kecsu10 írta:Mourinho ne jojjjon mar ide vissza, ahogyan távozott az azt vetítene elore, hogy ujra jonne a buli. Micsoda media cirkusz lenne el tudjatok kepzelni? Egyebkent is hatalmas, de a puszta személyére mar eleve raszallnanak.
Igazából nekünk most(megint) pont valami ilyesmire van szükségünk, ő elvinné a balhét mindenki vele foglalkozna és kicsit leszállnának Cé-ről meg Bale-ről, Benzema is elég sokat kapott mostanában a médiában.Szakmai tudása meg megkérdőjelezhetetlen... Szerintem senki sem hosszútávú megoldásnak gondolja,de erre a fél évre bőven jó lenne, szerintem Ramossal is meg Cével is megoldanák a problémákat... És így akkor nem áldozzuk fel Zizu-t.
Simán kinézem Joséból,hogy aláír hozzánk úgy,hogy bármi is történjen ő nyáron tovább áll, szerintem ez a verzió jot tenne neki is meg a csapatnak is, ezt a fél évet megnyomná mindenki edzőstől a szertárosig, aztán ha nem jön be akkor mi van? semmi, nyártól úgy is megint reboot.
A balhékon meg nemtudom,hogy lehet fennakadni, nélküle is van balhé dögivel, ha ő itt van legalább az róla szól, meg az ilyen piqé félékkel nem bánik kesztyűs kézzel.
Én sose bíztam benítezben, már a kinevezése is egy kabaré volt, de megadtam neki az esélyt, azt tudtam,hogy a respektje 0 lesz, de a faszi taktikailag is gyenge, olyan edző még itt nem volt aki se a támadó se a védekező részt nem tudta összerakni...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams