Amúgy érthetetlen Perez is, mert a hülye is látja, hogy nem idevaló, nyert egy kupát, lőtt pár gólt, hozott ezt azt és most akaszthatnánk annyit belőle, hogy Perez vígan eltapsikolhatná másra.CS0ki írta:Nem csak a mi megfigyelőink, hanem kb semelyik csapat megfigyelői sem...Különben nem a Poolba ment volna, és nem annyiért. Ezek alapján nem volt valószínű, hogy ekkora karriert fut be.a harapóst már az Ajaxban nagyon bírtam, ugráltam amikor a Poolba szerződött. Én mezei szurkoló, aki csak ugatom a futballt és amatőr szinten művelem, láttam benne amit pölö a mi megfigyelőink nem?
Perez fueraaa
Ebbe csak az a szomorú, hogy simán kipenghetnék érte az eredeti vételárát, talán még öbbet is a hírek szerint. És itt szomorítjuk helyette egymást.De, pont olyan szar. Összetehetjük a kezünket, ha valaki valaha kifizeti érte a vételi áránk a 2/3adát, mert max a felét, ha éri.
CR is 40 éves koráig akar itt játszani? Fasza...
Nekem amúgy kellene egy-két ember előre, aki a sebességéből is meg tudja verni az ellenfelet, mint Hazard vagy Aubameyang, azonkívül szerintem Pepet lehetne leváltani meg Marcelo mögé kell ember és Kovacicot jobban kihasználni. Nagyon durván jó a keret és csak kis dolgokon kellene változtatni. És ugye szerintem itt még mindig C-Bale imádata a legnagyobb baj.