És egyből kezdhetné saját magával...Mike írta:pedig lehet végre lenne vki aki kib.ssza a nagypofájúakat

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 29., kedd 14:32
És egyből kezdhetné saját magával...Mike írta:pedig lehet végre lenne vki aki kib.ssza a nagypofájúakat
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 29., kedd 14:31
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. december 29., kedd 14:26
*Kovacsics a zistenhehe írta:kovacsevics ő csatár volt, és elég szar.
de értjük mit akarsz mondani
Remelem az eletben nem fogja ujra iranyitani.„Természetes, hogy a világ egyik legjobb klubját egy olyan nagy nevű trénerrel hozzák szóba, mint ő. Mourinho egyszer már irányította a Real Madridot, és meggyőződésem, hogy visszatér a csapathoz, ezzel mindenki jól jár majd.”
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 29., kedd 14:22
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. december 29., kedd 14:12
Egyetertek. Alapban hasonlo a jatekrol alkotott felfogasunk.hehe írta:a csapat, de legfőképp a felfogás van elbaszva sztem.
nyilvánvaló, hogy se hamesz, se bél nem való a kezdőbe, ha nyerni akarunk vmit.
ancelottinál - pláne a béelldöntőben lehetett kristálytisztán látni - volt letámadás és nyomásgyakorlás,
a kp-n egyértelmű nálam a modric-krósz-kovacsics, elöl meg cé és benz mellé a harmadik ember az legyen, aki épp megdolgozik érte a legjobban, nálam bél előrébb van a sebessége miatt.
de luxus, hogy isco, hamesz meg mindenkit be akarunk tenni előre, aztán a gyöklassú krósz meg az egy darab piciny modrics hátrafele védekezik és februárra már a seggükön veszik a levegőt, persze hogy mindkettő formán kívül van, mert túl nagy a terhelés.
szar a felfogás, a stílus, köszi benitez.
ancelotti sem az évszázad edzője, de legalább részben azt játszottuk vele, amit kellett volna ezzel a kerettel, nyertünk is egy béellt.
a többi edző az elmúlt 10 évből említésre sem érdemes.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 29., kedd 13:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 29., kedd 11:28
Vitathatatlan. Legjobb példája az olasz liga. Régen tele volt sztárral, most meg Pogbától kéne hátast dobnia az embernek.El Maestro írta:„Ma már nem annyira látványos a játék. Van egy Messi, egy Cristiano Ronaldo, és ha úgy tetszik, tegyük melléjük Neymart is. Én még egy olyan korszakban futballoztam, amikor minden együttesnek volt egy olyan játékosa, aki képes volt mérkőzéseket eldönteni.” R9
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. december 29., kedd 11:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 29., kedd 11:21
Sok? Nem hinném. Normális edző, akit követnek a játékosok. Ennyin múlik.KAG írta:Túl sok benne a feltételezés.
Szerintem pl már túl nagy a pofa, s ott sem tenné a dolgát.
Ennyi erővel lehet Cének is csak a játékstruktúra nem fekszik, de amúgy máshol újra nyerne 2 aranylabdát.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 29., kedd 11:17
Ez a egyik. A másik meg, hogy a kapura is épp olyan veszélyes a bulibárónk, mint a walesi, de messzebb játszik tőle. Viszont még így is nagyon eredményes, arról nem is beszélve, hogy bár lassú, de bőven kompenzál a jó helyezkedéssel, ami Balenél inkább akadály... Valahogy mindig rossz helyen van.MesQueUnClub írta:Én azért mondom Jamest Bale elé, mert bár lassabb, de fejben jobban ott van, szerintem szabikat is jobban rúgja, ráadásul a labdái is jobban ülnek, mert Bale Angliában beadni megtanult, de azt a látást a pályán amit James tud, azt sosem fogja olyan szinten megtanulni.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 29., kedd 10:56
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 29., kedd 10:54
Szépen szemen köpné magát ha elmenne Amerikába, azután hogy mit mondott Raúl visszavonulásáról...Megy majd ő amcsiba...
De.Nem írtam túl bonyolultan pucák
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 29., kedd 10:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 29., kedd 10:50
Gondold át újra.ez a Real Madrid baszki nem lejárt szavatosságú játèkosok gyülekezete.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 29., kedd 10:49
Fix hogy nem innen fog visszavonulni.Realista24 írta:Ez a Cé is pasztmek, innen akar visszavonulni...Pérez meg úgysem adja el.
Egy újabb érv az elnökváltás mellett.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 29., kedd 10:49
Lehet akármilyen fizikális fölénye, ha egyhelyben vakargatja a heréit. Bár az idei Bale-lel nincs sok bajom, de nálam sem kérdés, James a hasznosabb játékos szerintem.De ahol melózásra van kényszerítve mindenki, ahol együtt kell mozogni és robotolni a középpályával és védelemmel, ott kijöhet Bale győztesként, a fizikális fölénye miatt. Mondjuk megnézném Jamest is ilyen terhelés alatt, csípem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 29., kedd 10:47
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 29., kedd 10:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 29., kedd 10:45
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 29., kedd 10:40
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem