Bielsa?ericco írta:Jöjjön bárki, csak az idegbeteg ne

HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. december 23., szerda 15:23
Bielsa?ericco írta:Jöjjön bárki, csak az idegbeteg ne
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 23., szerda 14:42
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 23., szerda 14:25
Az 0:5 leszmég a Nou Campba is megyünk majd
Én is így vagoyk vele valahogy. Jöjjön bárki, csak az idegbeteg nejöjjön bárki, csak a pincér takarodjon el, én így vagyok vele
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 14:04
Nem nagyon jöttünk még fel hátrányból a bajnokságban. Még Capelloval sikerült utoljára 8 éve, a nagy hajrával.Mike írta:mi az hogy nem arról vagyunk híresek?
A -6 pont (mert ugye egymás elleni számít a végén) úgy, hogy még a Nou Campba is megyünk majd. A szurkolók a csapat és a vezetőség ellen vannak. Igazából semmi nem szól mellettünk. Persze jó dolog az optimizmus, de azért ne csinálj úgy mintha nem értenéd, hogy mit írok.Mike írta:Meg milyen akkora hátrány?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 23., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 13:26
Persze, papíron nem. Csak nem arról vagyunk híresek, hogy ekkora hátrányból visszahozzuk és megnyerjük. Alapból nem hiszek abban, hogy egy edzőváltás hirtelen helyre hozna mindent és esélyesek lennénk a bajnokságban meg a BL-ben is.Mike írta:dehogy kuka ez az év. Vagyis az év igen, de a szezon az nem. Ne mondja nekem senki hogy ez a keret nem elég egy BL címhez, sőt, az 5 pont hátrány is ledolgozható a bajnokságban. Most jön egy kritikus időszak, január-február, sztem mindkét csapat fog bukni, lesz esély felzárkózni.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. december 23., szerda 13:18
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. december 23., szerda 12:41
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. december 23., szerda 12:31
És nem szabad elfelejteni, hogy a Barca kb 7 meccsel többet játszik februárig, mint mi.Mike írta:dehogy kuka ez az év. Vagyis az év igen, de a szezon az nem. Ne mondja nekem senki hogy ez a keret nem elég egy BL címhez, sőt, az 5 pont hátrány is ledolgozható a bajnokságban. Most jön egy kritikus időszak, január-február, sztem mindkét csapat fog bukni, lesz esély felzárkózni.
Inkább most kéne szépen leülni és átgondolni hogy hogyan tovább, mert még bőven lehet sikeres szezonunk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. december 23., szerda 12:30
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 23., szerda 12:25
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 12:20
Tehát maradjon munka nélkül? :Đericco írta:Maradjon csak ott, ahol van.
Konkrétan azt sem tudták, hogy eszik vagy isszák. Elég gála szagú meccs volt, erre kiestünk...ericco írta:A Bayern le volt focizva, a térfelükről sem jöttek ki.
Nyáron jön vissza Torinoból Morataval kézen fogva!morientes írta:Khediraval mi a helyzet?
Annyira nem kell félni semmitől, mert elég valószínű, hogy ennek az évnek már kuka. Nem kéne pánikszerű döntéseket hozni. Ezt már vigyék végig így, ahogy van. Aztán a nyáron üljenek le szépen, nyugodtan, gondoljanak át mindent és kezdődhet a meló. Már csak az a baj, hogy minden nyáron várjuk a tökéletes elképzelést, igazolásokat, munkát, aztán kapjuk a pofont...Mike írta:vagy pont ettől kéne félni?
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. december 23., szerda 12:19
Valahogy engem nem nyugtat meg, ha ő marad az edző... de az sem, ha José...Mike írta:nem kell félni, úgyis Benitez marad az edző
vagy pont ettől kéne félni?
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 23., szerda 12:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 23., szerda 11:51
Khediraval mi a helyzet?Mert akkor,kiegèszitve Ozilel,aki megint a règi fènyèben csillog,meg van Modrical mèg a komplett kp.Realista24 írta:Coentrao vissza és máris megvan a:
Arbeloa - Pepe - Varane - Coentrao védősor.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 23., szerda 11:51
Emlékszem arra meccsre. A Bayern le volt focizva, a térfelükről sem jöttek ki. 2:0-nál José vörös fejjel integetett, hogy vissza-vissza... Előre borítékolható volt a bekapott gól.Egyáltalán vizsgáljuk már meg hogy minek kellett egyáltalán eljutni egy tizipárbajig,azzal a kerettel?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 23., szerda 11:47
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 23., szerda 11:44
Egyáltalán vizsgáljuk már meg hogy minek kellett egyáltalán eljutni egy tizipárbajig,azzal a kerettel?Talán BL-t is nyerhettünk volna, ha azon a bizonyos 11-es párbajon nem égnek a túlfizetett sztárjaink.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 23., szerda 11:38
Porque Porque Porqueericco írta:Jaj de szép lenne, ha Mourinho lenne az edző, a bemutatásán megkédeznék Perezt, hogy miért pont a portugál. A válasz: Nem tudom
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 23., szerda 11:36
Viszont a Real elleni merényletben nyakig benne volt José. Maradjon csak ott, ahol van. Komolyan, egy noname spanyol edzőnek is jobban örülnék jelenleg. Ott legalább meg az esélye, hogy kellmesen csalódunk, El Uniconál ez kizárt.már nincs itt a legfőbb hunyo a jose elleni merenyletben.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem