Öreg nénik postaládájába dobálgatom befelé a petárdákat. Ez mindig jó program volt, megnézem idősebb korban is élvezni fogom e.mocsok írta:Na es mit csinaltok szilveszterkor?

Amúgy táboros haverokkal összeülünk egy bárban, többit meglátjuk.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 29., kedd 23:29
Öreg nénik postaládájába dobálgatom befelé a petárdákat. Ez mindig jó program volt, megnézem idősebb korban is élvezni fogom e.mocsok írta:Na es mit csinaltok szilveszterkor?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 29., kedd 23:19
Itt fogok ülni a gépnél, és várom hogy beírhassak egy búékot!mocsok írta:Na es mit csinaltok szilveszterkor?
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 29., kedd 23:16
szted mi a faszt?mocsok írta:Na es mit csinaltok szilveszterkor?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. december 29., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. december 29., kedd 19:09
Köszi, akkor mindenképpen fogok élni a lehetőséggelpeti_madrid írta:Én most januárban megyek Norvégiába, ha gondolod, írj majd a félév során és igyekszem megválaszolni a kérdéseket.BarçaNorbi írta:Valaki közületek tanult már Erasmus vagy valami ahhoz hasonló programmal külföldön?
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. december 29., kedd 17:17
Én most januárban megyek Norvégiába, ha gondolod, írj majd a félév során és igyekszem megválaszolni a kérdéseket.BarçaNorbi írta:Valaki közületek tanult már Erasmus vagy valami ahhoz hasonló programmal külföldön?
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2015. december 28., hétfő 17:49
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 28., hétfő 17:43
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 27., vasárnap 13:52
Reagálok erre még, mert nem szeretem a haragot, és köszönöm hogy értelmesen is leírtad. Értem amit mondasz. Sajnálom, hogy nektek ez jött le, nem érzem magam felsőbbrendűnek picit sem. Ezt persze nem hiszed el se Te se más valószínűleg.Zsombor írta:Tudod sentry, nem is lenne azzal gond, ha linkelgetnél erről dolgokat. Itt azzal van gond, hogy tényleg nem veszed észre, hogy úgy állítod be magadat, mintha valami modern kori polihisztor lennél.
Képes vagy mások filmnézési szokásait leszólni mondván, hogy nincs meg a másikban az a fajta érzelmi intelligencia, ami kell ehhez, a zenéhez is neked nagyon jó füled van. Sőt, te az elismert egyetemi professzoraiddal vitatod meg éppen, hogy milyen elbaszott a világ társadalma. És ha ez nem lenne elég, neked még az ízlelőbimbóid is fejlettek.
Még ha igazak is lennének ezek a dolgok(persze nem vonom kétségbe a tanárokkal folytatott eszmecserédet meg az ízlelőbimbóidat sem), akkor is szerintem, ha olyan ember lennél, mint aminek itt beállítod magad, akkor alapból nem írnál olyan dolgokról, amik téged hivatottak dicsőíteni. Kissé paradox nem gondolod?
Szóval nem is arról van szó, hogy engem idegesítenél, mert elhiheted, nekem a fórum azért egy sokadlagos dolog az életemben, de azt aláírom, hogy zavar. Zavar, hogy úgy írsz magadról, mintha te sokkal okosabb, érzelmileg fejlettebb lennél mint az egész világ, a fórumról nem is beszélve. És tudom, hogy nem csak engem zavar, hanem jó pár fórumtársamat, csak most éppen én voltam az, aki félrészegen elszállt egy pillanatra és beolvasott neked.
Ha meg egy komment elég volt neked ahhoz, hogy lelépj a fórumról, akkor csak gratulálni tudok és jó utat, szép életet kívánok neked!
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 27., vasárnap 13:29
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. december 27., vasárnap 13:28
Ezt mar nem olvassa!Zsombor írta:Ha meg egy komment elég volt neked ahhoz, hogy lelépj a fórumról, akkor csak gratulálni tudok és jó utat, szép életet kívánok neked!
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. december 27., vasárnap 13:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 27., vasárnap 13:17
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 27., vasárnap 13:02
Ehhez gratulálok.Zsombor írta:Mindenféle szemelyeskedes nélkül, de tényleg spoiler ide vagy oda hát mi a faszom hogy az átlagnál fejlettebb izlelobimboid vannak? Ez nálam most már kurvara leverte a lécet, mert megtudtuk hogy neked milyen fejlett ez érzelmi intelligenciad neked milyen jo az izlesed filmek meg zenék terén, te a professzoraiddal vitatod meg hogy épp mi a gond a társadalommal, de hogy bevered a te fejlett izlelobimboid az mégis mi a faszom?
Most írjam be hogy én műszaki beallitottsagom ellenére milyen jól elemzek verseket meg mennyire értem a könyveket amiket elolvasok vagy hogy éppen mekkora a farkam?
Bocsánat a vulgaritasom miatt de hát ez nálam kibaszottul leverte a lécet. Meg az ízlelőbimbóimnál is.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 27., vasárnap 11:53
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 27., vasárnap 11:40
Steve írta:Mindkettő megfelele az ízlelőbimbóimnak és remek, kellemesen puhát szarok utána.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 27., vasárnap 11:37
most se emberek közé engedtek beSteve írta:Szia Hehe!hehe írta:szevasztok baszókák, rövid 2 hónapos távollét után újra itt.![]()
Boldog Karácsonyt meg Új Évet emberek.![]()
![]()
Megint a szanatóriumban kezeltek? Vagy hol voltál ennyi ideig?
Igaz az orvosod legutóbb azt mondta nem engednek újra emberek közé, de örülök, hogy látni azért.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. december 27., vasárnap 11:29
Megint túlzásba vitted a nagyi mákos bejglijét.Ezért tiltják a legtöbb országban.ziro4vr írta:Hát igen hamar elmúlt a karácsony szelleme.
Nem tudom kié ütött jobban Zsombi vagy Máté posztja.![]()
Látszik hogy sokat olvasták a posztjaimat, egyre viccesebbek. :Đ
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 27., vasárnap 11:00
because im batmanziro4vr írta:Mondjuk egyértelmű következtetéseket nem lehet levonni, te például nem sokat fejlődtél.Kerlon írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bár nekem átlagon felüli a humorérzékem az igaz.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 27., vasárnap 10:49
Mondjuk egyértelmű következtetéseket nem lehet levonni, te például nem sokat fejlődtél.Kerlon írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem