Premier League
Re: Premier League
Eszmecsere a fórum lényege, bár itt már a divatfikázás is egész jól működik. Ha céltábla leszek meg az én bajom lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mondjuk nem én szoktam sírni ha betamadnak valamiert... De leszarom. Zsenizz, csak majd ne érjen váratlanul ha arcba kapod aztán átmesz nem követendő stílusba.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Idéznélek:Realista24 írta:Közel vagy az elkattanashoz, csak óvatosan.Kerlon írta:Gondolom az is Özil hibája, ha valaki kihagyja, miután helyzetbe hozta a német.
"Nem hiányoztak az ilyen kommentjeid."
Nem szoktam zöldezni, mert nincs igazából bajom veletek, mindig megvolt a "távozásom" oka, de tényleg érzékenyen érint egy-két komment pár témában. De ne szívd mellre, engem is, másokat is csak mi nem írjuk oda utána, hogy óvatosan. Max. fosi vagy ki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem az összeset, de egy nagyobb mennyiséget láttam az Arsenaltól. Jól játszik, nem több. Kihozza magából ami benne van és ebben a csapat is a lehető legjobban partner, köré épül a csapat. 16os előtt jól adogat, ha kinyílik előttük terület, szinte mindig úgy játsszák, hogy ő ossza le az utolsó passzt, amiket jól megold. A tegnapi az egyik legjobb meccse volt
Azért ez nagyon kevés, hogy zsenizzük. Felállt fal ellen ő sem ér többet, mint egy James vagy Bale. Továbbra sem gyors, alig tud embert megverni 1v1ben, ha terület van előtte csak akkor tud érvényesülni, ha passzolni kell, egyedül nem tud üres területeket kihasználni, gólveszély alig van benne
Illene ezekben is mutatni valamit, ha zseni akar lenni
Azért ez nagyon kevés, hogy zsenizzük. Felállt fal ellen ő sem ér többet, mint egy James vagy Bale. Továbbra sem gyors, alig tud embert megverni 1v1ben, ha terület van előtte csak akkor tud érvényesülni, ha passzolni kell, egyedül nem tud üres területeket kihasználni, gólveszély alig van benne
Illene ezekben is mutatni valamit, ha zseni akar lenni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Közel vagy az elkattanashoz, csak óvatosan.Kerlon írta:Gondolom az is Özil hibája, ha valaki kihagyja, miután helyzetbe hozta a német.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem nem. De lényegtelen, hogy megérdemelnék-e, mert 5-6 körül talán végeznek. Szerintem.Hungarokatalán írta:Leicester sem?kelemen.istvan írta:Angliában senki nem érdemli meg, hogy bajnok legyen.

Jah, és Özil nem zseni.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Gondolom az is Özil hibája, ha valaki kihagyja, miután helyzetbe hozta a német.
K
K
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
2 évig bujkált rendesen. Én csak a nagyobb Arsenal meccseket nézem, de kevés meccsen volt konstansan jó. A tegnapi meccsen aktívabb volt a szokásosnál, de ott is igazából a két gólpasszal tűnt ki. Annyi a különbség az idei és a korábbi szezonok között, hogy most van is valaki, aki belövi a helyzeteket. Giroud például megtáltosodott, Walcott és Ramsey is olyan formában játszanak, amilyenben a korábbi években nem, és maga a csapat is kicsit magabiztosabb lett. Talán Sanchez sérülése sem kifejezetten hátrány, mert Cambellel, Flaminivel és Ramseyvel a csapat elbírja Özil hangulatfüggő védekezését. Cech is jót tett nekik, van egy kapus akire számíthatnak.
Ha nem hát nem... Ez a véleményem róla, ha nem lenne zseni, akkor minden második bokorban előhúzna valaki egy félszezon alatt 15 gólpasszt meg nem akármilyen megoldásokat a semmiből. Nem tökéletes játékos, de páratlan dolgokra képes, amikre a többség nem és nem is lesz képes, mert nem tanulható dolgok, hanem ösztönből jönnek.Realista24 írta:Nem hiányoztak az ilyen kommentjeid. Túl sok az egy emberre jutó zsenizes. Szerintem.Kerlon írta: Megteremtette a különbséget, mert képes rá, mert zseni. Mert bármikor képes rá főleg, ha jó napja van, mert zseni.
Az Arsenalt meg nagyon lenézitek, mintha egy másodvonalas angol csapatról beszélnétek.
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
lestat írta:Ez a bujkálásos story kicsit erős már nem azért.
Szoktatok itt folyamatosan Arsenal meccset nézni hogy ezt így megállapítsátok?
Mert nálunk tényleg bujkált ez igaz de most mégis csak 26 éves már...és nemhiszem h a semmire szopkodja az angol sajtó meg az egész Arsenal brigád mert ők is tudták tavaly meg elotte nagyon szidni.
Az hogy zseni vagy sem...hát az attol fugg ki mit tart annak...ha Cesc zseni mert faszák a zsugái vagy Xavi...akkor lehet ő is az...ráadásul ő ezerszer technikásabb mint pl a 2 említett.
Sajtóból nem indulnék ki. Ezért is kérdeztem, hogy van e valaki aki folyamatosan nézi, követi a Senal meccseket és van viszonyítási alapja azzal amit nálunk csinált.
Mert már leírtam 2x, de leírom harmadjára is,hogy a statokat hozta nálunk is. Ezzel nem volt gond. Mégis mindenki tapsolt, amikor eladtuk.
Ronaldo is hozná a 40-45 gólos idényeket a PSG-be, de isten sem akarná hogy visszavegyük, ha elmegy.
Mekkora hypeot kapott csak azért, hogy minket fricskázzanak?!
ZIDANE
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ez a bujkálásos story kicsit erős már nem azért.
Mert nálunk tényleg bujkált ez igaz de most mégis csak 26 éves már...és nemhiszem h a semmire szopkodja az angol sajtó meg az egész Arsenal brigád mert ők is tudták tavaly meg elotte nagyon szidni.
Az hogy zseni vagy sem...hát az attol fugg ki mit tart annak...ha Cesc zseni mert faszák a zsugái vagy Xavi...akkor lehet ő is az...ráadásul ő ezerszer technikásabb mint pl a 2 említett.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
BBeno írta:alapjáraton is jár neki ez a cím mert olyan megoldásokat tud választani amire átlag nem is gondol és azokat meg is csinálja. egészen váratlan szituációkban húzza meg a legnagyobb zsugát. kivételesen jól lát a pályán.ha ez miatt megkapja a zseni cimket..
Egy dologban zsenialisnak lenni vagy Zseninek lenni nem ugyanaz. Nalam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
alapjáraton is jár neki ez a cím mert olyan megoldásokat tud választani amire átlag nem is gondol és azokat meg is csinálja. egészen váratlan szituációkban húzza meg a legnagyobb zsugát. kivételesen jól lát a pályán.ha ez miatt megkapja a zseni cimket..
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Számomra a zsenit pl. egy Zizou vagy Ronaldinho testesítette meg, Özilben valóban átlagon felüli érzék van, és ezt idén jól kamatoztatja, mert van kinek adni a lasztikat, de ő egy az egyben nem lesz a csapat emblematikus figurája, alfája és omegája, amilyen pl. Cesc volt számukra amikor még ott játszott, vagy éppen Henry. De idén megsüvegelendő, már csak azért is, mert abban a f*shalmazban, amit Premier League-nek neveznek (idén), az ágyusok legalább próbálják játszani a football-t, és látszik rajtuk, hogy élvezik is.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem hiányoztak az ilyen kommentjeid. Túl sok az egy emberre jutó zsenizes. Szerintem.Kerlon írta:Megteremtette a különbséget, mert képes rá, mert zseni. Mert bármikor képes rá főleg, ha jó napja van, mert zseni.miro írta:A 15 gp magaert beszel. Jo szezont fut nem ezzel van a baj,hanem azzal ha ez miatt megkapja a zseni cimket..
Tegnap egy szep megoldasa volt,a masodik gol elott a passz,amugy 60 perc lotyoges.
Egy Arsenalba o jo jatekos,de semmi extra,szerintem a helyere kerult ott.
Az Arsenalt meg nagyon lenézitek, mintha egy másodvonalas angol csapatról beszélnétek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
Szerintem meg itt páran becsülitek túl.
Lenne egy értelmes MU vagy CFC vszleg újra messze lennének a bajnokicímtől.
Idén lehet behúzzák ezt aláírom.
Én komolyan csak azt nemértem, hogy most sokan istenitik Özilt ugyan arra a teljesítményre amiért itt kertékkötőzték meg egylábasozták....
Lenne egy értelmes MU vagy CFC vszleg újra messze lennének a bajnokicímtől.
Idén lehet behúzzák ezt aláírom.
Én komolyan csak azt nemértem, hogy most sokan istenitik Özilt ugyan arra a teljesítményre amiért itt kertékkötőzték meg egylábasozták....

ZIDANE
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nalam a zseni a Ronaldinho vagy a Zidane,az "igazi" Ronaldo,Henry pl..Kerlon írta: Megteremtette a különbséget, mert képes rá, mert zseni. Mert bármikor képes rá főleg, ha jó napja van, mert zseni.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Megteremtette a különbséget, mert képes rá, mert zseni. Mert bármikor képes rá főleg, ha jó napja van, mert zseni.miro írta:A 15 gp magaert beszel. Jo szezont fut nem ezzel van a baj,hanem azzal ha ez miatt megkapja a zseni cimket..
Tegnap egy szep megoldasa volt,a masodik gol elott a passz,amugy 60 perc lotyoges.
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
A 15 gp magaert beszel. Jo szezont fut nem ezzel van a baj,hanem azzal ha ez miatt megkapja a zseni cimket..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- KAG
lestat írta:http://utwenger.com/2015/12/22/ozil-sho ... -city-2-1/
Itt érvelnek.
15 gólpassz eddig Mesut neve mellett...ha bujkál ha nem..ezt gólra játszák és ő részt vesz bennük.
Barca ellen meg hát kitudja? Benne lehet hogy megfogják őket ha ugy játszanak mint a Bayern ellen mikor győztek.
Az úgy addig oké, hogy gólra játszák.
Csak épp Ronaldo is ezért van ütve évek óta, hogy mezőnyben nulla és Özil is ezért volt az első évén kívül végig ütve nálunk.
Szezononként kiosztott 20-25 gp-t rendre, de a villanásain kívül kb alig lehetett látni.
Egy csatárnál nálam ez beleféreget. Egy irányítónál már egyáltalán nem.
ZIDANE