Kárim Benzemaaa...türütütürüttü...Kárim Benzemaaa...türütütürüttü...Káriiimm Benzeeemmmmaaaaaaaa!!!Realista24 írta:Boldog Karit mindenkinek.
Kev...izé Karim nélkül nincs Karácsony!
https://www.youtube.com/watch?v=H_ow6b3Ga3c

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 24., csütörtök 13:20
Kárim Benzemaaa...türütütürüttü...Kárim Benzemaaa...türütütürüttü...Káriiimm Benzeeemmmmaaaaaaaa!!!Realista24 írta:Boldog Karit mindenkinek.
Kev...izé Karim nélkül nincs Karácsony!
https://www.youtube.com/watch?v=H_ow6b3Ga3c
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. december 24., csütörtök 12:57
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 24., csütörtök 12:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 24., csütörtök 12:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. december 24., csütörtök 10:16
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 24., csütörtök 9:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 24., csütörtök 9:36
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. december 22., kedd 22:52
Szerintem én is megyek, múltkor annyira rágyúrtam a fül-izomzatomra, hogy kelleni fog nekik egy kis kikapcsolódás.ziro4vr írta:Én megyek, szerintem be is csempészek majd egy kis kínai levest meg édes-savanyú csirkét, a fehérje azért kell koncert közben is.lestat írta:Megy innen valaki Imagine Dragons koncertre Januárba?
Most néztem bele az egyik turné koncertjükbe és hát lehet megérné azt a 10-20 ezer forintot!
Vagy csak én vagyok ilyen elvetemült?
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 22., kedd 22:38
KAG írta:lestat írta:Megy innen valaki Imagine Dragons koncertre Januárba?
Most néztem bele az egyik turné koncertjükbe és hát lehet megérné azt a 10-20 ezer forintot!
Szigeten voltam rajtuk.
Nem vagyok rajongó szóval csak ők számomra nem érnének meg 10-20k-t. De így még semlegesként is kúrva jó zenét meg hangulatot csináltak élőben.
Szóval, ha rajongó vagy azt mondom ne hagyd ki!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 22., kedd 22:36
Én megyek, szerintem be is csempészek majd egy kis kínai levest meg édes-savanyú csirkét, a fehérje azért kell koncert közben is.lestat írta:Megy innen valaki Imagine Dragons koncertre Januárba?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. december 22., kedd 22:24
lestat írta:Megy innen valaki Imagine Dragons koncertre Januárba?
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. december 22., kedd 22:17
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. december 21., hétfő 17:52
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. december 18., péntek 18:06
TBone írta:nézem a darts vb-t a sport 2HD-n (IPTV), de feltűnt, hogy korábban külön megjelölték ezt a csatornát a sport1/sport2 felirat alján levő kis HD jelzéssel is, most viszont nincs ott, hanem csak a sport 2 logo. lehet beképzelem, de mintha nem is lenne olyan élesmásnak is csak a sport2 logo szerepel az elviekben hd csatornánál? sport1 detto
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. december 18., péntek 17:39
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 18., péntek 17:28
Te vagy akkor az élő bizonyíték hogy működik a marketing, és a placebo isTBone írta:
hát nagyon kellemetlen lenne, ha a fapadost kapnám, mert fizetem pluszba a HD csomagot(telekom) , és eddig nem is volt gond, csak most úgy feltűnt, hogy hiányzik az a kis HD címke. de az adás jóval élesebb így is, mint az SD, ami szintén megvan egy külön csatornán. lehet beképzelem csak, hogy kevésbé éles mint eddig ,és csak a címke került le valamiért
HozzászólásSzerző: TBone » 2015. december 18., péntek 17:25
hát nagyon kellemetlen lenne, ha a fapadost kapnám, mert fizetem pluszba a HD csomagotsentry írta:Lehet tévedek, de sok adónak van HD meg sima PAL videó adása, és ez szolgáltatótól függ, hogy melyiket kapod, lehet módosították és eddigi HD helyett kapod a fapadost.TBone írta:nézem a darts vb-t a sport 2HD-n (IPTV), de feltűnt, hogy korábban külön megjelölték ezt a csatornát a sport1/sport2 felirat alján levő kis HD jelzéssel is, most viszont nincs ott, hanem csak a sport 2 logo. lehet beképzelem, de mintha nem is lenne olyan élesmásnak is csak a sport2 logo szerepel az elviekben hd csatornánál? sport1 detto
![]()
Nekünk egyik Tv-n T-home van másikon Invitel IP-s de egyikhez se jár alapból HD, az feláras. De szerintem kb mindenhol...lehet hogy egy ideig kaptad csak a HD-t
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 18., péntek 17:17
Lehet tévedek, de sok adónak van HD meg sima PAL videó adása, és ez szolgáltatótól függ, hogy melyiket kapod, lehet módosították és eddigi HD helyett kapod a fapadost.TBone írta:nézem a darts vb-t a sport 2HD-n (IPTV), de feltűnt, hogy korábban külön megjelölték ezt a csatornát a sport1/sport2 felirat alján levő kis HD jelzéssel is, most viszont nincs ott, hanem csak a sport 2 logo. lehet beképzelem, de mintha nem is lenne olyan élesmásnak is csak a sport2 logo szerepel az elviekben hd csatornánál? sport1 detto
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem