Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://i.imgur.com/fNtD7Ba.gifCsabi írta:senkit nem érdekel mennyit a bevétel ameddig nem lesz kép vagy gif bb8 thumbs up-ról.![]()
![]()

Mozi, filmek
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Re: Mozi, filmek
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- P. Krisz
Ha Karácsonyi film akkor Die Hard .h3x0r írta:karacsonyi program: toy story maraton

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
karacsonyi program: toy story maraton

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
na én is felültem a hype-vonatra, megnéztem a star warst. és tetszett
nekem ez jött be a legjobban, sokkal jobb volt mint bármelyik rész, bár én nem vagyok fan

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én elhittem.csababarca írta:Egy fórumozó kolléga dobta be múltkor, hogy ő kínai kaját visz be, mert filmezés közben fehérjetartalom,stb...
Mi már csak trollkodunk rajta:D Szóval rashidm, bocs,de nem tudok adni a nem létező dolgaimból...![]()
tini koromban én is volt,hogy vettem két sajtburgert, aztán bevittem..de párszor volt ilyen csak.
Mostanában meg max üdítőt veszek, főleg ha olyan filmet nézek,ami nagyon nagyon érdekel...nem akarom hogy a kajálás elvegye a figyelmem a vászonról:D

- soadroli
tőle most néztem a The Visit-et, egész jó lett. végre egy értékelhető film tőleRemy írta:M. Night Shyamalan kellett volna a IX. részhez.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk azt nem mondtam, hogy Finn szerepében Gündogan lenne.ziro4vr írta:És te még arra is 10 pontot adnál.Remy írta:M. Night Shyamalan kellett volna a IX. részhez.![]()
Bár egy Uwe Boll-féle Star Warsot is megnéznék.
![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
És te még arra is 10 pontot adnál.Remy írta:M. Night Shyamalan kellett volna a IX. részhez.![]()
![]()

Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
M. Night Shyamalan kellett volna a IX. részhez.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
András93 írta:Nolan nem kell a Star Warshoz, szerinte már a szeretet így is erősebb a gravitációnál. Most még az Erőnél is legyen.ziro4vr írta:De az utolsó részt én biztos másnak adtam volna, mondjuk Nolan alkalmas lehetett volna.

Lenne benne pár ilyen hülyeség, de ezek amúgy is részesei a Star Wars világának.

A nagyobb baj mondjuk tényleg az, hogy életében nem bírt egy rendes női karaktert megírni.

Nem illik.
- András93
Nolan nem kell a Star Warshoz, szerinte már a szeretet így is erősebb a gravitációnál. Most még az Erőnél is legyen.ziro4vr írta:De az utolsó részt én biztos másnak adtam volna, mondjuk Nolan alkalmas lehetett volna.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amikor megnyalja az ujjat es a fülébe dugja hat csak néztemsoadroli írta:nekem bejött a Sicario. picit jobbat vártam, de így is nagyon tetszett. gyönyörű képek, rohadtjó zene, meg volt 2 olyan jelenet hogy huh (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(a konvojos és a vacsora)). Del Toronak meg simán járna egy oscar-jelölés.
sinister 2-t is megnéztem; szar.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Remy után szabadon, REY, és nem pedig Ray. (bár részletkérdés)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Megvolt a második megtekintés is, most eredeti hanggal, felirattal.
Még jobban tetszett, most tudtam át adni magam teljesen a filmnek, az első nézésnél annyira koncentráltam hogy minden részletre figyeljek,és ne maradjak le semmiről, hogy nem tudtam önfeledten élvezni.
De most igen, majd harmadszorra már lehet eszek egy nachost is mellé.
Amúgy a szinkronban az a baki,amikor Finn-t a nevén szólítja,majd mondja,hogy még a neved sem tudom...nah ezt a felirat szintén így vette át, de eredeti nyelven "He"-t mond először Finn helyett, szóval nem hibáztak,csak a fordítók itthon.
Rey karaktere és a színészcsaj játéka meg baromi meggyőző, annyira hiteles, hogy egy pillanatig nem tudtam azon kattogni,hogy miért ennyire erőérzékeny...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Megvolt a második megtekintés is, most eredeti hanggal, felirattal.
Még jobban tetszett, most tudtam át adni magam teljesen a filmnek, az első nézésnél annyira koncentráltam hogy minden részletre figyeljek,és ne maradjak le semmiről, hogy nem tudtam önfeledten élvezni.
De most igen, majd harmadszorra már lehet eszek egy nachost is mellé.

Amúgy a szinkronban az a baki,amikor Finn-t a nevén szólítja,majd mondja,hogy még a neved sem tudom...nah ezt a felirat szintén így vette át, de eredeti nyelven "He"-t mond először Finn helyett, szóval nem hibáztak,csak a fordítók itthon.
Rey karaktere és a színészcsaj játéka meg baromi meggyőző, annyira hiteles, hogy egy pillanatig nem tudtam azon kattogni,hogy miért ennyire erőérzékeny...

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- soadroli
nekem bejött a Sicario. picit jobbat vártam, de így is nagyon tetszett. gyönyörű képek, rohadtjó zene, meg volt 2 olyan jelenet hogy huh (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!(a konvojos és a vacsora)). Del Toronak meg simán járna egy oscar-jelölés.

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Leginkább azért, mert nem ezt vártam. A trailer olyan pörgést, akciót, izgalmat ígért, hogy csak na.Realista24 írta:Faust írta:Gyerekek, ez a Sicario mekkora ótvar egy film, te úrjézus....
Oszt mé'?
Nekem bejött - bár elfogult vagyok az ilyen filmekkel - adott új dolgot is, es kifejezetten tetszett a történet, de valamiert megis hiányérzetem maradt.
Ehhez képest a filmben talán 2-szer van komolyabb akció, ott sem igazán izgul az ember. 2-szer is majdnem elaludtam, olyan lassú...a sztori meg igencsak gyengusz, Benicio karakterét nem alapozták meg, elmesélték ugyan mi történt a családjával, de nem volt semmi mélysége.
Legfőképpen unalmas volt, mind vártam mikor történik már valami, van amikor bejön ez a stílus, de ez nem adta nekem
- P. Krisz
Őszintén , nem hiszem hogy Ő jó lenne . A filmjeiben látott női karakterek nem sikerültek valami jól , legalábbis számomra , nem szeretném ha a 8. rész jellemfejlődésén átesett Rey-t ő irányítaná .De az utolsó részt én biztos másnak adtam volna, mondjuk Nolan alkalmas lehetett volna.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
Teljesen jó, hogy nem Abrams rendez mindent. Ő pont az első részhez kellett, kielégíti a fanokat, jó filmet csinál, tiszteleg a legenda előtt. De ennyi. Rian Johnson sztem egy birodalom visszavág szintű részt fog rendezni. De az utolsó részt én biztos másnak adtam volna, mondjuk Nolan alkalmas lehetett volna.
Nem illik.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ja jólvan, csak ennyit akartam tudni, hogy lényegében azért mégiscsak egy kézben legyen az egész, hogy ne essen szét. Köszi, így világos.
Látom is, mindhárom film producerei közt ott van.
Látom is, mindhárom film producerei közt ott van.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
A régi trilógiát is 3 rendező jegyezte. Akkor Lucas volt, aki felügyelt, most Kathleen Kennedy.RealRaúl77 írta:Amúgy annak mi értelme, hogy belevágnak egy trilógiába és minden részt mást rendez?
- P. Krisz
Amit tudni lehet hogy a mostani trilógia atyaúristene Kathleen Kennedy , úgy mint a MARVEL filmeknél Kevin Fiege . Ha megnézzük a filmes múltját akkor az ő kezében jó helyen van a széria .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.