Remy írta:sentry írta:
Kérlek, könyörgöm, csak mutass EGY olyan autós filmet ami csak megközelíti ezt a szintet, vagy hasonló.
Köszi!

Rush. Messze a legjobb autóversenyzős film, szerintem. Ja, és még önmagában is egy remek film.

Még nem láttam, de tervben van. Mindenesetre sajnos ritka a minőségi autós film. Pedig igény tuti lenne rá.
Ráadásul én nem is vagyok gy autóbuzi, de a gyönyörtől összehugyozom magam néha olyan kisfilmeket összetesz pár ügyes srác.

Ezt hiányolom sok filmből, ezért támadom hollywoodot annyiszor... hogy ahol pénz meg elvileg mindenféle erőforrás megvan, sz_rnak bele... ez bánt néha. Nah de nem megyek bele.
Amúgy Bp-en is az dívik hogy a SW-t szinte alig lehet megnézni angolul és/vagy 2D-ben? Mindenhol kb orrbaszájba 3D megy, én meg inkább 2Dben nézném meg. 10 vetítésre talán jut egy szinkron felirat... szinkron 2D meg talán már nem is nagyon.
nmate írta:Rush kicsit más kategória, nem erről szól.
Amúgy meg ezek a videók konkrétan a hangulatteremtésre mennek rá, szép munka persze, de 5-6 percet nem túl fair összehasonlítani egy 2 órás filmmel.
Ez jogos. De láttam már szépen fényképezett 2 órás filmet is.
Pl tv-ben pont elkaptam tegnap egyik Szállító részt és a verekedős jeleneteknél fogtam a fejem... kb tizedmásodpercenként szétvágták. Olyan volt mintha egy idegbeteg össze vissza rángatná a kamerát...Olyan volt az egész mintha a nézőnek epilepsziarohamot vagy hányingert akarnának okozni. Ez sajnos rengeteg filmben van.
Szerintem ritka az igazán szép fényképezés. Persze hála égnek előfordul. De majd Faust leolt ha tévedek.