Ezek nagyobb hülyék mint mi

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 28., hétfő 12:51
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 27., vasárnap 12:05
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 27., vasárnap 12:02
meg, de Giggs kevés oda szerintem, max beugrik a nyárig, vajon José első dolga Mata elküldése lesz-e, csórikámBBeno írta:az megvan hogy mu meccs végén a mu drukkerek josé nevét skandálták?
el is felejtették hogy van ott egy legendájuk is lvg mellett akire szintén nagy sansz van hogy átveszi a csapatot....
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 27., vasárnap 11:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 27., vasárnap 11:55
Atleticoból visszavonult elég fiatalonziro4vr írta:Nem esett le ezek szerint...mondjuk a harcos kiscsapatig azt hittem igen.sucre írta:hát nehezebb egy BL meccsre úgy készülni, hogy éppen egy harcos kiscsapathoz látogatsz az azt megelző hétvégén, mint hogy rayoba egy sörmeccsre![]()
Más, Chelsea megkereste Sampaolit elvileg. Vele jól járnának szerintem, bár a keret eléggé félre ment. Terry meg Ivanovic szerződése is lejár majd, sok a töltelék arc. Tényleg Falcao él még?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. december 27., vasárnap 11:52
Hát igen, mert spanyolhonban minden középcsapat elleni meccs sétagalopp.. Inkább azért vannak ilyen extrém eredmények mostanság ott, mert jelenleg egymást múlják alul a legnagyobb angol csapatok a bajnokságban. És ez nem azért van, mert a középcsapatok sokkal erősebbek, szimplán rég nem látott mélyponton van a Pl..sucre írta:hát nehezebb egy BL meccsre úgy készülni, hogy éppen egy harcos kiscsapathoz látogatsz az azt megelző hétvégén, mint hogy rayoba egy sörmeccsre
Én értettem..ziro4vr írta:Nem esett le ezek szerint...mondjuk a harcos kiscsapatig azt hittem igen.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 27., vasárnap 11:44
Nem esett le ezek szerint...mondjuk a harcos kiscsapatig azt hittem igen.sucre írta:hát nehezebb egy BL meccsre úgy készülni, hogy éppen egy harcos kiscsapathoz látogatsz az azt megelző hétvégén, mint hogy rayoba egy sörmeccsre
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. december 27., vasárnap 11:39
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 27., vasárnap 11:34
Már arra is? Tényleg ott vannak mindenhol ezek szerint az alvó ügynökeik.sucre írta:és ez IS rányomja a bélyeget az európai kupaszereplésekre.
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. december 27., vasárnap 11:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 27., vasárnap 7:29
Nem sokáig,mert majd èrkezik speckovanFoci csúcsa, mr taktikus még meddig untatja a szerény United szurkolókat?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. december 26., szombat 23:11
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 26., szombat 22:49
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 26., szombat 22:47
Mondjuk a Southampton idén jóval gyengébb. Nem vártam olyan nagy eredményeket idénre tőlük, de egyelőre inkább az elvárások alatt teljesítenek, szerintem. Most azért odacsaptak rendesenMesQueUnClub írta:A Soton tavaly is meglepetés csapat volt és idén is tartják a formájukat, ám az Arsenalnak ez egy lehetőség volt és sikeresen kaptak egy 4est, de mondjuk nagyon megsem lepődök rajtuk.
Egyébként kár is elkezdeni az Özilezést mert az egész csapat bukott nem csak ő.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. december 26., szombat 22:38
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 26., szombat 22:37
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 26., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 26., szombat 22:21
Lehet a PL-ben már erre is jár valami.Realista24 írta:Benítez is mindig ezt mondja, hogy mi rúgjuk a legtöbbet kapuraRemy írta:Brutál, hogy statisztikák alapján mennyi kapura lövése van a Poolnak, de gólt alig tudnak szerezni. Kloppnak lesz dolga bőven a támadószekció kialakításában.Ez valami Poolos betegség akkor.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 26., szombat 22:12
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 26., szombat 22:12
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem