JuhéjjMARCA | A BBC- ből csupán Gareth Bale az egyetlen játékos, aki biztos, hogy a Real Madrid játékosa lesz a következő szezonban is.

HozzászólásSzerző: realcamp » 2015. december 24., csütörtök 13:25
JuhéjjMARCA | A BBC- ből csupán Gareth Bale az egyetlen játékos, aki biztos, hogy a Real Madrid játékosa lesz a következő szezonban is.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. december 24., csütörtök 8:55
élvezem ezeket a hírecskéket... Látják rajta? Vagy motyog magában? Vagy elmondja fűnek-fának? Amúgy nagyot nem bukhatnak vele, bizonyítsa be valaki, hogy nem gondolkozik rajtaschranzer írta:A spanyol Telecinco szerint Rafa Benítez gondolkozik a lemondásán.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. december 23., szerda 21:45
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. december 23., szerda 18:14
Már alapból az távol áll a valóságtól,hogy Mourinho visszatérjen,de mivel ez a hír így erre reagáltam.Amennyiben visszajönne nekem így lenne védhető az egész, fél évre és ennyi.A balhékat meg 80%ban Mourinho vitte el, róla szólt kb minden meg a Cr vs Messi témáról.M1Ö írta:Ezt egyszer valaki bedobta, aztán azóta is ez megy. Ugyanúgy kivolt kezdve a csapat akkor is, amikor itt volt, most sem venne le ilyesféle terhet a játékosokról. Annál meg nagyobb az egója, hogy azt játszák el vele, hogy jön fél évre, mert nem találnak jobbat, aztán mehet tovább. Kicsit távol áll a valóságtól amit írsz, abszolút nem ilyen egyszerű.dzsi91 írta:ő elvinné a balhét mindenki vele foglalkozna és kicsit leszállnának Cé-ről meg Bale-ről, Benzema is elég sokat kapott mostanában a médiában.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 23., szerda 16:59
DÁRDAI PÁLericco írta:Nem rossz edző ő, szigorú, de nem idegbeteg. Mourinonál valami elpattan mindig. Gondolom, felvett valamilyen személyiségjegyet a sikerek (vagy más) miatt, amit hosszú távon nem bírnak a játékosai.Buitre írta:Bielsa?
Mindenképp olyasvalaki kell, aki profi labdarúgóként is letett valamit az asztalra. Úgy látszik, a keret hangadói csak ilyen edzővel tudnak azonosulni (pl. Ancelotti).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 23., szerda 16:57
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 16:46
Ezt egyszer valaki bedobta, aztán azóta is ez megy. Ugyanúgy kivolt kezdve a csapat akkor is, amikor itt volt, most sem venne le ilyesféle terhet a játékosokról. Annál meg nagyobb az egója, hogy azt játszák el vele, hogy jön fél évre, mert nem találnak jobbat, aztán mehet tovább. Kicsit távol áll a valóságtól amit írsz, abszolút nem ilyen egyszerű.dzsi91 írta:ő elvinné a balhét mindenki vele foglalkozna és kicsit leszállnának Cé-ről meg Bale-ről, Benzema is elég sokat kapott mostanában a médiában.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. december 23., szerda 16:42
kecsu10 írta:Mourinho ne jojjjon mar ide vissza, ahogyan távozott az azt vetítene elore, hogy ujra jonne a buli. Micsoda media cirkusz lenne el tudjatok kepzelni? Egyebkent is hatalmas, de a puszta személyére mar eleve raszallnanak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 23., szerda 16:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 23., szerda 15:48
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 23., szerda 15:45
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. december 23., szerda 15:41
jelenleg én is, de azért mourinhót nem szívesen látnám. mondjuk legalább ismer mindenkit, és a barcát gyorsba megszopatnánk megint.Buitre írta:jöjjön bárki, csak a pincér takarodjon el, én így vagyok vele
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 23., szerda 15:39
Nem rossz edző ő, szigorú, de nem idegbeteg. Mourinonál valami elpattan mindig. Gondolom, felvett valamilyen személyiségjegyet a sikerek (vagy más) miatt, amit hosszú távon nem bírnak a játékosai.Buitre írta:Bielsa?
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. december 23., szerda 15:23
Bielsa?ericco írta:Jöjjön bárki, csak az idegbeteg ne
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 23., szerda 14:42
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 23., szerda 14:25
Az 0:5 leszmég a Nou Campba is megyünk majd
Én is így vagoyk vele valahogy. Jöjjön bárki, csak az idegbeteg nejöjjön bárki, csak a pincér takarodjon el, én így vagyok vele
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 14:04
Nem nagyon jöttünk még fel hátrányból a bajnokságban. Még Capelloval sikerült utoljára 8 éve, a nagy hajrával.Mike írta:mi az hogy nem arról vagyunk híresek?
A -6 pont (mert ugye egymás elleni számít a végén) úgy, hogy még a Nou Campba is megyünk majd. A szurkolók a csapat és a vezetőség ellen vannak. Igazából semmi nem szól mellettünk. Persze jó dolog az optimizmus, de azért ne csinálj úgy mintha nem értenéd, hogy mit írok.Mike írta:Meg milyen akkora hátrány?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 23., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 13:26
Persze, papíron nem. Csak nem arról vagyunk híresek, hogy ekkora hátrányból visszahozzuk és megnyerjük. Alapból nem hiszek abban, hogy egy edzőváltás hirtelen helyre hozna mindent és esélyesek lennénk a bajnokságban meg a BL-ben is.Mike írta:dehogy kuka ez az év. Vagyis az év igen, de a szezon az nem. Ne mondja nekem senki hogy ez a keret nem elég egy BL címhez, sőt, az 5 pont hátrány is ledolgozható a bajnokságban. Most jön egy kritikus időszak, január-február, sztem mindkét csapat fog bukni, lesz esély felzárkózni.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. december 23., szerda 13:18
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem