HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 23., szerda 19:45
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 23., szerda 19:21
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. december 23., szerda 19:11
Ezt csak az Öziles beállítottságú emberek érthetik... mint a művészlelkek, csak ő zsenilelkű.KAG írta:Nem értitek, mert nem vagytok zsenik![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 23., szerda 19:09
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. december 23., szerda 18:54
Én is vártam a csodát...de nem jöttwxyz írta:Visszapassz a neki passzolónak
Ettől zseni? Egy háromszögelés miatt?
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. december 23., szerda 18:53
Visszapassz a neki passzolónak
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 23., szerda 18:49
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. december 23., szerda 18:09
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 18:05
Igen. csak ez nem feltétlen lesz neki elég Angliában. Meg nem építhet mindig erre, mert nem mindig fog kijönni neki egy Götze, Gündogan, Reus féle játékos. Na mindegy, Ő tudja, csak szerintem inkább tapasztalt, top játékosokat kéne először vennie, kisöpörni a "szemetet", aztán jöhetnének az új tehetségek.Matt009 írta:Klopp sosem volt a sztárigazolós fajta. Neki tehetségek kellenek, akik motiváltak, és hajlandóak teljesíteni azt, amit az edzőjük kér tőlük.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 23., szerda 17:59
Klopp sosem volt a sztárigazolós fajta. Neki tehetségek kellenek, akik motiváltak, és hajlandóak teljesíteni azt, amit az edzőjük kér tőlük.M1Ö írta:Megvan Klopp első igazolása, Marko Grujics. Igaz csak jövőre csatlakozik, de szerintem nem ilyen igazolások kellenének most a csapatba. 19 éves, nem tudom, hogy mit fog lendíteni a csapaton.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 15:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 23., szerda 14:49
Na most erre...nemtok mit mondani...Azért az ilyen kijelentésekkel ne alázd magad légyszíves. 2-3 meccsen, ha vettük hasznát az embernek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 23., szerda 14:40
Ne tèvesszen meg hogy az o az avam.Csak nem esik jo lecserèlni.morientes írta: Casemiro biztos
Látod te sem látsz tovább a számoknál. Özil játék intelligenciája, látás a pályán, na az az utánozhatatlan. Arról nem is beszélve, hogy nem csak meglátja a dolgot, hanem oda is teszi. R24 linkelte nem rég, hogy mennyivel több lehetőséget teremt meg, mint bárki más Európában.KAG írta:Mike írta:de a zseni szónak semmi köze a teljesítményhez, ezt miért nem lehet felfogni?
vagy akkor maradjunk a meg nem értett zseni kifejezésnél, és mindenki boldog
Értelmezésed szerint akkor mondjuk nálad Calhanoglu is egy zseni, mert egy dologban kivételes a többiekhez képest?
Én imádom a kis horvátot is, de bizonyos dolgokban meg sem közelíti Özilt, ahogy a német sem őt. Mellesleg Modricot könnyebb jól használni, mert rendkívül univerzális és okos játékos.Realista24 írta:Mert Guti olyan passzokat tudott adni, amit senki más. Özil passzaihoz hasonlókat pedig Modric is csinál elég sűrűn. Például ezért.Kerlon írta:Na fejtsd már ki miért erős?
Nálam Zizouék is zsenik, kétségkívül jobbak, mint Mesut, de épp úgy, mint a török német : olyat tudtak, amit a többség nem és nem is tanulhat meg.
Ezt meg én se értem. Zseni az zseni. Zseniális megoldások vs. világklasszis teljesítmény. Ez a kettő együtt Zidane, Dinho, Nesta... Stb. Özilre szerintem kicsit lehúzó csak annyit mondani, hogy ott az átlag felett, de nem több.Mike írta:de a zseni szónak semmi köze a teljesítményhez, ezt miért nem lehet felfogni?
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. december 23., szerda 13:01
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 12:51
Nem, az Ő meg az én értelmezésemben egy Özil, Isco például zseni. Egy Zidane, Ronaldinho meg klasszis. Egy magasabb szint, mert nem minden zseniből lesz klasszis szint. Özilből a hozzá állása miatt már nem lesz klasszis, Isco remélem még időben észbe kap.KAG írta:Értelmezésed szerint akkor mondjuk nálad Calhanoglu is egy zseni, mert egy dologban kivételes a többiekhez képest?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 23., szerda 12:38
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 23., szerda 12:36
Mike írta:de a zseni szónak semmi köze a teljesítményhez, ezt miért nem lehet felfogni?
vagy akkor maradjunk a meg nem értett zseni kifejezésnél, és mindenki boldog
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 23., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 23., szerda 12:22
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. december 23., szerda 12:08
Emlékszek mindkét Özil passzra, tényleg szép volt mindkettő, de azt is írtam, hogy Guti szerintem bőven a mestere volt ezeknek a váratlan húzásoknak meg az ütempasszoknak. Meg mondjuk a Zidanenak adott passza az ver bármilyen assistot, azóta is nehéz elhinni, biztos tudjátok melyikre gondolok.BBeno írta:ateeemadrid irta hogy olyan sarokpasszkra nem sokan kepesek mint guti. ozil kepes olyan sarokpasszokra. nem teged replyztelek.
Na ezért van az, hogy nem ugyanúgy értelmezzünk sokan a szó jelentését. Szerintem akinek van 1-2 - dirtek ezt a szót használom - zseniális húzása, az még nem lesz zseni. Ezért is írtam, hogy ha Özil zseni, akkor nagyon sok játékosra rá lehet aggatni ezt a jelzőt, és máris nem tűnik olyan különlegesnek. Na de kiszálltam, Özil meg csak folytassa így tovább.a baj az, hogy sokaknál a zseni=az elithez tartozó játékos
Pedig akár egy Betisben játszó ember is lehet zseni.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem