Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 23., szerda 19:45

:lol: :lol: :lol: :coffee:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 23., szerda 19:21

Mi volt ezen nagy dolog? A hátvédek hibáztak. Özil passza Campbellnek nem volt túl jó megoldás, mivel egy nomrális hátvédsor lesre állította volna mind a négy támadót, és el is hal a támadás, Campbell nem tudott volna kinek paszsolni, max lövéssel próbálkozhatott volna, amit egy éppenséggel jól helyezkedő Mangala könnyedén blokkol, itt meg asszem pont ő ragadt be telejsen amatőr módon.
Merci Zizou!

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. december 23., szerda 19:11

KAG írta:Nem értitek, mert nem vagytok zsenik :ike: :lol:
Ezt csak az Öziles beállítottságú emberek érthetik... mint a művészlelkek, csak ő zsenilelkű. :coffee:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 23., szerda 19:09

Nem értitek, mert nem vagytok zsenik :ike: :lol:
ZIDANE

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. december 23., szerda 18:54

wxyz írta:
Visszapassz a neki passzolónak
Ettől zseni? Egy háromszögelés miatt?
Én is vártam a csodát...de nem jött :lol:

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. december 23., szerda 18:53

Visszapassz a neki passzolónak
Ettől zseni? Egy háromszögelés miatt?

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 23., szerda 18:49

mintha csak minket olvasna az nso. legjobbkor hozzák le ezt a szösszenetet.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. december 23., szerda 18:09

Szerintem is külön kell választani a zseni és a klasszis kifejezést. Mostani mezőnyből például nálam Özil zseni, míg mondjuk Kroos klasszis. Toni hozza konstans azt a magas szintet, amit tud(idén sajnos nem), viszont olyan váratlan húzásai nincsenek, amikre csettint az ember. Viszont Özil, ha el is tűnik hosszú időkre, ami egyébként egyre kevésbé jellemző rá, idén legalábbis, egy-két passzánál meglepődik az ember, hogy hogyan vehette észre ezt a lehetőséget. Vannak akik a zseni és a klasszis jelzőt is megkaphatják, sajnos elég kevesen jelenleg, hirtelen Messit és Neymart tudnám mondani és esetleg Ronaldot, de rá például kevésbé illik a zseni jelző. Tehát előbb nevezem Özilt zseninek, mint Cét, pedig tudjuk, hogy van pár szint különbség a két játékos tudása között.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 18:05

Matt009 írta:Klopp sosem volt a sztárigazolós fajta. Neki tehetségek kellenek, akik motiváltak, és hajlandóak teljesíteni azt, amit az edzőjük kér tőlük.
Igen. csak ez nem feltétlen lesz neki elég Angliában. Meg nem építhet mindig erre, mert nem mindig fog kijönni neki egy Götze, Gündogan, Reus féle játékos. Na mindegy, Ő tudja, csak szerintem inkább tapasztalt, top játékosokat kéne először vennie, kisöpörni a "szemetet", aztán jöhetnének az új tehetségek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 23., szerda 17:59

M1Ö írta:Megvan Klopp első igazolása, Marko Grujics. Igaz csak jövőre csatlakozik, de szerintem nem ilyen igazolások kellenének most a csapatba. 19 éves, nem tudom, hogy mit fog lendíteni a csapaton. :hmmm:
Klopp sosem volt a sztárigazolós fajta. Neki tehetségek kellenek, akik motiváltak, és hajlandóak teljesíteni azt, amit az edzőjük kér tőlük.

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 15:55

Megvan Klopp első igazolása, Marko Grujics. Igaz csak jövőre csatlakozik, de szerintem nem ilyen igazolások kellenének most a csapatba. 19 éves, nem tudom, hogy mit fog lendíteni a csapaton. :hmmm:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 23., szerda 14:49

Azért az ilyen kijelentésekkel ne alázd magad légyszíves. 2-3 meccsen, ha vettük hasznát az embernek.
Na most erre...nemtok mit mondani...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 23., szerda 14:40

morientes írta: Casemiro biztos
Ne tèvesszen meg hogy az o az avam.Csak nem esik jo lecserèlni.
De Casemiro,ha már szoba kerult,tobbet tett hozzá karácsonyig madridban,mint Ozil az utolso 2 itteni szezonjában.[/quote]
Azért az ilyen kijelentésekkel ne alázd magad légyszíves. 2-3 meccsen, ha vettük hasznát az embernek.
KAG írta:
Mike írta:de a zseni szónak semmi köze a teljesítményhez, ezt miért nem lehet felfogni?

vagy akkor maradjunk a meg nem értett zseni kifejezésnél, és mindenki boldog

Értelmezésed szerint akkor mondjuk nálad Calhanoglu is egy zseni, mert egy dologban kivételes a többiekhez képest?
Látod te sem látsz tovább a számoknál. Özil játék intelligenciája, látás a pályán, na az az utánozhatatlan. Arról nem is beszélve, hogy nem csak meglátja a dolgot, hanem oda is teszi. R24 linkelte nem rég, hogy mennyivel több lehetőséget teremt meg, mint bárki más Európában.
Realista24 írta:
Kerlon írta:Na fejtsd már ki miért erős?

Nálam Zizouék is zsenik, kétségkívül jobbak, mint Mesut, de épp úgy, mint a török német : olyat tudtak, amit a többség nem és nem is tanulhat meg.
Mert Guti olyan passzokat tudott adni, amit senki más. Özil passzaihoz hasonlókat pedig Modric is csinál elég sűrűn. Például ezért.
Én imádom a kis horvátot is, de bizonyos dolgokban meg sem közelíti Özilt, ahogy a német sem őt. Mellesleg Modricot könnyebb jól használni, mert rendkívül univerzális és okos játékos.
Mike írta:de a zseni szónak semmi köze a teljesítményhez, ezt miért nem lehet felfogni?
Ezt meg én se értem. Zseni az zseni. Zseniális megoldások vs. világklasszis teljesítmény. Ez a kettő együtt Zidane, Dinho, Nesta... Stb. Özilre szerintem kicsit lehúzó csak annyit mondani, hogy ott az átlag felett, de nem több.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. december 23., szerda 13:01

Van Gaal és GoT :mrgreen: :lol:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 12:51

KAG írta:Értelmezésed szerint akkor mondjuk nálad Calhanoglu is egy zseni, mert egy dologban kivételes a többiekhez képest?
Nem, az Ő meg az én értelmezésemben egy Özil, Isco például zseni. Egy Zidane, Ronaldinho meg klasszis. Egy magasabb szint, mert nem minden zseniből lesz klasszis szint. Özilből a hozzá állása miatt már nem lesz klasszis, Isco remélem még időben észbe kap.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 23., szerda 12:38

kicsoda? És amugy hogy kell ezt kiejteni?

na mind1, kifordítani mindent lehet persze
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 23., szerda 12:36

Értelmezésed szerint akkor mondjuk nálad Calhanoglu is egy zseni, mert egy dologban kivételes a többiekhez képest?
ZIDANE

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 23., szerda 12:30

de a zseni szónak semmi köze a teljesítményhez, ezt miért nem lehet felfogni?

"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

KAG

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 23., szerda 12:22

Guti bejött és megnyerte a meccset és nem azzal, hogy kiosztott 1 gólpasszt teszem fel. Hanem azzal, hogy megváltoztatta teljesen a játék képét és hirtelen elkezdett focizni az egész csapat... ha olyan kedvel jött föl

Özil erre eddig emlékeim szerint egyszer nem volt képes.
Ha jól ment a csapatnak Ő is megfelelő fogaskerékként üzemelt a gépezetben. De, ha nem ment akkor csak döcögött mint mindenki más.
Nekem a zseni, ha kp-ról beszélünk ott kezdődik, hogy megváltoztatja jelenlétével az egész játék képét, arculatát és nem villan egyet és ad egy gp-t/rúg egy gólt.
Arra ott a csatár... Ronaldo is anno eltűnt 30-35 percekre de villant egyet megvert 3-4 védőt és berúgta. Ő zseni, azon a poszton ez elfogadható
ZIDANE

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. december 23., szerda 12:08

BBeno írta:ateeemadrid irta hogy olyan sarokpasszkra nem sokan kepesek mint guti. ozil kepes olyan sarokpasszokra. nem teged replyztelek.
Emlékszek mindkét Özil passzra, tényleg szép volt mindkettő, de azt is írtam, hogy Guti szerintem bőven a mestere volt ezeknek a váratlan húzásoknak meg az ütempasszoknak. Meg mondjuk a Zidanenak adott passza az ver bármilyen assistot, azóta is nehéz elhinni, biztos tudjátok melyikre gondolok. :D
a baj az, hogy sokaknál a zseni=az elithez tartozó játékos
Pedig akár egy Betisben játszó ember is lehet zseni.
Na ezért van az, hogy nem ugyanúgy értelmezzünk sokan a szó jelentését. Szerintem akinek van 1-2 - dirtek ezt a szót használom - zseniális húzása, az még nem lesz zseni. Ezért is írtam, hogy ha Özil zseni, akkor nagyon sok játékosra rá lehet aggatni ezt a jelzőt, és máris nem tűnik olyan különlegesnek. Na de kiszálltam, Özil meg csak folytassa így tovább. :)

Vissza: