Premier League
Re: Premier League
Én elfogadom, ha te így látod, de nincs akkora különbség a két játékos között, érvelni már nem akarok, nézz YouTuben best of videókat mindkettorol.
A második bekezdésedet könnyű támadni, mert nagyon sokan nem adnak konstans 15+gólpasszt szinte minden évben... Főleg nem úgy, hogy képes 90perc nulla foci után meccset eldönteni egy egy észrevételével..
A második bekezdésedet könnyű támadni, mert nagyon sokan nem adnak konstans 15+gólpasszt szinte minden évben... Főleg nem úgy, hogy képes 90perc nulla foci után meccset eldönteni egy egy észrevételével..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Mert lehet, hogy Mesut jól lát a pályán, meg király ütempasszai vannak, de ennek Guti annyira kibaszottul a mestere volt, hogy valami elképesztő. Özil is jobb hozzáállásal biztos, hogy ennél is jobb lehetne, de hidd el, ha Guti mentalitása egy fokkal faszább lett volna akkor a legnagyobbak között emlegetnénk. Özilből ezt nem nézem ki. Olyan megoldásokra, mint mondjuk a Benzemának vagy Zidanenak adott sarok gólpassza olyanokra nagyon kevesen képesek. Mármint nem a kivitelezésre, hanem az észrevételre. Na, nálam itt kezdődik a zsenialitás. De amúgy képességekre is többre tartom, persze kis elfogultság is biztos van benne, de na...Kerlon írta:Na fejtsd már ki miért erős?
Nálam Zizouék is zsenik, kétségkívül jobbak, mint Mesut, de épp úgy, mint a török német : olyat tudtak, amit a többség nem és nem is tanulhat meg.
Az meg oké, hogy nálad Özil belefér a zseni kategóriába, nekem ennél azért több kell. Nálam csak szimplán nem elég különleges hozzá, ennyierővel nagyon sok játékosra rálehetne aggatni a zseni jelzőt.
Casemiro biztosmorientes írta:Arsenal>>Ozil
Napoli>>Pipita
Real Madrid>>???
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Arsenal>>Ozil
Napoli>>Pipita
Real Madrid>>???
Napoli>>Pipita
Real Madrid>>???

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Na fejtsd már ki miért erős?
Nálam Zizouék is zsenik, kétségkívül jobbak, mint Mesut, de épp úgy, mint a török német : olyat tudtak, amit a többség nem és nem is tanulhat meg.
K
K
- ateeemadrid
Guti meg Özil egy mondatban azért az elég erős.
Remélem nem gondoljátok komolyan, hogy ugyanolyan képességekkel bír a 2 faszi.
Amúgy ez a zsenizés is olyan unalmas már, hogy lehet egy olyan szóról vitatkozni, aminek nincs fix jelentése, hanem szubjektív az értelmezése? Akinek Özil zseni, az nyilván nem értelmezi úgy a szó jelentését, mint valaki akinek csak a Zidane, 'Dinho stb. kategóriájú játékosok férnek ebbe bele.

Remélem nem gondoljátok komolyan, hogy ugyanolyan képességekkel bír a 2 faszi.
Amúgy ez a zsenizés is olyan unalmas már, hogy lehet egy olyan szóról vitatkozni, aminek nincs fix jelentése, hanem szubjektív az értelmezése? Akinek Özil zseni, az nyilván nem értelmezi úgy a szó jelentését, mint valaki akinek csak a Zidane, 'Dinho stb. kategóriájú játékosok férnek ebbe bele.
Amúgy igen, aki Gutit hozza fel, azzal valami baj van, mert kopp ugyanaz a két ember, csak az egyik ízig-vérig Madridista.
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Minden Arsenal meccset nézek, tényleg feljavult a mezőnymunkája is. Sokat jár vissza elkérni a labdát, teszi-veszi. Viszont csapatvédekezésben még mindig nem az igazi. Jobban oda teszi magát, mint az előző éveiben, de ettől több kéne tőle. Valaki írta, hogy 60 percekre eltűnik. Akkor össze keveri Bale-lel, mert Özilen minden támadás átmegy, ott van mindenhol. Tehát szerintem a feladatát, az irányítást tökéletesen elvégzi. De erről volt már korábban egy vitám Kerlonnal, hogy a szép statisztika inkább a csapat javulásának köszönhető. Külön Özilnek "csak" a mezőnymunkája javult. Az asszisztjai korábban is ilyen kimelkedőek lettek volna, ha a társak be is lövik. Mert bármennyire bújocskázott, tavaly, tavaly előtt is akkor tette oda gólhelyzetbe a labdát amikor akarta, csak Giroud-ék maguk alatt teljesítettek. A lényeg, hogy idén szerintem kijelenthető, hogy Ő a legjobb 10es.
Itt van jó pár asszisztja és van köztük nem egy, ami amolyan "Gutis", amit nem sokan dobnának be.
Tehát Özil ugyanaz mint Guti. Mert Özil is mikor kedve van, akkor oda teszi és úgy, ahova akarja.sentry írta:Egy baja volt, az hogy olyan volt mint az időjárás, szeszélyes... ha volt kedve focizni... akkor aztán osztotta a zsugákat, nem is akármilyeneket.
https://www.youtube.com/watch?v=kR5Ta6rfhQ4sentry írta:Lehet rég láttad mit tudott Guti
Itt van jó pár asszisztja és van köztük nem egy, ami amolyan "Gutis", amit nem sokan dobnának be.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
K
K
Gutiról még jó magam is összedobtam egy-két videót régen, az egyik legnagyobb kedvenc volt. Szóval tisztában vagyok vele, hogy mihez is hasonlítottam.sentry írta:Lehet rég láttad mit tudott Guti
Ez az a videó amit 50x-re nézve is tátott szájjal néznék.

Én nem akartam ebbe belefolyni, mert tényleg keveset láttam Özilt az Arsenalban.TheBull6 írta:Kb 4 meccsüket nem láttam az egész szezonban. Özilnek már akár 25 gólpassza is lehetne, néha nagyobb helyzeteket basznak el a srácok, mint amiket máskor belőnek. Legtöbbször pedig kioszt meccsenként 2-3 olyan labdát amit még a visszajátszás, vagy épp tv leállítás és visszapörgetés után se tudok megérteni, hogy ő azt hogy látta. Nálam Özil a zseni kategória, az utolsó ilyen akit láttam Madridban az Guti volt. Most pedig talán Modric mozog ezen a szinten. De rajta kívül most van még pár potenciális ember aki képes lehetne erre. Az már más kérdés, hogy képes lesz-e vagy hogy egyáltalán nálunk fog megtörténni az, vagy máshol.
És a zseni jelzővel nem legendát meg világlegjobbját akar belőle szerintem senki se csinálni, de azt azért ne vegyük már el tőle, hogy k*rva jó érzéke van ahhoz amit csinál. Valószínűleg sose lesz aranylabdás, nem is várja el tőle ezt senki szerintem, főleg hogy kb az elkövetkező 5 évben is támadó fogja majd kapni a labdát. De azért nem is egy átlag ember. Nem kell Ronaldinho "oda se nézek" stílusban adni a passzokat, hogy zseni legyél, vagy éppen rabonával vagy bármivel. Szerintem épp elég hozzá az is, hogy olyan dolgokat láss amit a védő nem fog, vagy úgy érezd a csapattársad mozgását, hogy a tökéletes ütemben ugrasd ki.
De ez a mondat nagyon erős. Mondhatom annyira, hogy jelzőt se tudok rá írni.
Guti, talán az egyik legnagyobb zseni volt ami a passzokat illeti. Ő tényleg az volt, neki tényleg olyan labdái voltak hogy ember nem értette, hogy azt hogy látta, de oda is tette, ahova akarta.
Egy baja volt, az hogy olyan volt mint az időjárás, szeszélyes... ha volt kedve focizni... akkor aztán osztotta a zsugákat, nem is akármilyeneket.
Lehet rég láttad mit tudott Guti
Ez az a videó amit 50x-re nézve is tátott szájjal néznék.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Ha lesz időm, visszanézem a gólpasszait, hogy abból mennyi volt valóban gólpassz, mert a Walcottnak adott labdája sem az nálam. Pláne hogy nem is neki akarta
Ha végignézted már, ha komolyan írod

Viccen kívül érdekel!!
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha lesz időm, visszanézem a gólpasszait, hogy abból mennyi volt valóban gólpassz, mert a Walcottnak adott labdája sem az nálam. Pláne hogy nem is neki akarta

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Özil zseni
tegnap is kiosztott 2 gólpasszt, de szerintem egy intelligens focista 100-ból 100x észreveszi a folyosókat. zsirut is és walcottot is kihagyhatatlan helyzetbe hozta.

tegnap is kiosztott 2 gólpasszt, de szerintem egy intelligens focista 100-ból 100x észreveszi a folyosókat. zsirut is és walcottot is kihagyhatatlan helyzetbe hozta.

Kb 4 meccsüket nem láttam az egész szezonban. Özilnek már akár 25 gólpassza is lehetne, néha nagyobb helyzeteket basznak el a srácok, mint amiket máskor belőnek. Legtöbbször pedig kioszt meccsenként 2-3 olyan labdát amit még a visszajátszás, vagy épp tv leállítás és visszapörgetés után se tudok megérteni, hogy ő azt hogy látta. Nálam Özil a zseni kategória, az utolsó ilyen akit láttam Madridban az Guti volt. Most pedig talán Modric mozog ezen a szinten. De rajta kívül most van még pár potenciális ember aki képes lehetne erre. Az már más kérdés, hogy képes lesz-e vagy hogy egyáltalán nálunk fog megtörténni az, vagy máshol.
És a zseni jelzővel nem legendát meg világlegjobbját akar belőle szerintem senki se csinálni, de azt azért ne vegyük már el tőle, hogy k*rva jó érzéke van ahhoz amit csinál. Valószínűleg sose lesz aranylabdás, nem is várja el tőle ezt senki szerintem, főleg hogy kb az elkövetkező 5 évben is támadó fogja majd kapni a labdát. De azért nem is egy átlag ember. Nem kell Ronaldinho "oda se nézek" stílusban adni a passzokat, hogy zseni legyél, vagy éppen rabonával vagy bármivel. Szerintem épp elég hozzá az is, hogy olyan dolgokat láss amit a védő nem fog, vagy úgy érezd a csapattársad mozgását, hogy a tökéletes ütemben ugrasd ki.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kar hogy elég sokszor elfelejted a lényeget. Persze ilyenkor jól jönnek a nagy szavak. Na sebaj. Lépjünk. Majd kiderül ami beborul.Kerlon írta:Eszmecsere a fórum lényege, bár itt már a divatfikázás is egész jól működik. Ha céltábla leszek meg az én bajom lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Eszmecsere a fórum lényege, bár itt már a divatfikázás is egész jól működik. Ha céltábla leszek meg az én bajom lesz.
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk nem én szoktam sírni ha betamadnak valamiert... De leszarom. Zsenizz, csak majd ne érjen váratlanul ha arcba kapod aztán átmesz nem követendő stílusba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Idéznélek:Realista24 írta:Közel vagy az elkattanashoz, csak óvatosan.Kerlon írta:Gondolom az is Özil hibája, ha valaki kihagyja, miután helyzetbe hozta a német.
"Nem hiányoztak az ilyen kommentjeid."
Nem szoktam zöldezni, mert nincs igazából bajom veletek, mindig megvolt a "távozásom" oka, de tényleg érzékenyen érint egy-két komment pár témában. De ne szívd mellre, engem is, másokat is csak mi nem írjuk oda utána, hogy óvatosan. Max. fosi vagy ki.
K
K
Nem az összeset, de egy nagyobb mennyiséget láttam az Arsenaltól. Jól játszik, nem több. Kihozza magából ami benne van és ebben a csapat is a lehető legjobban partner, köré épül a csapat. 16os előtt jól adogat, ha kinyílik előttük terület, szinte mindig úgy játsszák, hogy ő ossza le az utolsó passzt, amiket jól megold. A tegnapi az egyik legjobb meccse volt
Azért ez nagyon kevés, hogy zsenizzük. Felállt fal ellen ő sem ér többet, mint egy James vagy Bale. Továbbra sem gyors, alig tud embert megverni 1v1ben, ha terület van előtte csak akkor tud érvényesülni, ha passzolni kell, egyedül nem tud üres területeket kihasználni, gólveszély alig van benne
Illene ezekben is mutatni valamit, ha zseni akar lenni
Azért ez nagyon kevés, hogy zsenizzük. Felállt fal ellen ő sem ér többet, mint egy James vagy Bale. Továbbra sem gyors, alig tud embert megverni 1v1ben, ha terület van előtte csak akkor tud érvényesülni, ha passzolni kell, egyedül nem tud üres területeket kihasználni, gólveszély alig van benne
Illene ezekben is mutatni valamit, ha zseni akar lenni