Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 27., vasárnap 17:39

Első hivatalos kép az Assassin’s Creed-ből!

Jöhetne már az első előzetes. :kivagyhe:

Közben az SW rekordidő alatt van 1 milliárd felett.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 26., szombat 12:23

Ezt meg csak a fénykardokkal lehetne jobbá tenni. Trailer is 10/10
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 26., szombat 12:05

nmate írta:Szerintem Emily kimaxolta a karaktert, magas szinten játszott. Ebben ennyi volt.
Akkor a karakter volt ergya. Nekem néha sótlan volt Emilyke...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de az előjátékos rész, mielőtt meg akarták fojtani, meg mikor keménykedett az alagút után az tetszett :lol: nah ott jól nyomta. De lehet del Toro kiváló játéka és karaktere vette el ennyire a figyelmem :)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 26., szombat 12:00

Szerintem Emily kimaxolta a karaktert, magas szinten játszott. Ebben ennyi volt.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 26., szombat 11:56

sonic írta:Nekem tetszett a Sicario. Nem volt porgos, de izgalmas volt. Meg nem bant kesztyus kezzel a temaval. Plusz Benicio del Toro is komoly volt benne.
+1

Tegnapelőtt megnéztem este én is. Nem értem a károgókat. Végig ott volt a feszültség a filmben, és néha nyomasztó is volt. Ráadásul nem is sz_roztak, nem volt nagyon tabu...

Ez nem egy akciófflm ahol 2 órán át töltés nélkül 500ezer töltényt kilőnek. Teljesen életszerű volt. Engem végig lekötött, és szerintem is del Toro volt a legjobb a filmben. Emily Blunt-tól viszont picit többet vártam...eléggé egy erős közepes szintet hozott. :/

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 26., szombat 11:37

revenant
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem értem miért mondják, hogy dicaprionak ez hozza meg az oscart. bárki tud fájdalmas arcot vágni másfél órán keresztül összesározva meg koszosan. a film története fullátlag, a képi világa, illetve az elején az indiánok, ami reális. utána ez is elmegy hollywoodba, elég vicces látni, hogy vki egy medvetámadásból, félhalott állapotból ilyen messzire el tud jutni. még ha igaz történeten is alapszik...
sicario
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!tetszett pár helyen, de szokás szerint a trailer lelőtt egy csomó spoilert, úgyhogy nem kiemelkedő
hateful eight
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lehet csak jó pillanatban kaptam el, de akármilyen lassúnak is tűnik, tarantino megint csinált egy fasza filmet. ponyvaregény szintet sosem éri már el sztem, de szépen be lehet illeszteni a többi közé. a fejeseken kifejezetten röhögtem megint :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 26., szombat 11:33

Én aztán nem vagyok nagy mozis, de a revenant meg a hateful abszolút azért kiált. Nem ilyen ötszázadik marvel fisi-fosi. :mrgreen:
Nem illik.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. december 26., szombat 10:41

várjátok már meg azt a január hetedikét, ha már eddig kibírtátok, aztán irány a mozi :D
Kép

deni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Weah, Desailly, Ronaldo, Beckham, Roberto Carlos, Dunga
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Spurs

HozzászólásSzerző: deni » 2015. december 26., szombat 9:54

sonic írta:En neztem egy darabig de elnapoltam egyreszt azert mert elalmosodtam es rohadt hosszu, masreszt mert ezt a hillbilly-t annyira nem ertem kristalytisztan mindig szoval egy angol felirat jo lenne ala, viszont nem talaltam...

Egyebkent nagyon faszanak tunik elsore.
Ha BS Playerrel nézed kb azonnal talál hozzá értelmes angol feliratot :)
Az egyik másodpercben még minden szép és jó, ám az óramutató arrébb kettyen, és a jövő már nem a lehetőségek és a csodák gyönyörű parkja, mint korábban, hanem kínzókamra, amelyben csak az örökre letűnt múlt néhány emléke adhat erőt a túléléshez

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. december 26., szombat 8:58

En neztem egy darabig de elnapoltam egyreszt azert mert elalmosodtam es rohadt hosszu, masreszt mert ezt a hillbilly-t annyira nem ertem kristalytisztan mindig szoval egy angol felirat jo lenne ala, viszont nem talaltam...

Egyebkent nagyon faszanak tunik elsore.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. december 26., szombat 8:17

sonic írta: Ma ejszaka Revenant kovetkezik. Nagy remenyeket fuzok hozza. :)
Meglestem az első 5 percet, nehezemre esett kinyomni, mert már ennyi idő alatt beszippantott a hangulata, de én várok a jobb minőségre, vagy moziban nézem majd, mert amit találtam az nem az igazi.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. december 26., szombat 3:01

Nekem tetszett a Sicario. Nem volt porgos, de izgalmas volt. Meg nem bant kesztyus kezzel a temaval. Plusz Benicio del Toro is komoly volt benne.

Megneztem a Hateful Eight-et is. Ezt meg nem tudom eldonteni hogy mennyire jott be. Nehany jelenet nagyon ott volt, de osszessegeben annyira nem volt maradando. Megnezem majd meg egyszer mert helyenkent nagyon szorakoztato volt. Az biztos hogy nincs azon a szinten mint a becstelen brigantik.

Ma ejszaka Revenant kovetkezik. Nagy remenyeket fuzok hozza. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. december 25., péntek 22:27

Sicario nekem sem jött be, a trailer alapján totál mást vártam, én egy baromi pörgős, fordulatokkal teli filmet képzeltem. Ehelyett kaptam egy nagyon vontatott és lassú sztorit, valahogy nem fogott meg.
Persze volt pár erős jelenet, de nekem ez még így is nagyon kevés.
Ami 10/10 volt, az a zene, az oda volt rakva rendesen, olyan hangulatot adott a filmnek, hogy csak lestem, vártam is, hogy a zenék után/közben valami epic jelenet lesz és egyszer csak beindul a bugi, de nem így történt. :ike:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 25., péntek 20:48

örülök hogy nem csak engem foglalkoztatnak ezek a kérdések és így uborkaszezon alatt egy kicsit felpörgött a topic :lol: :lol:
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 25., péntek 19:06

Bocsánatkérő pm-eket és mákos bejgliket elfogadok.... :) :lol:
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. december 25., péntek 18:59

http://screencrush.com/star-wars-samuel ... ightsaber/

Lényegében ennyi a történet a lila fénykarddal.

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. december 25., péntek 18:39

Nem tudom honnan szeditek ezt a kevert harcmodor dolgot. :mrgreen: Tényleg úgy volt, ahogy ziro írta. Volt kék meg zöld kard, de Jackson meg mondta Lucasnak, hogy ha már úgyis ő az első néger jedi, akkor neki speckó kard jár. A színt is mintha ő kérte volna.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 25., péntek 18:35

Nem mintha olyan sokszor láthattuk volna azt a legendás harcmodort.

Nekem mindegy, megelékszek annyival, hogy kellett a pimpesített kard az öregnek. A többit meg lássátok bele ti. Relax. :mrgreen:
Nem illik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 25., péntek 18:19

ziro4vr írta:
csabi* írta:windu lilája meg azért az mert saját harcmodort fejlesztett ki amiben egyaránt használva vannak a sötét és a világos oldal elemei is
Vagy mert Jackson csak úgy vállalta el a szerepet, ha menő lila lehet a kardja. :lol:

Lila=kék+piros azt meg mindenki tudja hogy kek a light piros pedig a dark side.
Es mint irtak a harcmodor amit windu hasznal egyarant hasznalatos a jo es a rossz oldalon is
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 25., péntek 18:00

BBeno írta:a legfrissebb 3. reszt is 2005ben adtak moziban csak az nem latta aki utalja a star warst. annak meg ez nem spoiler. aki meg kompetens az mar latta es ahogy irtad le se szarjak. az uj reszt meg most adjak az jo hogy spoiler alatt kell hogy legyen.
Mondjuk aki most akarja megnézni az újat es ezért megnézi az első hatot annak minden új. De mindegy. Leszarom. Csak másért se szóljon senki majd. Mert aki akkora fan az mar látta kétszer is. Én nem láttam meg a második hármast mert nem érdekel, de nem utálom. Na mindegy, ahogy írtam. Nem csak neked szól.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: