HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 23., szerda 9:30
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 23., szerda 0:36
Gutiról még jó magam is összedobtam egy-két videót régen, az egyik legnagyobb kedvenc volt. Szóval tisztában vagyok vele, hogy mihez is hasonlítottam.sentry írta:Lehet rég láttad mit tudott Guti
Ez az a videó amit 50x-re nézve is tátott szájjal néznék.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 23., szerda 0:04
Én nem akartam ebbe belefolyni, mert tényleg keveset láttam Özilt az Arsenalban.TheBull6 írta:Kb 4 meccsüket nem láttam az egész szezonban. Özilnek már akár 25 gólpassza is lehetne, néha nagyobb helyzeteket basznak el a srácok, mint amiket máskor belőnek. Legtöbbször pedig kioszt meccsenként 2-3 olyan labdát amit még a visszajátszás, vagy épp tv leállítás és visszapörgetés után se tudok megérteni, hogy ő azt hogy látta. Nálam Özil a zseni kategória, az utolsó ilyen akit láttam Madridban az Guti volt. Most pedig talán Modric mozog ezen a szinten. De rajta kívül most van még pár potenciális ember aki képes lehetne erre. Az már más kérdés, hogy képes lesz-e vagy hogy egyáltalán nálunk fog megtörténni az, vagy máshol.
És a zseni jelzővel nem legendát meg világlegjobbját akar belőle szerintem senki se csinálni, de azt azért ne vegyük már el tőle, hogy k*rva jó érzéke van ahhoz amit csinál. Valószínűleg sose lesz aranylabdás, nem is várja el tőle ezt senki szerintem, főleg hogy kb az elkövetkező 5 évben is támadó fogja majd kapni a labdát. De azért nem is egy átlag ember. Nem kell Ronaldinho "oda se nézek" stílusban adni a passzokat, hogy zseni legyél, vagy éppen rabonával vagy bármivel. Szerintem épp elég hozzá az is, hogy olyan dolgokat láss amit a védő nem fog, vagy úgy érezd a csapattársad mozgását, hogy a tökéletes ütemben ugrasd ki.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 22., kedd 23:52
Realista24 írta:Ha lesz időm, visszanézem a gólpasszait, hogy abból mennyi volt valóban gólpassz, mert a Walcottnak adott labdája sem az nálam. Pláne hogy nem is neki akarta
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 23:39
HozzászólásSzerző: sucre » 2015. december 22., kedd 23:34
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 22., kedd 23:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 23:24
Kar hogy elég sokszor elfelejted a lényeget. Persze ilyenkor jól jönnek a nagy szavak. Na sebaj. Lépjünk. Majd kiderül ami beborul.Kerlon írta:Eszmecsere a fórum lényege, bár itt már a divatfikázás is egész jól működik. Ha céltábla leszek meg az én bajom lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 22., kedd 23:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 23:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 22., kedd 21:42
Idéznélek:Realista24 írta:Közel vagy az elkattanashoz, csak óvatosan.Kerlon írta:Gondolom az is Özil hibája, ha valaki kihagyja, miután helyzetbe hozta a német.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. december 22., kedd 21:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 18:54
Közel vagy az elkattanashoz, csak óvatosan.Kerlon írta:Gondolom az is Özil hibája, ha valaki kihagyja, miután helyzetbe hozta a német.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. december 22., kedd 18:50
Szerintem nem. De lényegtelen, hogy megérdemelnék-e, mert 5-6 körül talán végeznek. Szerintem.Hungarokatalán írta:Leicester sem?kelemen.istvan írta:Angliában senki nem érdemli meg, hogy bajnok legyen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 22., kedd 18:43
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 22., kedd 18:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 22., kedd 18:39
Ha nem hát nem... Ez a véleményem róla, ha nem lenne zseni, akkor minden második bokorban előhúzna valaki egy félszezon alatt 15 gólpasszt meg nem akármilyen megoldásokat a semmiből. Nem tökéletes játékos, de páratlan dolgokra képes, amikre a többség nem és nem is lesz képes, mert nem tanulható dolgok, hanem ösztönből jönnek.Realista24 írta:Nem hiányoztak az ilyen kommentjeid. Túl sok az egy emberre jutó zsenizes. Szerintem.Kerlon írta: Megteremtette a különbséget, mert képes rá, mert zseni. Mert bármikor képes rá főleg, ha jó napja van, mert zseni.
Az Arsenalt meg nagyon lenézitek, mintha egy másodvonalas angol csapatról beszélnétek.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 22., kedd 18:32
lestat írta:Ez a bujkálásos story kicsit erős már nem azért.
Szoktatok itt folyamatosan Arsenal meccset nézni hogy ezt így megállapítsátok?
Mert nálunk tényleg bujkált ez igaz de most mégis csak 26 éves már...és nemhiszem h a semmire szopkodja az angol sajtó meg az egész Arsenal brigád mert ők is tudták tavaly meg elotte nagyon szidni.
Az hogy zseni vagy sem...hát az attol fugg ki mit tart annak...ha Cesc zseni mert faszák a zsugái vagy Xavi...akkor lehet ő is az...ráadásul ő ezerszer technikásabb mint pl a 2 említett.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 22., kedd 18:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 18:27
BBeno írta:alapjáraton is jár neki ez a cím mert olyan megoldásokat tud választani amire átlag nem is gondol és azokat meg is csinálja. egészen váratlan szituációkban húzza meg a legnagyobb zsugát. kivételesen jól lát a pályán.ha ez miatt megkapja a zseni cimket..
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem