morientes írta:
Casemiro biztos
Ne tèvesszen meg hogy az o az avam.Csak nem esik jo lecserèlni.
De Casemiro,ha már szoba kerult,tobbet tett hozzá karácsonyig madridban,mint Ozil az utolso 2 itteni szezonjában.[/quote]
Azért az ilyen kijelentésekkel ne alázd magad légyszíves. 2-3 meccsen, ha vettük hasznát az embernek.
KAG írta:Mike írta:de a zseni szónak semmi köze a teljesítményhez, ezt miért nem lehet felfogni?
vagy akkor maradjunk a meg nem értett zseni kifejezésnél, és mindenki boldog
Értelmezésed szerint akkor mondjuk nálad Calhanoglu is egy zseni, mert egy dologban kivételes a többiekhez képest?
Látod te sem látsz tovább a számoknál. Özil játék intelligenciája, látás a pályán, na az az utánozhatatlan. Arról nem is beszélve, hogy nem csak meglátja a dolgot, hanem oda is teszi. R24 linkelte nem rég, hogy mennyivel több lehetőséget teremt meg, mint bárki más Európában.
Realista24 írta:Kerlon írta:Na fejtsd már ki miért erős?
Nálam Zizouék is zsenik, kétségkívül jobbak, mint Mesut, de épp úgy, mint a török német : olyat tudtak, amit a többség nem és nem is tanulhat meg.
Mert Guti olyan passzokat tudott adni, amit senki más. Özil passzaihoz hasonlókat pedig Modric is csinál elég sűrűn. Például ezért.
Én imádom a kis horvátot is, de bizonyos dolgokban meg sem közelíti Özilt, ahogy a német sem őt. Mellesleg Modricot könnyebb jól használni, mert rendkívül univerzális és okos játékos.
Mike írta:de a zseni szónak semmi köze a teljesítményhez, ezt miért nem lehet felfogni?
Ezt meg én se értem. Zseni az zseni. Zseniális megoldások vs. világklasszis teljesítmény. Ez a kettő együtt Zidane, Dinho, Nesta... Stb. Özilre szerintem kicsit lehúzó csak annyit mondani, hogy ott az átlag felett, de nem több.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K