Premier League
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Premier League
Nekem nem teljesen egyértelmű, hogy így akarta-e. Utolsó lassításnál látszik, hogy benéz középre, lehet, hogy lecsúszott csak. De a végeredményen nem változtat, gyönyörű gól lett.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hu apam. Shaquiri szep kis golt lott.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Emlèkeim szerint Di Marianak nem volt olyan sok meccse hogy meghatározo lett volna,akkor sem ott játszatta szerintem ahol kellett volna.Anthony írta:Egyébként Lajos tavaly nem volt olyan rossz a MU-val: visszajutottak a TOP4-be, a BL-be, azzal a kerettel az rendben való is volt. Idén nyáron azonban fiatalokat igazolt, akik még kell fejlődjenek, ennek fényében túl sok pénzért. Talán ő is túl sokat foglalkozott a DDG üggyel a nyáron ahelyett, hogy értelmesebben igazolt volna.
Idén félresikerült a projekt, de hosszú távon Martial meg Memphis és társai szerintem be fognak válni. DM akármilyen gyenge volt magához képest azért sokat melózott (gondolom), ami most hiányzik, ahogy a tapasztalat is.
Itt az elkèpzelès hiánya,a golkèptelensèg,valamint a tulèrtèkelt szurke egerek akik az állományt alkotják a baj.
DDG,Mata,Martial,meg augy ahogy Rooney èr ott valamit.
LvG meg az o "focija",valami vicc.Ez itt a problèma.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyébként Lajos tavaly nem volt olyan rossz a MU-val: visszajutottak a TOP4-be, a BL-be, azzal a kerettel az rendben való is volt. Idén nyáron azonban fiatalokat igazolt, akik még kell fejlődjenek, ennek fényében túl sok pénzért. Talán ő is túl sokat foglalkozott a DDG üggyel a nyáron ahelyett, hogy értelmesebben igazolt volna.
Idén félresikerült a projekt, de hosszú távon Martial meg Memphis és társai szerintem be fognak válni. DM akármilyen gyenge volt magához képest azért sokat melózott (gondolom), ami most hiányzik, ahogy a tapasztalat is.
- morientes
Valencia,Sevilla,Villareal,celta,bilbao,sociedad,espanol....sucre írta:hát nehezebb egy BL meccsre úgy készülni, hogy éppen egy harcos kiscsapathoz látogatsz az azt megelző hétvégén, mint hogy rayoba egy sörmeccsre
Nem az angliában a gond,hanem maga az angol foci.Egyszeru mint a pofon.Habár nem,pofont lehet huszfèlekèppen adni,az angol foci meg egyfèle.Rugd ès fuss.
Csak nyilván nagyobb a hájpja,mint bármi bajnokságnak.
Èn a magam rèszèrol szeretem,jol szorakozok a sok bakin,komolyabb mint a watts

LEGIO PATRIA NOSTRA

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ja, csak ha így nyomják tovább akkor jövőre is marad az EL legjobb esetben.MesQueUnClub írta:bár lehet úgy vannak vele, hogy kiestek a BL-ből és mostmár tökmind1.

Remélem estére is kapják az újabb pofont.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
#FociCsúcsaRealista24 írta:MU: Van Gaal lemondott, a vezetőség nem fogadta el – sajtóhír
Ezek nagyobb hülyék mint mi
Nem értem mi ez a ragaszkodás LvG-hez, bár lehet úgy vannak vele, hogy kiestek a BL-ből és mostmár tökmind1.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
MU: Van Gaal lemondott, a vezetőség nem fogadta el – sajtóhír

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én mondjuk megértem mert össze nem hasonlítható josé és giggs munkássága de nem tudhatjuk mit tud giggs. múltkor is csak tüzetoltani volt a padon, abból sok nem derült ki.
meg, de Giggs kevés oda szerintem, max beugrik a nyárig, vajon José első dolga Mata elküldése lesz-e, csórikámBBeno írta:az megvan hogy mu meccs végén a mu drukkerek josé nevét skandálták?
el is felejtették hogy van ott egy legendájuk is lvg mellett akire szintén nagy sansz van hogy átveszi a csapatot....

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
az megvan hogy mu meccs végén a mu drukkerek josé nevét skandálták?
el is felejtették hogy van ott egy legendájuk is lvg mellett akire szintén nagy sansz van hogy átveszi a csapatot....
Atleticoból visszavonult elég fiatalonziro4vr írta:Nem esett le ezek szerint...mondjuk a harcos kiscsapatig azt hittem igen.sucre írta:hát nehezebb egy BL meccsre úgy készülni, hogy éppen egy harcos kiscsapathoz látogatsz az azt megelző hétvégén, mint hogy rayoba egy sörmeccsre![]()
Más, Chelsea megkereste Sampaolit elvileg. Vele jól járnának szerintem, bár a keret eléggé félre ment. Terry meg Ivanovic szerződése is lejár majd, sok a töltelék arc. Tényleg Falcao él még?
Amúgy én se értem Sucret. Egy rakat pénz van, de az angol csapatok nem csak a top klubok ellen gyengék. A 3 továbbjutó sem állt messze a kieséstől, pedig csak a Citynek volt durva csoportja. A többieknek kötelező volt a továbbjutás, de csak az utolsó pillanatban vért pisálva mentek tovább.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Hát igen, mert spanyolhonban minden középcsapat elleni meccs sétagalopp.. Inkább azért vannak ilyen extrém eredmények mostanság ott, mert jelenleg egymást múlják alul a legnagyobb angol csapatok a bajnokságban. És ez nem azért van, mert a középcsapatok sokkal erősebbek, szimplán rég nem látott mélyponton van a Pl..sucre írta:hát nehezebb egy BL meccsre úgy készülni, hogy éppen egy harcos kiscsapathoz látogatsz az azt megelző hétvégén, mint hogy rayoba egy sörmeccsre
Én értettem..ziro4vr írta:Nem esett le ezek szerint...mondjuk a harcos kiscsapatig azt hittem igen.![]()

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem esett le ezek szerint...mondjuk a harcos kiscsapatig azt hittem igen.sucre írta:hát nehezebb egy BL meccsre úgy készülni, hogy éppen egy harcos kiscsapathoz látogatsz az azt megelző hétvégén, mint hogy rayoba egy sörmeccsre

Más, Chelsea megkereste Sampaolit elvileg. Vele jól járnának szerintem, bár a keret eléggé félre ment. Terry meg Ivanovic szerződése is lejár majd, sok a töltelék arc. Tényleg Falcao él még?
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
hát nehezebb egy BL meccsre úgy készülni, hogy éppen egy harcos kiscsapathoz látogatsz az azt megelző hétvégén, mint hogy rayoba egy sörmeccsre

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Már arra is? Tényleg ott vannak mindenhol ezek szerint az alvó ügynökeik.sucre írta:és ez IS rányomja a bélyeget az európai kupaszereplésekre.

City lesz amúgy a bajnok egyértelmű. De tényleg vicces mi megy.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Két oldala van sajnos annak, hogy miért teljesítenek ennyire alul a topcsapatok. nyilván kevesebb a minőségi ember a keretekben, de az is, hogy a csontutolsó is több TV-s pénzt kap, mint a bayern pl. Azért ha megnézzük, a Stoke-ban van egy Shaquiri, pl. a bournemouthoz most megy Iturbe, akiért másfél éve az egész Serie A versenyzett. Ezáltal kevesebb a sörmeccs, mint pl. a bundásban vagy spanyolban, és ez IS rányomja a bélyeget az európai kupaszereplésekre.
- morientes
Nem sokáig,mert majd èrkezik speckovanFoci csúcsa, mr taktikus még meddig untatja a szerény United szurkolókat?

LEGIO PATRIA NOSTRA

Kegyetlen tényleg mi megy angolföldön (is), az egész európai foci kezd nevetség tárgyává válni.
Először az olaszok mentek át viccbe, most már az angolok is.
Először az olaszok mentek át viccbe, most már az angolok is.