Hiába jó játékos, ha a pályán nem tudja ezt megmutatni huzamosabb ideig. Tudom, ez nem az ő hibája, de attól a helyzet még fennáll.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. december 26., szombat 12:21
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 26., szombat 12:15
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 26., szombat 12:01
Egyetértek Kerlonnal!Kerlon írta:Nem akarlak megbántani, de a hülye is látja, hogy az üdvöskék miatt szív Isco. Tavaly, amikor Isco-Kroos-Modric játszott a középpályán, illetve amikor Lukát pótolta, akkor általában jó volt, pedig ott is sokkal több védekező feladatot kellett ellátnia, mint amit rá kéne bízni. Ancelotti sem használta jól, mert Marcelo helyét kellett levédekeznie, pedig közelebb a kapuhoz sokkal több zavart tudna ő is kelteni.Sierra írta: Ez is igaz, de miért változna ez? Vagy vakok az edzők? Lehet benne van a tehetség, de szerintem ebben a csapatban ezt nem fogja kamatoztatni... túl sok idő telt már el.
A jobb oldalra meg szinte teljesen alkalmatlan, de míg Bale odarakatja magát, ahova szeretné, addig az ilyen kis embereknek kell alkalmazkodni. És így szerintem nem elvárható a töretlen fejlődés. Minden poszt mást követel és Isco szerintem egyik poszton sem vallott szégyent, de többet várnánk el tőle, amit szerintem meg is kapnánk, ha ő is egy rendszerbe, egy posztba tanulna bele és nem csak egy feláldozható paraszt lenne a sakk táblán...
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 26., szombat 11:41
liverpool kezelte kész tényként, hogy már megvan minden papír, oda aztán bőven el is férne, angliában lenne helye kihasználni a sebességét.dannen írta:hehe írta:milanról vagy angliáról írnak, sztem 80%, hogy átjön európába most januárban.
mondjuk ez kb a 3. átigazolási szezon amikor azt olvasni, hogy végre vissza jön. volt már , hogy majdnem a tottenhambe ment, csak az ügynöke későn szólt neki vagy mi. ideje lenne mostmár. bár anglia nem biztos, hogy jó lenne neki.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 26., szombat 11:33
milanról vagy angliáról írnak, sztem 80%, hogy átjön európába most januárban.palesz77 írta:Na, akkor meg a vegen bezsakoljuk januarban..hehe írta:a corinthians lecsökkentette 10 millió euróra pato árát......
Brazil sajtot te olvasol amugy? Ott is irnak arrol, hogy meg akarjuk szerezni, vagy csak a katalanok huztak elo a kalapbol a nevet?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 26., szombat 11:10
Nem akarlak megbántani, de a hülye is látja, hogy az üdvöskék miatt szív Isco. Tavaly, amikor Isco-Kroos-Modric játszott a középpályán, illetve amikor Lukát pótolta, akkor általában jó volt, pedig ott is sokkal több védekező feladatot kellett ellátnia, mint amit rá kéne bízni. Ancelotti sem használta jól, mert Marcelo helyét kellett levédekeznie, pedig közelebb a kapuhoz sokkal több zavart tudna ő is kelteni.Sierra írta:Ez is igaz, de miért változna ez? Vagy vakok az edzők? Lehet benne van a tehetség, de szerintem ebben a csapatban ezt nem fogja kamatoztatni... túl sok idő telt már el.Kerlon írta:3 év alatt, ha 5-ször játszott ott, ahol ki kellene használni..
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 26., szombat 7:09
http://m.jovempan.uol.com.br/esportes/e ... ceiro.htmlpalesz77 írta:Na, akkor meg a vegen bezsakoljuk januarban..hehe írta:a corinthians lecsökkentette 10 millió euróra pato árát......
Brazil sajtot te olvasol amugy? Ott is irnak arrol, hogy meg akarjuk szerezni, vagy csak a katalanok huztak elo a kalapbol a nevet?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. december 26., szombat 1:56
Na, akkor meg a vegen bezsakoljuk januarban..hehe írta:a corinthians lecsökkentette 10 millió euróra pato árát......
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. december 26., szombat 0:35
Ez is igaz, de miért változna ez? Vagy vakok az edzők? Lehet benne van a tehetség, de szerintem ebben a csapatban ezt nem fogja kamatoztatni... túl sok idő telt már el.Kerlon írta:3 év alatt, ha 5-ször játszott ott, ahol ki kellene használni..
Vakon vannak sajnos.Buitre írta:Én mezei szurkoló, aki csak ugatom a futballt és amatőr szinten művelem, láttam benne amit pölö a mi megfigyelőink nem?
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. december 26., szombat 0:28
Sierra írta:de amit Suarez leművel idén...
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 26., szombat 0:27
Bárcsak visszajönne Európába.hehe írta:a corinthians lecsökkentette 10 millió euróra pato árát......
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. december 26., szombat 0:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 26., szombat 0:22
3 év alatt, ha 5-ször játszott ott, ahol ki kellene használni..Sierra írta:
Iscoról az a véleményem, hogy lassan itt van 3 éve, és nagyon sokan örültek neki, hogy egy ilyen jó játékost igazoltunk. Viszont ezt nem nagyon tudja igazolni... 3 év alatt nem sok mindent tett le az asztalra, hosszabb ideig nem tudott kiemelkedőt nyújtani, az ő szerepén is el kellene gondolkodni, mert fölösleges itt tartani a padon szerintem.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 25., péntek 23:07
Inkább a tömény szeszbe mártogatta a bejglit....Buitre írta:rumos szeletsentry írta:Jah.Süti..Aham. Persze.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. december 25., péntek 23:07
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. december 25., péntek 23:06
rumos szeletsentry írta:Jah.Süti..Aham. Persze.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 25., péntek 19:10
HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. december 25., péntek 19:08
Én bocs. Sok volt már a karácsonyi süti.sentry írta:Ez hogy?A Real Madrid jelenlegi edzője, Rafa Benítez jött ki a legjobban a szavazásból, ő ugyanis mindössze 14%-ot gyűjtött össze, ami azt mutatja, hogy a madridisták ki nem állhatják a spanyol trénert.![]()
![]()
Amúgy én se bírom Benítezt, de nagyon bukdácsolni kéne, hogy kirúgják... és még mindig ott van/lenne Perez is. Tűzoltás lenne csak a menesztése, de a valódi problémák nem oldódnának meg.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 25., péntek 19:05
Ez hogy?A Real Madrid jelenlegi edzője, Rafa Benítez jött ki a legjobban a szavazásból, ő ugyanis mindössze 14%-ot gyűjtött össze, ami azt mutatja, hogy a madridisták ki nem állhatják a spanyol trénert.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. december 25., péntek 16:57
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem