kösz a semmitRealista24 írta:Baptista is jó interjút adott, tetszik.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 29., kedd 9:25
kösz a semmitRealista24 írta:Baptista is jó interjút adott, tetszik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 29., kedd 9:24
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 28., hétfő 20:30
Egyszer majd valamikor eljön az is, csak addigra már nem lesz itt Isco, Modric, meg lehet Benzema és Kroos sem...Kerlon írta:várom a napot, hogy "neki manchesterben jó"
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 28., hétfő 20:09
ja, még hoz is egy normális szintet, nem úgy, mint aki az ügynökével teleköpüli a sajtót, hogy neki itt jó, neki ott jó, aztán mindenhol egy kalapszar és csak akadék, várom a napot, hogy "neki manchesterben jó"dannen írta:mondjuk nem hiszem, hogy ezt pozitívumként kéne emlegetni, hogy ott játszik ahova rakják, ez a dolga.Kerlon írta:mondjuk vicces, hogy Iscot kiemeled, aki ott játszik, ahova rakják és eddig egyszer lehetett hallani elégedetlenségről azt is valami barát hallotta az asszonytól... amúgy meg alázattal játszik a legtöbbször![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 28., hétfő 18:57
___Samy___ írta:Bármennyivel is hasznosabban játszik Bale idén, mint CR, ez akkor is édeskevés. Ami meg nem is nehéz feladat, mert úgy néz ki CR szintje már sehol sincs.
Nyáron mindkettő lelécel, mi meg hozzuk Alexis Sanchezt
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 28., hétfő 18:47
a nyilvános kameráknak való színjáték krósz padoztatásakor, aztán a szándékos piroslap, amikor már több gólos vereségnél berakták az utolsó pár percre nem ezt mutatja.mondjuk vicces, hogy Iscot kiemeled, aki ott játszik, ahova rakják és eddig egyszer lehetett hallani elégedetlenségről azt is valami barát hallotta az asszonytól... amúgy meg alázattal játszik a legtöbbször
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 28., hétfő 18:35
mondjuk vicces, hogy Iscot kiemeled, aki ott játszik, ahova rakják és eddig egyszer lehetett hallani elégedetlenségről azt is valami barát hallotta az asszonytól... amúgy meg alázattal játszik a legtöbbszörhehe írta:ez is igaz, de milyen igaza Barcánál be kell állni a sorba, itt meg játékosuralom van.![]()
az ilyen isco, özil és bale félék, akiknek a semmire nagy a pofa, és azt hiszik hogy majd ők eldöntik, hogy ki lehet az edző és ki nem![]()
de ugyanez igaz a ramos és casillas félékre is, akik meg azért hiszik azt, hogy nagyobbak és többek a klubnál, mert épp mákjuk van, hogy jó generációba születtek és épp az igazi nagy ellenfelek kiöregedtek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 28., hétfő 18:25
Ott mikor megvettuk.Bale is alul van nálunk értékelve és lesz is amíg seggbe nem rúgja egy keménykezű edző. Mielőtt idejött élmény volt a játéka azok a lövések labdaszerzések fejesek szabadrúgások és küzdeni tudás... Hol rontottuk el?Ti mit gondoltok?
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 28., hétfő 17:23
ez is igaz, de milyen igaza Barcánál be kell állni a sorba, itt meg játékosuralom van.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 28., hétfő 17:16
Ónónak igaza van. Ha a két játékos felcserélve érkezett volna a klubokhoz, akkor most Bale küzdeni tudását, és Neymar nagyképűségét emlegetnénk. Az eredményekben látott differencia oka nem az, hogy Bale vagy Neymar van itt vagy ott, hanem az a különbség, hogy a Barcánál be kell állni a sorba, itt meg játékosuralom van.sebydani írta:Ott amikor a nyeszlett brazil kölyök helyett a walesi bárd kötött ki nálunk.Ónó írta: Hol rontottuk el?Ti mit gondoltok?
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 28., hétfő 17:14
nem tehettünk semmit, azt kéne megérteni, hogy neymart nem lehetett megszerezni.sebydani írta:Ott amikor a nyeszlett brazil kölyök helyett a walesi bárd kötött ki nálunk.Ónó írta: Hol rontottuk el?Ti mit gondoltok?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 28., hétfő 17:02
Ott amikor a nyeszlett brazil kölyök helyett a walesi bárd kötött ki nálunk.Ónó írta: Hol rontottuk el?Ti mit gondoltok?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. december 28., hétfő 16:58
HozzászólásSzerző: Ónó » 2015. december 28., hétfő 16:49
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 28., hétfő 16:47
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. december 28., hétfő 15:34
Jó, de mi lett a meccs vége?madridom.hu írta:HIVATALOS: A spanyol bajnokság 22. fordulójában a Real Madrid - Espanyol meccs kezdőrúgásának időpontja: 2015.01.31. (vasárnap) 20:30!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 28., hétfő 12:04
Amúgy érthetetlen Perez is, mert a hülye is látja, hogy nem idevaló, nyert egy kupát, lőtt pár gólt, hozott ezt azt és most akaszthatnánk annyit belőle, hogy Perez vígan eltapsikolhatná másra.CS0ki írta:Nem csak a mi megfigyelőink, hanem kb semelyik csapat megfigyelői sem...Különben nem a Poolba ment volna, és nem annyiért. Ezek alapján nem volt valószínű, hogy ekkora karriert fut be.a harapóst már az Ajaxban nagyon bírtam, ugráltam amikor a Poolba szerződött. Én mezei szurkoló, aki csak ugatom a futballt és amatőr szinten művelem, láttam benne amit pölö a mi megfigyelőink nem?
Perez fueraaa
Ebbe csak az a szomorú, hogy simán kipenghetnék érte az eredeti vételárát, talán még öbbet is a hírek szerint. És itt szomorítjuk helyette egymást.De, pont olyan szar. Összetehetjük a kezünket, ha valaki valaha kifizeti érte a vételi áránk a 2/3adát, mert max a felét, ha éri.
CR is 40 éves koráig akar itt játszani? Fasza...
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 28., hétfő 11:50
Ezzel teljesen egyetertek.wZoLee7 írta:Bale ebben sz évben már szinte minden meccsen hasznosabban focizik mint Ronaldo. Védekezik, nem egyszer kisegítette Danilo hátsóját. Jók az utolsó passzai. Futni tud csak...ez így van, de képes elfutni 1-2 ember mellett és pontosan betenni. Sajnos ennyi, de Ronaldo még ennyi se. Ketten együtt meg egyszerűen túl sok...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. december 28., hétfő 11:49
Nem csak a mi megfigyelőink, hanem kb semelyik csapat megfigyelői sem...Különben nem a Poolba ment volna, és nem annyiért. Ezek alapján nem volt valószínű, hogy ekkora karriert fut be.a harapóst már az Ajaxban nagyon bírtam, ugráltam amikor a Poolba szerződött. Én mezei szurkoló, aki csak ugatom a futballt és amatőr szinten művelem, láttam benne amit pölö a mi megfigyelőink nem?
Perez fueraaa
Ebbe csak az a szomorú, hogy simán kipenghetnék érte az eredeti vételárát, talán még öbbet is a hírek szerint. És itt szomorítjuk helyette egymást.De, pont olyan szar. Összetehetjük a kezünket, ha valaki valaha kifizeti érte a vételi áránk a 2/3adát, mert max a felét, ha éri.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. december 28., hétfő 11:46
Neked is Kellemes ünnepeket!Realista24 írta: Új szerződés, évi nettó 7 milla, PSG, koncepció hiánya, Mondjam még az ellenérveket?
Nem sírnék utána én semKerlon írta: Vissza is futhatna Angliába.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem