Na, mindegy. Verstappen és Alonso.

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 3., csütörtök 14:14
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 3., csütörtök 14:12
De nem kötelező hasznàlni nem?wZoLee7 írta:Ez a fejvédő egy ótvar ronda megoldás lett...aki kitalálta megérdemelne 10 év szibériai munkatábort.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. március 3., csütörtök 14:02
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. december 24., csütörtök 0:16
Nem ihatott akkor keveset...Mike írta:szerintem buli után volt
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 24., csütörtök 0:09
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 9., szerda 18:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 9., szerda 18:07
Vele pèldálozott az oktato gondolomh3x0r írta:már megvan nekimorientes írta:Hadd szerezze már meg elobb a jogositványt![]()
![]()
2015.09.30. 17:57
Megszerezte a jogosítványt Max Verstappen, a Forma-1-es Scuderia Toro Rosso csapat holland pilótája. Az F1-ben idén bemutatkozott versenyző szerdán, 18. születésnapján tette le a vizsgát.
"Nagy megkönnyebbülés, hogy túlvagyok rajta" - jelentette ki az ünnepelt, aki eddigi legnagyobb sikerét a Hungaroringen érte el, amikor negyedikként ért célba a Magyar Nagydíjon.Korábban azt is elmondta, leginkább azért szeretne túllenni rajta, hogy ne kérdezgessék már állandóan erről az újságírók.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. december 9., szerda 16:40
már megvan nekimorientes írta:Hadd szerezze már meg elobb a jogositványt![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 5., szombat 12:47
Hadd szerezze már meg elobb a jogositványtRemy írta:Az est egyik főszereplője kétségkívül Max Verstappen volt, hiszen ő lett az év újonca és az év személyisége, a Belga Nagydíjon, Felipe Nasr ellen bemutatott előzéséért pedig megkapta az év akciójáért járó különdíjat is.Hatalmas jövő áll előtte. Vagy Rosberg helyére ültetném be, vagy - számomra a legjobb lenne - Kimi helyére.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 5., szombat 11:58
Az est egyik főszereplője kétségkívül Max Verstappen volt, hiszen ő lett az év újonca és az év személyisége, a Belga Nagydíjon, Felipe Nasr ellen bemutatott előzéséért pedig megkapta az év akciójáért járó különdíjat is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 28., szombat 14:50
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 2., hétfő 17:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. november 2., hétfő 17:20
Kimi vitte a showtwZoLee7 írta:A jobb alatt azt értem, hogy kicsit szabadabban fogják verseny alatt gyepálni egymást a mercik. Vártam volna egy pár vakmerő előzést, de szerintem páran az autóban is elaludtak
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 1., vasárnap 22:53
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. november 1., vasárnap 22:24
Te még számítasz ilyenre?wZoLee7 írta:Sejteni lehetett, hogy pont akkor jön össze Niconak amikor már semmi tétje nincs...sokkal jobb versenyre számítottam.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. november 1., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. november 1., vasárnap 19:16
Attól még rohadtul igaza volt.Danderan írta:Szerintem Alonsonak Monzában csak savanyú volt a szőlő...
Újra lehet majd tesztelni? Eltörlik a motorbefagyasztást? Lehet majd tankolni futam közben? Csak ezek tennének jót a Forma1-nek. A motorok maradnak, mivel ha visszatérnének az egyszerűbb megoldásra, a Mercedes és a Honda azonnal kilépnek. A jelenlegi helyzet szerint 2017-től csak pár aerodinamikai változás lesz, amiből csak az lesz lényegi változás, hogy szélesebbek lesznek a gumik. A szakértők szerint ez lesz az egyetlen módosítás, amit érzékelni is fogunk.Danderan írta:2017-től akkor is jön az új éra ha lehet hinni a híreknek...
Csak hát nem Vettel építi az autót.Danderan írta:hogy azóta lecserélődött a vezetés meg a komplett csapat plusz Vettel más mentalitás is mint a spanyol
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem