Ezek a "favágós" ingek mennyire lehetnek rosszak? Szabása milyen, rendes vagy el van szabva?Victor írta:nem ilyet, hanem sima egyszínűt rendeltem, de borzalom, izzadós anyaga van, és jóval csúnyább, mint a képenAliExpressen ezekről az 5-15 $ közötti ingekről mik tapasztalataitok? Anyaga, moshatóság, vasalhatóság? Illetve a szállítás tényleg ingyenes, és zökkenőmentes?
Méreteknél kell + vagy - 1el számolni (tudom egyén függő, de úgy nagyjából
Divat
-
BarçaNorbi
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Re: Divat
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nem ilyet, hanem sima egyszínűt rendeltem, de borzalom, izzadós anyaga van, és jóval csúnyább, mint a képenAliExpressen ezekről az 5-15 $ közötti ingekről mik tapasztalataitok? Anyaga, moshatóság, vasalhatóság? Illetve a szállítás tényleg ingyenes, és zökkenőmentes?
Méreteknél kell + vagy - 1el számolni (tudom egyén függő, de úgy nagyjából
Már több, mint egy hónapja megvan!pheco írta:Kerlon megjott mar az MVMT ora? Vagy vegul nem rendeltel?
<3
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- defender3
- Kedvenc játékosaid: Puyol
- Kedvenc csapatod: Barca
Nekem a legmárkátlanabb Q&Q órám van vagy 10 éves és simán kibírta a laborban a vegyszergőzöket is, és még ma is jár minden gond nélkül. Igaz már nem használom. Annak műanyag szíja volt és azok is bírták nálam 3-4 évig. De már van nála jobb Pulsar meg Lorus.
-
BarçaNorbi
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
- Victor
Asszony az már jó ideje van, de neki amúgy se jönnek be az órákCsajok nem buknak rá, időt viszont mutatja egész megbízhatóan szerintem 3-4 évig tuti.
neked is köszi. mindenképpen élőben vásárolnám, netes az lutri.én azt ajánlom menj be egy nagyobb kínálattal rendelkező üzletbe, és élőben nézd meg őket. Tapasztalat. Anno amikor óravásárlás előtt voltam, amik képen tetszettek élőben nem. Aztán ami élőben megtetszett és azóta is többször megdicsérik, az képen semmi extra.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én azt ajánlom menj be egy nagyobb kínálattal rendelkező üzletbe, és élőben nézd meg őket. Tapasztalat. Anno amikor óravásárlás előtt voltam, amik képen tetszettek élőben nem. Aztán ami élőben megtetszett és azóta is többször megdicsérik, az képen semmi extra.nmate írta:neten meg gyanítom te is tudsz keresgélni
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csajok nem buknak rá, időt viszont mutatja egész megbízhatóan szerintem 3-4 évig tuti.Victor írta:És a legfontosabb: 8-9 ezer forintos Casio óráktól mit várhat az ember? Meddig bírja?
A többiről nincs tapasztalatom, a neten meg gyanítom te is tudsz keresgélni
- Victor
Ismét karórával kapcsolatos kérdésem lenne, most már kicsit konkrétabb.
Muszáj most már órát vennem, mert közelegnek hivatalosabb események is, no meg nagyon hiányzik a kezemről egy szép bőr karóra
A kérdésem tehát:
A fém vagy a réz tok jobb, megbízhatóbb?
Az ásványi kristályüveg vagy a kristályüveg jobb? Azt olvastam, hogy előbbi keményebb, nehezebben törik.
És a legfontosabb: 8-9 ezer forintos Casio óráktól mit várhat az ember? Meddig bírja?
Muszáj most már órát vennem, mert közelegnek hivatalosabb események is, no meg nagyon hiányzik a kezemről egy szép bőr karóra
A kérdésem tehát:
A fém vagy a réz tok jobb, megbízhatóbb?
Az ásványi kristályüveg vagy a kristályüveg jobb? Azt olvastam, hogy előbbi keményebb, nehezebben törik.
És a legfontosabb: 8-9 ezer forintos Casio óráktól mit várhat az ember? Meddig bírja?
- chosenone46
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
fúú nagyon köszi. mindenféleképp benézek.peti_madrid írta:Látom szegedi vagy, szerintem érdemes lenne beugranod a Petőfi Sándor sgt-on a kínai kajálda után található boltba. Hänger a neve, kurva jó cuccok vannak nagyon baráti áron (minden ing 6k), én szinte csak onnan öltözködök és semmi panaszom sincs a ruhákra. Ár-érték arányban bajnok a bolt, bár inkább azt mondanám, hogy alulárazottchosenone46 írta:mindennapos irodai munkára ez a cipő megfelelő vagy ez már inkább tényleg csak alkalmi cipő? eléggé távol állt tőlem ez a hivatalosabb stílus, így annyira nem vágom. + ingeket hol érdemes keresgetni, ha csak olyan 8k körül tudok egyelőre áldozni rá?
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Látom szegedi vagy, szerintem érdemes lenne beugranod a Petőfi Sándor sgt-on a kínai kajálda után található boltba. Hänger a neve, kurva jó cuccok vannak nagyon baráti áron (minden ing 6k), én szinte csak onnan öltözködök és semmi panaszom sincs a ruhákra. Ár-érték arányban bajnok a bolt, bár inkább azt mondanám, hogy alulárazottchosenone46 írta:mindennapos irodai munkára ez a cipő megfelelő vagy ez már inkább tényleg csak alkalmi cipő? eléggé távol állt tőlem ez a hivatalosabb stílus, így annyira nem vágom. + ingeket hol érdemes keresgetni, ha csak olyan 8k körül tudok egyelőre áldozni rá?
- chosenone46
defender3 írta:Szerintem megfelel. Ez még egy öltönyhöz is megfelelő lehet.
csak sima ing+sötétebb nadrág kombó. köszi srácok a segítséget.Mike írta:De ha csak vmi sötétebb nadrág, plusz ing, akkor mást válassz. Stílusra, formára jó, csak ne ilyen fényeset.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
attól is függ h mennyire hivatalos. Öltöny+nyakkendő? Mert akkor ez is jó. De ha csak vmi sötétebb nadrág, plusz ing, akkor mást válassz. Stílusra, formára jó, csak ne ilyen fényeset.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- defender3
- Kedvenc játékosaid: Puyol
- Kedvenc csapatod: Barca
Szerintem megfelel. Ez még egy öltönyhöz is megfelelő lehet.chosenone46 írta:mindennapos irodai munkára ez a cipő megfelelő vagy ez már inkább tényleg csak alkalmi cipő? eléggé távol állt tőlem ez a hivatalosabb stílus, így annyira nem vágom. + ingeket hol érdemes keresgetni, ha csak olyan 8k körül tudok egyelőre áldozni rá?
Az ingben is milyen, mert én ahol szoktam nézni az a C&A, Budmil store, Pepcoban is láttam már meg a Cosmos Cityben is 5000 alatt is. Tesóm olyan irdában dolgozik ahol az ilyen ingek teljesen elfogadottak. Sőt néha még pólóinget is felvesz. A cégnek a dress codeja az, ami fontos.
- chosenone46
mindennapos irodai munkára ez a cipő megfelelő vagy ez már inkább tényleg csak alkalmi cipő? eléggé távol állt tőlem ez a hivatalosabb stílus, így annyira nem vágom. + ingeket hol érdemes keresgetni, ha csak olyan 8k körül tudok egyelőre áldozni rá?
miért lenne esélytelen?
csak rafináltan kell rákeresni.
csak rafináltan kell rákeresni.
Aliról teljesen esélytelen már mezt venni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
casio efr 543
Valakinek nincs véletlenül ilyen órája ? Vagy nem tud ebben a kategóriában ajánlani valamit ? Egyszer nagyon megjártam egy 200 €-s police órával, úgyhogy csak olyat szeretnék rendelni/venni, ami bírja a strapát és minőségi...
Valakinek nincs véletlenül ilyen órája ? Vagy nem tud ebben a kategóriában ajánlani valamit ? Egyszer nagyon megjártam egy 200 €-s police órával, úgyhogy csak olyat szeretnék rendelni/venni, ami bírja a strapát és minőségi...
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ott már próbálkoztam, nem volt jó a méretcsababarca írta:Peek&Cloppenburg, 10ezer pénzért van nagyon jó, McNeal talán (de ebben most nem vagyok biztos),de tényleg nagyon jó az anyaga, nem izzadsz bele, minden kijön belőle,patent.peti_madrid írta:Nem vagyok konfekció méret, általában azok az ingek, amik nem akkorák rajtam, mint egy krumpliszsák, rövidek ujjban, és fordítva.
Zara is jó megoldás.
Egyébként már vettem egyet egy ingboltban, perfect fit, nagyon jó kis ing, csak sajnos kénytelen voltam sokat fizetni érte, amit eredetileg meg akartam úszni