ja igen, megfeledkeztem róla. bocsánat.
Pár perce befejeztem a the hateful eight filmet. elég korrekt volt. Picit tartottam tőle hogy sok lesz ez a két és fél óra rá, de pozitívan csalódtam. Nem csürték,csavarták a dolgokat, ennyi épp elég volt és szükséges is ahhoz hogy kibontakozzanak normálisan a szálak. Maga a film remekül olvasztja egybe a western filmek sajátosságait, itt megvolt minden, hangszeren játszás, ezzel is fokozva a drámai feszültséget, redneck akcentusra hajazó beszéd, és a szó/mondat ismétlések ugyan attól vagy több személytől huzamosabb ideig stb stb, ez így igazából fura leírva de majd meglátjátok ti is. A film olykor rendelkezett olyan jelenetekkel ami mondhatni Wes Anderson névjegyévé vált. Ill elég viccesre is sikeredett, többször is elnevettem magam.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!leginkább akkor mikor kiderült hogy nem is levelezett Lincolnal.;D
Aki magyarul tervezi megnézni azt talán eltántorítanám, mivel valószínűleg elég sokat fog rontani. Ritkán mondok ilyet filmeknél, de ezt tényleg csak eredetiben
The danish girl is kiszivárgott valahogy, ha az istenek kegyesek ahhoz is lesz hamar felírat. Mondjuk ha nem lesz magyar premier előtt akkor hát irány a mozi. Nagyon ígéretes filmnek tűnik.