tegnap is kiosztott 2 gólpasszt, de szerintem egy intelligens focista 100-ból 100x észreveszi a folyosókat. zsirut is és walcottot is kihagyhatatlan helyzetbe hozta.

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. december 22., kedd 23:34
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 22., kedd 23:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 23:24
Kar hogy elég sokszor elfelejted a lényeget. Persze ilyenkor jól jönnek a nagy szavak. Na sebaj. Lépjünk. Majd kiderül ami beborul.Kerlon írta:Eszmecsere a fórum lényege, bár itt már a divatfikázás is egész jól működik. Ha céltábla leszek meg az én bajom lesz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 22., kedd 23:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 23:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 22., kedd 21:42
Idéznélek:Realista24 írta:Közel vagy az elkattanashoz, csak óvatosan.Kerlon írta:Gondolom az is Özil hibája, ha valaki kihagyja, miután helyzetbe hozta a német.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. december 22., kedd 21:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 18:54
Közel vagy az elkattanashoz, csak óvatosan.Kerlon írta:Gondolom az is Özil hibája, ha valaki kihagyja, miután helyzetbe hozta a német.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. december 22., kedd 18:50
Szerintem nem. De lényegtelen, hogy megérdemelnék-e, mert 5-6 körül talán végeznek. Szerintem.Hungarokatalán írta:Leicester sem?kelemen.istvan írta:Angliában senki nem érdemli meg, hogy bajnok legyen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 22., kedd 18:43
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 22., kedd 18:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 22., kedd 18:39
Ha nem hát nem... Ez a véleményem róla, ha nem lenne zseni, akkor minden második bokorban előhúzna valaki egy félszezon alatt 15 gólpasszt meg nem akármilyen megoldásokat a semmiből. Nem tökéletes játékos, de páratlan dolgokra képes, amikre a többség nem és nem is lesz képes, mert nem tanulható dolgok, hanem ösztönből jönnek.Realista24 írta:Nem hiányoztak az ilyen kommentjeid. Túl sok az egy emberre jutó zsenizes. Szerintem.Kerlon írta: Megteremtette a különbséget, mert képes rá, mert zseni. Mert bármikor képes rá főleg, ha jó napja van, mert zseni.
Az Arsenalt meg nagyon lenézitek, mintha egy másodvonalas angol csapatról beszélnétek.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 22., kedd 18:32
lestat írta:Ez a bujkálásos story kicsit erős már nem azért.
Szoktatok itt folyamatosan Arsenal meccset nézni hogy ezt így megállapítsátok?
Mert nálunk tényleg bujkált ez igaz de most mégis csak 26 éves már...és nemhiszem h a semmire szopkodja az angol sajtó meg az egész Arsenal brigád mert ők is tudták tavaly meg elotte nagyon szidni.
Az hogy zseni vagy sem...hát az attol fugg ki mit tart annak...ha Cesc zseni mert faszák a zsugái vagy Xavi...akkor lehet ő is az...ráadásul ő ezerszer technikásabb mint pl a 2 említett.
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 22., kedd 18:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 18:27
BBeno írta:alapjáraton is jár neki ez a cím mert olyan megoldásokat tud választani amire átlag nem is gondol és azokat meg is csinálja. egészen váratlan szituációkban húzza meg a legnagyobb zsugát. kivételesen jól lát a pályán.ha ez miatt megkapja a zseni cimket..
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. december 22., kedd 18:21
alapjáraton is jár neki ez a cím mert olyan megoldásokat tud választani amire átlag nem is gondol és azokat meg is csinálja. egészen váratlan szituációkban húzza meg a legnagyobb zsugát. kivételesen jól lát a pályán.ha ez miatt megkapja a zseni cimket..
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. december 22., kedd 18:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 22., kedd 18:00
Nem hiányoztak az ilyen kommentjeid. Túl sok az egy emberre jutó zsenizes. Szerintem.Kerlon írta:Megteremtette a különbséget, mert képes rá, mert zseni. Mert bármikor képes rá főleg, ha jó napja van, mert zseni.miro írta:A 15 gp magaert beszel. Jo szezont fut nem ezzel van a baj,hanem azzal ha ez miatt megkapja a zseni cimket..
Tegnap egy szep megoldasa volt,a masodik gol elott a passz,amugy 60 perc lotyoges.
Egy Arsenalba o jo jatekos,de semmi extra,szerintem a helyere kerult ott.
Az Arsenalt meg nagyon lenézitek, mintha egy másodvonalas angol csapatról beszélnétek.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 22., kedd 17:49
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 22., kedd 17:47
Nalam a zseni a Ronaldinho vagy a Zidane,az "igazi" Ronaldo,Henry pl..Kerlon írta: Megteremtette a különbséget, mert képes rá, mert zseni. Mert bármikor képes rá főleg, ha jó napja van, mert zseni.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem