Hol bíznának meg Benítezben? Senki sem konzulták velük Ancelottiról. Sem a játékosok, sem a szurkolók, sem a sajtó nem értette, miért kellett Ancelottit elküldeni. Sőt, még maga Perez sem. Sánchez volt szerelmes Benítezbe, legtöbbször, amikor felmerült a neve, mint lehetséges edző, ő is meg volt említve a cikkben. Ez nem véletlen.
Szerintem továbbra sem Perez a hunyó a sportszakmai kérdésekben. Max csak annyiban, hogy még mindig hagyja a barátáját rombolni. ugyanez a helyzet az orvosi stábbal is. Az öreg magányos, és a haverjai bolondítják... szerintem
Egyáltalán vizsgáljuk már meg hogy minek kellett egyáltalán eljutni egy tizipárbajig,azzal a kerettel?
Emlékszem arra meccsre. A Bayern le volt focizva, a térfelükről sem jöttek ki. 2:0-nál José vörös fejjel integetett, hogy vissza-vissza... Előre borítékolható volt a bekapott gól.
Szerintem a játékosok bizalma itt csorbult meg Joséban. Emlékezzünk, amikor Benítez ugyanezt elkövette az Atleti ellen, majd X-eltünk, Ronaldo és Ramos is majd idegbajt kaptak. Szerintem a legsötétebb emlékeik kerültek a felszínre újra.