Szerintem ez egy jó videó és sok kérdésedre választ ad.Pipita írta:Amúgy ezeket az extra kávékat is simán kotyogósban főzitek le? Vagy valami spéci géppel, vagy azzal a skandináv típusúval, amire csak ráöntöd a forró vizet meg letolod a kávéport és kész? Vagy milyen módszerek vannak és honnan tudom hogy melyik kávét hogy a legjobb lefőzni?
Bár láttam egy régi Attraktort ahol egy olasz faszi akinek Bpen van kávézója azt mondta hogy otthonra a kotyogós az igazi, de a 444-s videóban amit a srác mond róla abban igaza van.
Én pl égettem már el kávét kotyogósban. Sőt tényleg tapasztaltam hogy a rezsón jobb a kotyogós
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem tudom, hogy átlagnál fejlettebb az ízlelőbimbóim és simán kiérzem, hogy jó egy kávé vagy sem. Ha ittál már Freiben kávét, tudod milyen egy jó kávé
Ki kell tapasztalni hogy a kotyogóst hogy kell lefőzni és akkor szerintem az is elég jó.
De tuti, hogy jobb cuccal még jobbat lehet.
Amúgy az átlagember az égetett erős szar kávét szereti, mert ahhoz szokott hozzá.





