irányba kellett néznie...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Na, Nolan is megcsinálja a saját világháborús filmjét. Dunkirk evakuálásáról csinál filmet. Lehetséges színészek: Mark Rylance, Kenneth Branagh és Tom Hardy, stb, stb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- soadroli
már magyar felirattal is fent van a revenant és a hateful eight...nemár
így nehéz lesz kibírni

- ziro4vr
Na most lebuktál.
Más: http://www.thewrap.com/tom-hardy-in-tal ... e-dunkirk/
Ez meg jól hangzik, ww2, Nolan, Hardy

Más: http://www.thewrap.com/tom-hardy-in-tal ... e-dunkirk/
Ez meg jól hangzik, ww2, Nolan, Hardy
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
ziro4vr írta:Minnyá jön R24, és berak egy Di Caprio, Cé közös képet, if you know...
szerk: és meg is jött a kis blikkes

Komoly ügyvédi csapat dolgozik a Di Caprio szerződéseken, amiket a csajok kapnak.
Izééé, fosi mesélte.Hozzászólás Szerző: P. Krisz » 2015.12.28. 22:26
Realista24 írta:
Ez jó pár éve nyílt titok, lemaradtatok? :Đ
Mi más körökben mozgunk .![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Mi más körökben mozgunk .Realista24 írta:Ez jó pár éve nyílt titok, lemaradtatok? :Đ

Hogy híjják?
Bill.
Bill.