HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 27., vasárnap 10:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 27., vasárnap 10:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 27., vasárnap 10:18
Zsombor írta:Mindenféle szemelyeskedes nélkül, de tényleg spoiler ide vagy oda hát mi a faszom hogy az átlagnál fejlettebb izlelobimboid vannak? Ez nálam most már kurvara leverte a lécet, mert megtudtuk hogy neked milyen fejlett ez érzelmi intelligenciad neked milyen jo az izlesed filmek meg zenék terén, te a professzoraiddal vitatod meg hogy épp mi a gond a társadalommal, de hogy bevered a te fejlett izlelobimboid az mégis mi a faszom?
Most írjam be hogy én műszaki beallitottsagom ellenére milyen jól elemzek verseket meg mennyire értem a könyveket amiket elolvasok vagy hogy éppen mekkora a farkam?
Bocsánat a vulgaritasom miatt de hát ez nálam kibaszottul leverte a lécet. Meg az ízlelőbimbóimnál is.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 27., vasárnap 10:15
nmate írta: Szóval egy jó fajta olyan erős, hogy már azelőtt szarnod kell mielőtt megiszod.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 27., vasárnap 10:11
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 27., vasárnap 10:04
Bárkinek aki bármilyen 444es videót végignéz, respectkelemen.istvan írta:.. A 444es videot meg aki vegignezi.. annak #respect!
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. december 27., vasárnap 9:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 27., vasárnap 9:02
Sima kotyogós. Mondjuk itt is van különbség. Két féle kotyogóssal csináltam már, de érezhető az ízbeli különbség. Egyik kicsit lágyabb, másik kicsit erősebb. (természetesen ugyanolyan kávéra értendő az összehasonlítás)Pipita írta:Amúgy ezeket az extra kávékat is simán kotyogósban főzitek le? Vagy valami spéci géppel, vagy azzal a skandináv típusúval, amire csak ráöntöd a forró vizet meg letolod a kávéport és kész? Vagy milyen módszerek vannak és honnan tudom hogy melyik kávét hogy a legjobb lefőzni?
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. december 27., vasárnap 7:44
Szia Hehe!hehe írta:szevasztok baszókák, rövid 2 hónapos távollét után újra itt.![]()
Boldog Karácsonyt meg Új Évet emberek.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 27., vasárnap 6:41
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. december 27., vasárnap 3:37
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 26., szombat 23:07
Szerintem ez egy jó videó és sok kérdésedre választ ad.Pipita írta:Amúgy ezeket az extra kávékat is simán kotyogósban főzitek le? Vagy valami spéci géppel, vagy azzal a skandináv típusúval, amire csak ráöntöd a forró vizet meg letolod a kávéport és kész? Vagy milyen módszerek vannak és honnan tudom hogy melyik kávét hogy a legjobb lefőzni?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 26., szombat 22:56
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2015. december 26., szombat 14:32
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 26., szombat 13:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 26., szombat 13:30
Felírtam. Köszi!sentry írta:Pont kicsúsztam a szerkesztésből, bocs a dupláért.
Lavazza Crema e Gusto az amire gondoltam Remy. Ez arabika és robuszta keveréke. Szerintem elég finom, bár rég és keveset ittam csak. De egy próbát megér.
Viszont az árát illetően tévedtem.Régebben 800-1000 körül mozgott, most már inkább 1400, szóval duplája a kommersz kávéknak.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 26., szombat 13:25
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 26., szombat 13:16
Pedig az csak egy középkategóriás kávéRemy írta:Amióta mondtad ezt a kávét, azóta nagyon rákattantam. Ha nem is minden nap, de minden héten iszok legalább 1-2-t.sentry írta:Dallmayr...![]()
![]()
![]()
Próbáltad már a Kilimanjarosat? Egy ilyet kaptam most karácsonyra, kíváncsi leszek mennyivel másabb a classicnál.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 26., szombat 13:04
Amióta mondtad ezt a kávét, azóta nagyon rákattantam. Ha nem is minden nap, de minden héten iszok legalább 1-2-t.sentry írta:Dallmayr...
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. december 26., szombat 9:09
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem