Premier League

Foci a Real Madridon túl...
Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 23., szerda 11:59

ateeemadrid írta:Amúgy ez a zsenizés is olyan unalmas már, hogy lehet egy olyan szóról vitatkozni, aminek nincs fix jelentése, hanem szubjektív az értelmezése?
a baj az, hogy sokaknál a zseni=az elithez tartozó játékos
Pedig akár egy Betisben játszó ember is lehet zseni.

egyébként meg térjünk vissza erre az öziles vitára jövőre, mikor elcseréljük iscora :mrgreen: (aki szvsz sose lesz akkora játékos, mint amire a képességei predesztinálnák)
Realista24 írta:Özil passzaihoz hasonlókat pedig Modric is csinál elég sűrűn
sűrűn, de nem olyan sűrűn mint Mesut.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 23., szerda 11:58

BBeno írta:ateeemadrid irta hogy olyan sarokpasszkra nem sokan kepesek mint guti. ozil kepes olyan sarokpasszokra. nem teged replyztelek.
Jah, igen. Nem ártana a reply-t használni, hogy tudni lehessen kinek válaszolsz. Egyébként azt sem árt újraolvasni, ahogy nézem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 23., szerda 11:56

ateeemadrid irta hogy olyan sarokpasszkra nem sokan kepesek mint guti. ozil kepes olyan sarokpasszokra. nem teged replyztelek.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 23., szerda 11:51

BBeno írta:olyan sarok paszs?

lesd meg akkor mesut golpadszat benzemanak az ajax ellen. raadasnak meg roncinak adott golpasszat a villarreal ellen idegenben
Fuss neki még egyszer a kommentemnek, aztán értelmezd. Vagy Özil csak sarokkal ad gólpasszt? :smile:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 23., szerda 11:50

olyan sarok paszs?

lesd meg akkor mesut golpadszat benzemanak az ajax ellen. raadasnak meg roncinak adott golpasszat a villarreal ellen idegenben
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 23., szerda 11:50

Kerlon írta:Na fejtsd már ki miért erős?

Nálam Zizouék is zsenik, kétségkívül jobbak, mint Mesut, de épp úgy, mint a török német : olyat tudtak, amit a többség nem és nem is tanulhat meg.
Mert Guti olyan passzokat tudott adni, amit senki más. Özil passzaihoz hasonlókat pedig Modric is csinál elég sűrűn. Például ezért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 23., szerda 11:49

Kerlon írta:
morientes írta:Arsenal>>Ozil
Napoli>>Pipita
Real Madrid>>???
:roll:
Casemiro biztos
Ne tèvesszen meg hogy az o az avam.Csak nem esik jo lecserèlni.
De Casemiro,ha már szoba kerult,tobbet tett hozzá karácsonyig madridban,mint Ozil az utolso 2 itteni szezonjában.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 23., szerda 11:47

Én elfogadom, ha te így látod, de nincs akkora különbség a két játékos között, érvelni már nem akarok, nézz YouTuben best of videókat mindkettorol.

A második bekezdésedet könnyű támadni, mert nagyon sokan nem adnak konstans 15+gólpasszt szinte minden évben... Főleg nem úgy, hogy képes 90perc nulla foci után meccset eldönteni egy egy észrevételével..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. december 23., szerda 11:41

Kerlon írta:Na fejtsd már ki miért erős?

Nálam Zizouék is zsenik, kétségkívül jobbak, mint Mesut, de épp úgy, mint a török német : olyat tudtak, amit a többség nem és nem is tanulhat meg.
Mert lehet, hogy Mesut jól lát a pályán, meg király ütempasszai vannak, de ennek Guti annyira kibaszottul a mestere volt, hogy valami elképesztő. Özil is jobb hozzáállásal biztos, hogy ennél is jobb lehetne, de hidd el, ha Guti mentalitása egy fokkal faszább lett volna akkor a legnagyobbak között emlegetnénk. Özilből ezt nem nézem ki. Olyan megoldásokra, mint mondjuk a Benzemának vagy Zidanenak adott sarok gólpassza olyanokra nagyon kevesen képesek. Mármint nem a kivitelezésre, hanem az észrevételre. Na, nálam itt kezdődik a zsenialitás. De amúgy képességekre is többre tartom, persze kis elfogultság is biztos van benne, de na...

Az meg oké, hogy nálad Özil belefér a zseni kategóriába, nekem ennél azért több kell. Nálam csak szimplán nem elég különleges hozzá, ennyierővel nagyon sok játékosra rálehetne aggatni a zseni jelzőt.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 23., szerda 11:40

morientes írta:Arsenal>>Ozil
Napoli>>Pipita
Real Madrid>>???
Casemiro biztos
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. december 23., szerda 11:40

Arsenal>>Ozil
Napoli>>Pipita
Real Madrid>>???
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 23., szerda 11:35

Na fejtsd már ki miért erős?

K

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2015. december 23., szerda 11:28

Guti meg Özil egy mondatban azért az elég erős. :D
Remélem nem gondoljátok komolyan, hogy ugyanolyan képességekkel bír a 2 faszi.

Amúgy ez a zsenizés is olyan unalmas már, hogy lehet egy olyan szóról vitatkozni, aminek nincs fix jelentése, hanem szubjektív az értelmezése? Akinek Özil zseni, az nyilván nem értelmezi úgy a szó jelentését, mint valaki akinek csak a Zidane, 'Dinho stb. kategóriájú játékosok férnek ebbe bele.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 23., szerda 11:24

Amúgy igen, aki Gutit hozza fel, azzal valami baj van, mert kopp ugyanaz a két ember, csak az egyik ízig-vérig Madridista.
K

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. december 23., szerda 11:15

Minden Arsenal meccset nézek, tényleg feljavult a mezőnymunkája is. Sokat jár vissza elkérni a labdát, teszi-veszi. Viszont csapatvédekezésben még mindig nem az igazi. Jobban oda teszi magát, mint az előző éveiben, de ettől több kéne tőle. Valaki írta, hogy 60 percekre eltűnik. Akkor össze keveri Bale-lel, mert Özilen minden támadás átmegy, ott van mindenhol. Tehát szerintem a feladatát, az irányítást tökéletesen elvégzi. De erről volt már korábban egy vitám Kerlonnal, hogy a szép statisztika inkább a csapat javulásának köszönhető. Külön Özilnek "csak" a mezőnymunkája javult. Az asszisztjai korábban is ilyen kimelkedőek lettek volna, ha a társak be is lövik. Mert bármennyire bújocskázott, tavaly, tavaly előtt is akkor tette oda gólhelyzetbe a labdát amikor akarta, csak Giroud-ék maguk alatt teljesítettek. A lényeg, hogy idén szerintem kijelenthető, hogy Ő a legjobb 10es.
sentry írta:Egy baja volt, az hogy olyan volt mint az időjárás, szeszélyes... ha volt kedve focizni... akkor aztán osztotta a zsugákat, nem is akármilyeneket.
Tehát Özil ugyanaz mint Guti. Mert Özil is mikor kedve van, akkor oda teszi és úgy, ahova akarja.
sentry írta:Lehet rég láttad mit tudott Guti
https://www.youtube.com/watch?v=kR5Ta6rfhQ4

Itt van jó pár asszisztja és van köztük nem egy, ami amolyan "Gutis", amit nem sokan dobnának be.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 23., szerda 9:30

:lol: :mrgreen:
K

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 23., szerda 0:36

sentry írta:Lehet rég láttad mit tudott Guti
Ez az a videó amit 50x-re nézve is tátott szájjal néznék.
Gutiról még jó magam is összedobtam egy-két videót régen, az egyik legnagyobb kedvenc volt. Szóval tisztában vagyok vele, hogy mihez is hasonlítottam. :salute: A vidit meg be akartam dobni a lájkolt videók közé, de már ott volt. :mrgreen:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 23., szerda 0:04

TheBull6 írta:Kb 4 meccsüket nem láttam az egész szezonban. Özilnek már akár 25 gólpassza is lehetne, néha nagyobb helyzeteket basznak el a srácok, mint amiket máskor belőnek. Legtöbbször pedig kioszt meccsenként 2-3 olyan labdát amit még a visszajátszás, vagy épp tv leállítás és visszapörgetés után se tudok megérteni, hogy ő azt hogy látta. Nálam Özil a zseni kategória, az utolsó ilyen akit láttam Madridban az Guti volt. Most pedig talán Modric mozog ezen a szinten. De rajta kívül most van még pár potenciális ember aki képes lehetne erre. Az már más kérdés, hogy képes lesz-e vagy hogy egyáltalán nálunk fog megtörténni az, vagy máshol.
És a zseni jelzővel nem legendát meg világlegjobbját akar belőle szerintem senki se csinálni, de azt azért ne vegyük már el tőle, hogy k*rva jó érzéke van ahhoz amit csinál. Valószínűleg sose lesz aranylabdás, nem is várja el tőle ezt senki szerintem, főleg hogy kb az elkövetkező 5 évben is támadó fogja majd kapni a labdát. De azért nem is egy átlag ember. Nem kell Ronaldinho "oda se nézek" stílusban adni a passzokat, hogy zseni legyél, vagy éppen rabonával vagy bármivel. Szerintem épp elég hozzá az is, hogy olyan dolgokat láss amit a védő nem fog, vagy úgy érezd a csapattársad mozgását, hogy a tökéletes ütemben ugrasd ki.
Én nem akartam ebbe belefolyni, mert tényleg keveset láttam Özilt az Arsenalban.
De ez a mondat nagyon erős. Mondhatom annyira, hogy jelzőt se tudok rá írni.

Guti, talán az egyik legnagyobb zseni volt ami a passzokat illeti. Ő tényleg az volt, neki tényleg olyan labdái voltak hogy ember nem értette, hogy azt hogy látta, de oda is tette, ahova akarta.

Egy baja volt, az hogy olyan volt mint az időjárás, szeszélyes... ha volt kedve focizni... akkor aztán osztotta a zsugákat, nem is akármilyeneket.

Lehet rég láttad mit tudott Guti
Ez az a videó amit 50x-re nézve is tátott szájjal néznék.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 22., kedd 23:52

Realista24 írta:Ha lesz időm, visszanézem a gólpasszait, hogy abból mennyi volt valóban gólpassz, mert a Walcottnak adott labdája sem az nálam. Pláne hogy nem is neki akarta :lol:

Ha végignézted már, ha komolyan írod :lol: akkor dobj egy PÜ-t mindenképp róla.
Viccen kívül érdekel!!
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 23:39

Ha lesz időm, visszanézem a gólpasszait, hogy abból mennyi volt valóban gólpassz, mert a Walcottnak adott labdája sem az nálam. Pláne hogy nem is neki akarta :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: