Nyáron mindkettő lelécel, mi meg hozzuk Alexis Sanchezt

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 28., hétfő 16:47
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. december 28., hétfő 15:34
Jó, de mi lett a meccs vége?madridom.hu írta:HIVATALOS: A spanyol bajnokság 22. fordulójában a Real Madrid - Espanyol meccs kezdőrúgásának időpontja: 2015.01.31. (vasárnap) 20:30!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 28., hétfő 12:04
Amúgy érthetetlen Perez is, mert a hülye is látja, hogy nem idevaló, nyert egy kupát, lőtt pár gólt, hozott ezt azt és most akaszthatnánk annyit belőle, hogy Perez vígan eltapsikolhatná másra.CS0ki írta:Nem csak a mi megfigyelőink, hanem kb semelyik csapat megfigyelői sem...Különben nem a Poolba ment volna, és nem annyiért. Ezek alapján nem volt valószínű, hogy ekkora karriert fut be.a harapóst már az Ajaxban nagyon bírtam, ugráltam amikor a Poolba szerződött. Én mezei szurkoló, aki csak ugatom a futballt és amatőr szinten művelem, láttam benne amit pölö a mi megfigyelőink nem?
Perez fueraaa
Ebbe csak az a szomorú, hogy simán kipenghetnék érte az eredeti vételárát, talán még öbbet is a hírek szerint. És itt szomorítjuk helyette egymást.De, pont olyan szar. Összetehetjük a kezünket, ha valaki valaha kifizeti érte a vételi áránk a 2/3adát, mert max a felét, ha éri.
CR is 40 éves koráig akar itt játszani? Fasza...
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 28., hétfő 11:50
Ezzel teljesen egyetertek.wZoLee7 írta:Bale ebben sz évben már szinte minden meccsen hasznosabban focizik mint Ronaldo. Védekezik, nem egyszer kisegítette Danilo hátsóját. Jók az utolsó passzai. Futni tud csak...ez így van, de képes elfutni 1-2 ember mellett és pontosan betenni. Sajnos ennyi, de Ronaldo még ennyi se. Ketten együtt meg egyszerűen túl sok...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. december 28., hétfő 11:49
Nem csak a mi megfigyelőink, hanem kb semelyik csapat megfigyelői sem...Különben nem a Poolba ment volna, és nem annyiért. Ezek alapján nem volt valószínű, hogy ekkora karriert fut be.a harapóst már az Ajaxban nagyon bírtam, ugráltam amikor a Poolba szerződött. Én mezei szurkoló, aki csak ugatom a futballt és amatőr szinten művelem, láttam benne amit pölö a mi megfigyelőink nem?
Perez fueraaa
Ebbe csak az a szomorú, hogy simán kipenghetnék érte az eredeti vételárát, talán még öbbet is a hírek szerint. És itt szomorítjuk helyette egymást.De, pont olyan szar. Összetehetjük a kezünket, ha valaki valaha kifizeti érte a vételi áránk a 2/3adát, mert max a felét, ha éri.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. december 28., hétfő 11:46
Neked is Kellemes ünnepeket!Realista24 írta: Új szerződés, évi nettó 7 milla, PSG, koncepció hiánya, Mondjam még az ellenérveket?
Nem sírnék utána én semKerlon írta: Vissza is futhatna Angliába.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 28., hétfő 11:40
Vissza is futhatna Angliába.wZoLee7 írta:Bale ebben sz évben már szinte minden meccsen hasznosabban focizik mint Ronaldo. Védekezik, nem egyszer kisegítette Danilo hátsóját. Jók az utolsó passzai. Futni tud csak...ez így van, de képes elfutni 1-2 ember mellett és pontosan betenni. Sajnos ennyi, de Ronaldo még ennyi se. Ketten együtt meg egyszerűen túl sok...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 28., hétfő 11:31
wZoLee7 írta: Kroos miatt nem kell aggódni, nem megy ő sehová, vagy ha mégis akkor Verratti time
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. december 28., hétfő 11:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 28., hétfő 11:24
Nem mintha Kroos döntene erről.Carlo meg bassza meg, ha visszaviszi Kroost. Bale meg Modric kétlem, hogy mennének, de Toni elég okos ahhoz, hogy ne maradjon ebben a posványban, ha ilyen dolgokat művelünk és most kézenfekvő lenne neki megint hazatérni, mert szeretett edzője is odakerült.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 28., hétfő 11:21
De, pont olyan szar. Összetehetjük a kezünket, ha valaki valaha kifizeti érte a vételi áránk a 2/3adát, mert max a felét, ha éri. Viszont a Bundesliga megint olyan, ami nagyvalószínűséggel kedvezne a játékstílusának.ericco írta:Bale nem annyira rossz, mint ahogy az itt be van állítva. OK, nem teljesen kompatibilis a latin focival, de egyáltalán nem kutyaütő. Nálunk az a helyzet, hogy Ronaldoval egyszerre sokak ők a pályára. Ennek sem kéne így lennie, tavaly ilyentájt a Barcánál is megoldottak hasonló problémát, és az MSN szárnyalni kezdett. Nálunk a személyes érdekek fontosabbak úgy látszik.Mike írta:az a durva h Bale-t is vinni. Akkor mégsem (csak) Perez miatt volt nyomatva
Benitez is szerelmes belé
és Zidane is
sose szabadulunk tőle
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 28., hétfő 8:18
Bale nem annyira rossz, mint ahogy az itt be van állítva. OK, nem teljesen kompatibilis a latin focival, de egyáltalán nem kutyaütő. Nálunk az a helyzet, hogy Ronaldoval egyszerre sokak ők a pályára. Ennek sem kéne így lennie, tavaly ilyentájt a Barcánál is megoldottak hasonló problémát, és az MSN szárnyalni kezdett. Nálunk a személyes érdekek fontosabbak úgy látszik.Mike írta:az a durva h Bale-t is vinni. Akkor mégsem (csak) Perez miatt volt nyomatva
Benitez is szerelmes belé
és Zidane is
sose szabadulunk tőle
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. december 28., hétfő 1:40
4-2-3-1schranzer írta:Valaki koveti a Castilla meccseit? Zizou milyen systemaban jatszatja oket?
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. december 28., hétfő 0:13
HozzászólásSzerző: Ónó » 2015. december 27., vasárnap 23:58
Egy jó kis Kroos--Modric-Pogba--James--Benzema-Pato sor mekkora lennehehe írta:hát egy álom válna valóra, mint anno essien esetében is.Mike írta:nem alxandre akart az lenni?
meglátjuk hol köt ki a gyerek.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 27., vasárnap 23:29
hát egy álom válna valóra, mint anno essien esetében is.Mike írta:nem alxandre akart az lenni?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 27., vasárnap 23:20
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. december 27., vasárnap 23:19
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 27., vasárnap 23:01
úgy érted, hogyBerti írta:Zizou szerelmes még Özilbe meg Hazardba is.Mike írta: Benitez is szerelmes belé
és Zidane is
A végén elég durva kp-nk lesz, ha rajta áll majd![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2015. december 27., vasárnap 22:51
Zizou szerelmes még Özilbe meg Hazardba is.Mike írta: Benitez is szerelmes belé
és Zidane is
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem