a fénykard színe azért lesz zöld, mert a kéket elvesztette mikor véder levágta a kezét. A zöld az egy másik, új fénykard.
hogy miért fegyvertelenül ment azt nemtom, de így izgalmasabb volt

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 25., péntek 12:38
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 25., péntek 12:33
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 25., péntek 11:42
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 25., péntek 11:20
HozzászólásSzerző: Puding » 2015. december 24., csütörtök 21:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://i.imgur.com/fNtD7Ba.gifCsabi írta:senkit nem érdekel mennyit a bevétel ameddig nem lesz kép vagy gif bb8 thumbs up-ról.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 24., csütörtök 21:12
Ha Karácsonyi film akkor Die Hard .h3x0r írta:karacsonyi program: toy story maraton
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. december 24., csütörtök 20:38
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. december 24., csütörtök 20:18
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 24., csütörtök 13:22
Én elhittem.csababarca írta:Egy fórumozó kolléga dobta be múltkor, hogy ő kínai kaját visz be, mert filmezés közben fehérjetartalom,stb...
Mi már csak trollkodunk rajta:D Szóval rashidm, bocs,de nem tudok adni a nem létező dolgaimból...![]()
tini koromban én is volt,hogy vettem két sajtburgert, aztán bevittem..de párszor volt ilyen csak.
Mostanában meg max üdítőt veszek, főleg ha olyan filmet nézek,ami nagyon nagyon érdekel...nem akarom hogy a kajálás elvegye a figyelmem a vászonról:D
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. december 23., szerda 22:36
tőle most néztem a The Visit-et, egész jó lett. végre egy értékelhető film tőleRemy írta:M. Night Shyamalan kellett volna a IX. részhez.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 23., szerda 21:48
Mondjuk azt nem mondtam, hogy Finn szerepében Gündogan lenne.ziro4vr írta:És te még arra is 10 pontot adnál.Remy írta:M. Night Shyamalan kellett volna a IX. részhez.![]()
Bár egy Uwe Boll-féle Star Warsot is megnéznék.
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 23., szerda 21:48
És te még arra is 10 pontot adnál.Remy írta:M. Night Shyamalan kellett volna a IX. részhez.![]()
Bár egy Uwe Boll-féle Star Warsot is megnéznék.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 23., szerda 21:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 23., szerda 21:41
András93 írta:Nolan nem kell a Star Warshoz, szerinte már a szeretet így is erősebb a gravitációnál. Most még az Erőnél is legyen.ziro4vr írta:De az utolsó részt én biztos másnak adtam volna, mondjuk Nolan alkalmas lehetett volna.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. december 23., szerda 21:24
Nolan nem kell a Star Warshoz, szerinte már a szeretet így is erősebb a gravitációnál. Most még az Erőnél is legyen.ziro4vr írta:De az utolsó részt én biztos másnak adtam volna, mondjuk Nolan alkalmas lehetett volna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 23., szerda 17:31
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor megnyalja az ujjat es a fülébe dugja hat csak néztemsoadroli írta:nekem bejött a Sicario. picit jobbat vártam, de így is nagyon tetszett. gyönyörű képek, rohadtjó zene, meg volt 2 olyan jelenet hogy huh (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(a konvojos és a vacsora)). Del Toronak meg simán járna egy oscar-jelölés.
sinister 2-t is megnéztem; szar.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 23., szerda 17:08
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. december 23., szerda 14:41
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 23., szerda 13:24
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Leginkább azért, mert nem ezt vártam. A trailer olyan pörgést, akciót, izgalmat ígért, hogy csak na.Realista24 írta:Faust írta:Gyerekek, ez a Sicario mekkora ótvar egy film, te úrjézus....
Oszt mé'?
Nekem bejött - bár elfogult vagyok az ilyen filmekkel - adott új dolgot is, es kifejezetten tetszett a történet, de valamiert megis hiányérzetem maradt.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 23., szerda 12:13
Őszintén , nem hiszem hogy Ő jó lenne . A filmjeiben látott női karakterek nem sikerültek valami jól , legalábbis számomra , nem szeretném ha a 8. rész jellemfejlődésén átesett Rey-t ő irányítaná .De az utolsó részt én biztos másnak adtam volna, mondjuk Nolan alkalmas lehetett volna.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem