Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
a legfrissebb 3. reszt is 2005ben adtak moziban csak az nem latta aki utalja a star warst. annak meg ez nem spoiler. aki meg kompetens az mar latta es ahogy irtad le se szarjak. az uj reszt meg most adjak az jo hogy spoiler alatt kell hogy legyen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Modnjuk látom le se szarja senki. Bezzeg az új rész miatt picsog mindenki.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spoiler gombot ismered?BBeno írta:ha van itt nagyon nagy SW fan akkor 1-2 kérdésem lenne. napokban lepörgettem 1-6ig a részeket.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!1. Obi-wan honnan tudta már a 4-ben hogy anakinból lett véder? ugye a 3-ban csak annyi biztos hogy életben hagyta, emlékeim szerint nem tudhatott róla hogy palpatine belőle csinált darth vedert. gyakorlatilag ahogy a tatuinra ment obi-wan remete életmódot élt.
2. a 6.ban luke jabba-hoz miért nem lézerkarddal ment megmenteni solot és leia-t ? teljesen fegyvertelenül ment oda majd került a csapdába és fogták el, ebből lett az hogy jabba a mélybe akarja dobni.(ugye utólag r2d2 dobja fel neki a kardot mikor le akarják vetni a mélybe luke-t.)
3. miért váltakozik a részek során mindig anakin-luke kardjának színe? zöld-kék folyamatosan változik nincs fix színük.
előre is köszi a válaszokért![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
amikor luke megcsinalta a sajat fenykardjat a 6.ban akkor o zoldre valtott a kekrol de nem volt kifejezetten erohasznalo a harc kozben ha erre gondolsz. yoda az volt. de luke inkabb csak kardozott mint hogy az erot hasznalta volna. lucast kene megkerdezni errol is hogy mi a tuti. ugy mint hogy ki lott eloszor a kocsmaban han solo vagy a behajto

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Vagy mert Jackson csak úgy vállalta el a szerepet, ha menő lila lehet a kardja.csabi* írta:windu lilája meg azért az mert saját harcmodort fejlesztett ki amiben egyaránt használva vannak a sötét és a világos oldal elemei is

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
minden színnek jelentése van, zöld az inkább az erőhasználóké, kék a pro párbajozóké, windu lilája meg azért az mert saját harcmodort fejlesztett ki amiben egyaránt használva vannak a sötét és a világos oldal elemei is

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Egyszerű a megoldás: A Jedik fele fradista, a többi meg MTK-s. Vindu meg renitens újpesti. A sötét oldal a Lokinak szurkol.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kivéve Anakin,ő tanács tag lett,de mester nem. (húzta is a száját miattaMike írta:szerintem a zöldnek nincs köze a mester titulushoz. Obi-van is kékkel nyomult. Meg amikor Windu ment megölni Palpatint, akkor a többiek közül is volt akinek kék volt. A jedi tanácsban meg csak mesterek lehetnek, nem?

http://hu.starwars.wikia.com/wiki/F%C3%A9nykard
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
szerintem a zöldnek nincs köze a mester titulushoz. Obi-van is kékkel nyomult. Meg amikor Windu ment megölni Palpatint, akkor a többiek közül is volt akinek kék volt. A jedi tanácsban meg csak mesterek lehetnek, nem?
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jó, de ő megtehette.P. Krisz írta: Madafaka Windu pimpilte át ametiszt színűre .

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
A kardszínt senki sem mondta , szóval azért más szinű mert egyrészt elvesztette , másrészt azért lett zöld mert az a Jedi-mesterek tradicionális színe . Qui Gon , Yoda , nekik is zöld kardjuk volt .
Madafaka Windu pimpilte át ametiszt színűre .
Madafaka Windu pimpilte át ametiszt színűre .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
ahha akkor nem figyeltem elegge. koszi a valaszokat.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igen, a 3. rész végén elmondja Yoda Kenobinak.
Ha pontosabban kíváncsi vagy:
Yoda: Twisted by the Dark Side, young Skywalker has become. The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader.
Ha pontosabban kíváncsi vagy:
Yoda: Twisted by the Dark Side, young Skywalker has become. The boy you trained, gone he is... Consumed by Darth Vader.
- Mike
ja értem mi a problémád
Most így hirtelen nem emlékszek h a 3. rész utolsó pár percében milyen párbeszédek voltak, de igazából mind1 is. A 4. részben Luke 18 éves ha jól tudom, tehát véder is 18 éve létezik. Ennyi idő alatt azért szerezhetett róla tudomást, főleg h egy jediről van szó. Én ezt nem érzem akkora hiányosságnak.
Most így hirtelen nem emlékszek h a 3. rész utolsó pár percében milyen párbeszédek voltak, de igazából mind1 is. A 4. részben Luke 18 éves ha jól tudom, tehát véder is 18 éve létezik. Ennyi idő alatt azért szerezhetett róla tudomást, főleg h egy jediről van szó. Én ezt nem érzem akkora hiányosságnak.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Egész jó ötlet ez a színváltós kard.
Amúgy ha jól emlékszem a háromban is már mond valami olyat Yoda Kenobinak, hogy Anakin nincs már többet, Vader van. De lehet a bejglitől képzelődök.

Amúgy ha jól emlékszem a háromban is már mond valami olyat Yoda Kenobinak, hogy Anakin nincs már többet, Vader van. De lehet a bejglitől képzelődök.
Nem illik.
igen azt tudom hogy az 1-3 készült később. kis pöcsös koromban fossá néztem az akkori 1-3-at tehát a mostani 4-6ot. csak akkor valahogy a 3 végén valahogy úgy kellett volna kijönni hogy a sztoriban is kiderüljön hogy obi-wan tud véderről és nem csak a 4-ben hozza fel zsigerből... mindegy mert amúgy nagyon jól kapcsolták az előzményt véleményem szerint.
- Mike
azért tudta h ő véder, mert az a film készült legelőször. Sőt, egyetlen filmnek szánták, tehát volt egy fix története és ennyi. Csak akkora sikere volt h csináltak neki 2 további részt. Az előzmnytrilógia meg mégkésőbb készült el, tehát azt már úgy csinálták hogy tudták hova kell kilyukadni a 3 rész végére.
a fénykard színe azért lesz zöld, mert a kéket elvesztette mikor véder levágta a kezét. A zöld az egy másik, új fénykard.
hogy miért fegyvertelenül ment azt nemtom, de így izgalmasabb volt
a fénykard színe azért lesz zöld, mert a kéket elvesztette mikor véder levágta a kezét. A zöld az egy másik, új fénykard.
hogy miért fegyvertelenül ment azt nemtom, de így izgalmasabb volt

ha van itt nagyon nagy SW fan akkor 1-2 kérdésem lenne. napokban lepörgettem 1-6ig a részeket.
1. Obi-wan honnan tudta már a 4-ben hogy anakinból lett véder? ugye a 3-ban csak annyi biztos hogy életben hagyta, emlékeim szerint nem tudhatott róla hogy palpatine belőle csinált darth vedert. gyakorlatilag ahogy a tatuinra ment obi-wan remete életmódot élt.
2. a 6.ban luke jabba-hoz miért nem lézerkarddal ment megmenteni solot és leia-t ? teljesen fegyvertelenül ment oda majd került a csapdába és fogták el, ebből lett az hogy jabba a mélybe akarja dobni.(ugye utólag r2d2 dobja fel neki a kardot mikor le akarják vetni a mélybe luke-t.)
3. miért váltakozik a részek során mindig anakin-luke kardjának színe? zöld-kék folyamatosan változik nincs fix színük.
előre is köszi a válaszokért
1. Obi-wan honnan tudta már a 4-ben hogy anakinból lett véder? ugye a 3-ban csak annyi biztos hogy életben hagyta, emlékeim szerint nem tudhatott róla hogy palpatine belőle csinált darth vedert. gyakorlatilag ahogy a tatuinra ment obi-wan remete életmódot élt.
előre is köszi a válaszokért

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa