Real Madrid extend basketball coach Pablo Laso's contract.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 23., szerda 16:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 23., szerda 15:48
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 23., szerda 15:45
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. december 23., szerda 15:41
jelenleg én is, de azért mourinhót nem szívesen látnám. mondjuk legalább ismer mindenkit, és a barcát gyorsba megszopatnánk megint.Buitre írta:jöjjön bárki, csak a pincér takarodjon el, én így vagyok vele
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 23., szerda 15:39
Nem rossz edző ő, szigorú, de nem idegbeteg. Mourinonál valami elpattan mindig. Gondolom, felvett valamilyen személyiségjegyet a sikerek (vagy más) miatt, amit hosszú távon nem bírnak a játékosai.Buitre írta:Bielsa?
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. december 23., szerda 15:23
Bielsa?ericco írta:Jöjjön bárki, csak az idegbeteg ne
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 23., szerda 14:42
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 23., szerda 14:25
Az 0:5 leszmég a Nou Campba is megyünk majd
Én is így vagoyk vele valahogy. Jöjjön bárki, csak az idegbeteg nejöjjön bárki, csak a pincér takarodjon el, én így vagyok vele
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 14:04
Nem nagyon jöttünk még fel hátrányból a bajnokságban. Még Capelloval sikerült utoljára 8 éve, a nagy hajrával.Mike írta:mi az hogy nem arról vagyunk híresek?
A -6 pont (mert ugye egymás elleni számít a végén) úgy, hogy még a Nou Campba is megyünk majd. A szurkolók a csapat és a vezetőség ellen vannak. Igazából semmi nem szól mellettünk. Persze jó dolog az optimizmus, de azért ne csinálj úgy mintha nem értenéd, hogy mit írok.Mike írta:Meg milyen akkora hátrány?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 23., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 13:26
Persze, papíron nem. Csak nem arról vagyunk híresek, hogy ekkora hátrányból visszahozzuk és megnyerjük. Alapból nem hiszek abban, hogy egy edzőváltás hirtelen helyre hozna mindent és esélyesek lennénk a bajnokságban meg a BL-ben is.Mike írta:dehogy kuka ez az év. Vagyis az év igen, de a szezon az nem. Ne mondja nekem senki hogy ez a keret nem elég egy BL címhez, sőt, az 5 pont hátrány is ledolgozható a bajnokságban. Most jön egy kritikus időszak, január-február, sztem mindkét csapat fog bukni, lesz esély felzárkózni.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. december 23., szerda 13:18
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. december 23., szerda 12:41
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. december 23., szerda 12:31
És nem szabad elfelejteni, hogy a Barca kb 7 meccsel többet játszik februárig, mint mi.Mike írta:dehogy kuka ez az év. Vagyis az év igen, de a szezon az nem. Ne mondja nekem senki hogy ez a keret nem elég egy BL címhez, sőt, az 5 pont hátrány is ledolgozható a bajnokságban. Most jön egy kritikus időszak, január-február, sztem mindkét csapat fog bukni, lesz esély felzárkózni.
Inkább most kéne szépen leülni és átgondolni hogy hogyan tovább, mert még bőven lehet sikeres szezonunk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. december 23., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 23., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 12:20
Tehát maradjon munka nélkül? :Đericco írta:Maradjon csak ott, ahol van.
Konkrétan azt sem tudták, hogy eszik vagy isszák. Elég gála szagú meccs volt, erre kiestünk...ericco írta:A Bayern le volt focizva, a térfelükről sem jöttek ki.
Nyáron jön vissza Torinoból Morataval kézen fogva!morientes írta:Khediraval mi a helyzet?
Annyira nem kell félni semmitől, mert elég valószínű, hogy ennek az évnek már kuka. Nem kéne pánikszerű döntéseket hozni. Ezt már vigyék végig így, ahogy van. Aztán a nyáron üljenek le szépen, nyugodtan, gondoljanak át mindent és kezdődhet a meló. Már csak az a baj, hogy minden nyáron várjuk a tökéletes elképzelést, igazolásokat, munkát, aztán kapjuk a pofont...Mike írta:vagy pont ettől kéne félni?
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. december 23., szerda 12:19
Valahogy engem nem nyugtat meg, ha ő marad az edző... de az sem, ha José...Mike írta:nem kell félni, úgyis Benitez marad az edző
vagy pont ettől kéne félni?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 23., szerda 12:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 23., szerda 11:51
Khediraval mi a helyzet?Mert akkor,kiegèszitve Ozilel,aki megint a règi fènyèben csillog,meg van Modrical mèg a komplett kp.Realista24 írta:Coentrao vissza és máris megvan a:
Arbeloa - Pepe - Varane - Coentrao védősor.
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem