HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 11., csütörtök 0:44
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 11., csütörtök 0:42
schweini,kroos,martinez,gustavo,thiago lenne 2 helyre ?Press írta:közben úgy néz ki, Thiago nem bírja elengedni Pep kezét és a Bayernbe fog igazolni...
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 11., csütörtök 0:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 11., csütörtök 0:28
ugyebár a barca 3 támadóval játszik.ha akkora tehetség amire tartják,akkor az első csapatnál kellene direktben beépíteni.....
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. július 10., szerda 22:10
Ebben van igazság, pláne ha egy teljesen új bajnokságba megy, ahol teljesen más felfogásban, stílusban tolják. És ha a kölcsön időszak alatt leszerepel (épp a másik liga miatt), akkor esélytelen, hogy a visszahozás után végül maradjon a nagyoknál.R.M.C.F írta: Én az ilyent nem értem,ha valaki nagy jövő előtti alak,azt nem adnám oda,még azért sem hogy több játéklehetősége legyen........ha akkora tehetség amire tartják,akkor az első csapatnál kellene direktben beépíteni.....
Ha viszont nem vagyok biztos benne hogy befut,akkor odaadom opcióval és majd meglátom hogy beválik -e? Fejlőódik-e,vagy mi lesz vele...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 10., szerda 21:58
Tudom, megint jött egy hülye hungarokatalán, aki mindent megmagyaráz![]()
Én az ilyent nem értem,ha valaki nagy jövő előtti alak,azt nem adnám oda,még azért sem hogy több játéklehetősége legyen........ha akkora tehetség amire tartják,akkor az első csapatnál kellene direktben beépíteni.....boomer írta:Deulofeu az Evertonhoz kerül kölcsönbe. Kíváncsi leszek, hogy tud-e majd érvényesülni, a Barcán kívül barca-nevelés egyu még nem nagyon alkotott nagyot. Őt viszont különösen nagyra tartják a szakemberek állítólag. Szerintem túl nagy ugrás lesz neki, és elhibázott döntés, de lehet, hogy rám cáfol.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 10., szerda 20:18
Azért ott van Mirallas, Gueye, Oviedo és Pienaar (bár ő nem elsősorban szélső tudomásom szerint), úgyhogy nem hiszem, hogy hétről hétre kezdő lesz, de reménykedem benne, hogy minél többet játszatja majd Martínez.'shutterisland írta:én első blikkre jó döntésnek tartom.
az evertonnak tudtommal nincsenek klasszis szélsői, illetve az edző is spanyol, gondolom ő kérte.
elég jó fizikuma van, így szerintem nem fogják összetörni, ellenben ragadhat rá egy kis harciasság.
a barca felnőtt csapatában nagyon keveset játszott volna így, hogy neymar,pedro,messi,sanchez és tello is fenn van, míg a barca b-ben bár alapember lett volna, ez azért jóval, de jóval magasabb szint lesz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 10., szerda 20:05
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 10., szerda 19:56
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. július 10., szerda 19:37
HozzászólásSzerző: Mr.Stotch » 2013. július 10., szerda 18:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 10., szerda 18:09
h3x0r írta:miert? messin kivul ki az?'shutterisland írta:de villa,alves vagy ibra nem is aranylasztisok.![]()
mas: Rosell mit keres a noi mosdoban?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 10., szerda 17:42
miert? messin kivul ki az?'shutterisland írta:de villa,alves vagy ibra nem is aranylasztisok.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 10., szerda 17:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 10., szerda 17:32
Shutter leirta a lenyeget. Miutan megvettuk Ronaldot es Kakat egy televizioban megkerdeztek Laportat, hogy mit gondolt a Real nagy koltekezeseirol es ezt nyilatkozta: „Mi kinevelünk aranylabdásokat, míg másoknak meg kell venniük őket. De igazából nem is tehetnek nagyon mást, ugyanis a jelenlegi Barcelona a mérce mindenki számára"r8tt írta:Miért az az általános vélekedés hogy mi csak nevelhetjük a tehetségeket?
HozzászólásSzerző: r8tt » 2013. július 10., szerda 17:16
Nem azzal indítottam, mert hanyagolom azt a fórumot.Géci írta: Én csak arra akartam célozni, hogy még mindig van akinek ez gyanus... Amúgy ez 1 olyan dolog, hogy főleg idén elég rendesen megtépázta csapatunkat a sajtó, de gondolom mikor a túloldalon erről szó esett te se azzal inditottál, hogy tuti kamu és nem érted miért csesztetik a Madridot
![]()
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 10., szerda 17:12
Én csak arra akartam célozni, hogy még mindig van akinek ez gyanusr8tt írta:Következő pont: Összegek. Beismerem hogy AJÁNLATTÉTELNÉL szoktunk sóherkedni. Először jött az hogy mi 20-30-ért megvettük Neymart, szennyoldalak hozták le. Miért titkolná el a klub hogy mennyiért vettük? Ott van, 57 millió, megírta a hivatalos oldal. Az hogy a Punto Pelota - akit a klub beperelt és ki van tiltva a Camp Nouból - 200-t ír, attól még nem kell elhinni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 10., szerda 17:02
mert laportának nagy volt az arca.Miért az az általános vélekedés hogy mi csak nevelhetjük a tehetségeket?
- Természetesen nem akarom kritizálni a Real játékospolitikáját - így Laporta -, de kétségtelen, hogy mi nem felvásároljuk az aranylabdásokat, hanem kineveljük õket.
HozzászólásSzerző: r8tt » 2013. július 10., szerda 16:48
Szép jó napot mindenkinek,Géci írta:Úgy látom, hogy a Spanyolokat is érdekli mi az igazság! Senki nem veszi be a kamu 57 millát... A lényeg, hogy nem a pénz a lényeg
![]()
http://www.intereconomia.com/noticias-/ ... r-20130710
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 10., szerda 15:22
pont erről volt szó amoda is, és annyira összetett, sok kérdőjellel tarkított téma, hogy ebben nagyjából csak saccolgatni lehet.egyebkent kivancsi lennek egy hasonlo tablazatra velunk kapcsolatban is
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem