Sorozatok, TV műsorok
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
Tegnap en is majdnem elkezdtem, de vegul Rectify lett belole. Abigail Spencer kapcsan azonnal eszembe is jutottak a regi szep emlekek. :Đ
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nekem az elejétől bejött, de tény, hogy egyre csak erősödni fog. Nyomasd mert brutál király cucc. A 2. évad meg tv történelemziro4vr írta:Ja a pilot szócska lemaradt.ott még csak egyelőre. De most elvetted a kedvem kicsit.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja a pilot szócska lemaradt.
ott még csak egyelőre. De most elvetted a kedvem kicsit.

Nem illik.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Majd beindul, mint a Gothamziro4vr írta:The Leftovers
Hát nem tudom. Maradok még, de remélem lesz ez jobb is.

4-5 részt érdemes amúgy nézni, ha addig nem adja, nagy valószínűséggel később sem fogja.
Volt közben egy Homeland évadzáró is...nos, nem vagyok vele elégedetlen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A terrortámadást mondjuk gyorsan lezavarták. Alicskáért nem kár, Quinn viszont...bár nyitva hagyták a kiskaput, de nem hinném, hogy értelmes módon meg lehetne menteni a karaktert...
Várjuk a hatodik évadot szeretettel.
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Hányadik résznél jársz? Nálam az első évad ötödik részétől kezdődött meg az egész sorozat felemelkedése, odáig elég felemás érzéseim voltak az egésszel kapcsolatban. Második évad meg tömény parádé.ziro4vr írta:The Leftovers

- ziro4vr
The Leftovers
Nem illik.
- h3x0r
Viccet felreteve, mekkora lenne mar egy gyerek a sorozatban. :Đziro4vr írta:Mennének inkább szülni.
![]()
TBBT 9x11 (tenyleg spoiler)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk Sheldonnak elso alkalom utan osszejonne

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem a sorozat legjobb része volt. És én is úgy vagyok vele, hogy nem értem a fanyalgókat.TheBull6 írta:TBBT 9x11
Esküszöm jobban tetszett ez a rész, mint az SW7![]()
Kellett egy ilyen rész amúgy, bár eddig ez az évad nekem nem csalódás semmilyen szinten.

Akik a nők miatt fanyalognak, azokat pedig végképp nem. Egyrészt, Penny

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
+1nmate írta:Egyszerűen ebben a sorozatban nem volt több, mint 3-4 de max 5 évad. Önmagát ismétli csak, a nőkkel meg kiesett a sorozat a "karakteréből".
Kaszáltam is a jelenlegi évadtól, egyszerűen már nem érdekelt tovább.
"And my heart will leave you never."
- ziro4vr
Mennének inkább szülni.h3x0r írta:Harom problema van a mostani TBBT-vel: Penny, Amy, Bernadette. Nem azt mondom, hogy teljesen ki kene oket irni, csak fele ennyi jatekidovel sokkal hasznosabbak lennenek.nmate írta:TBBT
Én próbáltam szeretni, mert imádtam az első 3 évadot. De onnantól szépen fokozatosan évadonként esett a színvonal, valahol a 7. elején hagytam abba, ott már kínosan rossz volt.

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Egyszerűen ebben a sorozatban nem volt több, mint 3-4 de max 5 évad. Önmagát ismétli csak, a nőkkel meg kiesett a sorozat a "karakteréből".
- h3x0r
Harom problema van a mostani TBBT-vel: Penny, Amy, Bernadette. Nem azt mondom, hogy teljesen ki kene oket irni, csak fele ennyi jatekidovel sokkal hasznosabbak lennenek.nmate írta:TBBT
Én próbáltam szeretni, mert imádtam az első 3 évadot. De onnantól szépen fokozatosan évadonként esett a színvonal, valahol a 7. elején hagytam abba, ott már kínosan rossz volt.
Egyszerűen nem lennék képes abbahagyni valamit 7 évad után, főleg nem egy ilyet, amin heti egyszer kell együtt élni pár "idiótával" 20 percet, épp szomorúságban vagy boldogságban. Ha 15 évadig húzzák el is nézni fogom. Sőt akkor már a fiam is nézni fogja, most még hiába nézné.nmate írta:TBBT

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
TBBT
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Na, megnéztem a 9. részt. Azt kell mondjam, ezt valóban odatették.Norbii írta:Valóan más hangulatban kezdődött a sorozat, nekem is feltűnt és én is picit csalódott voltam, viszont az utolsó 4 rész alapján ami kijött eddig (6,7,8,9) eléggé tetszetős. Na mindegy, majd ha megnézted a 9. részt akkor akár leírhatnád a véleményed, főleg az utolsó pár percről.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az utolsó pár perc valóban katarzis közeli élményt hozott.
Nalám viszont nem ez volt a rész legemlékezetesebb pillanata, hanem az, amikor Noah találkozik a lányával a partin.

A Helen szál viszont eléggé érdektelen számomra. Az a szenvedés, amit levág, engem már kifejzetten idegesít. Ráadásul a gyilkosságabn sincs semmi szerepe, amire felépítik az évadot.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ahogy olvasgattam egyedül vagyok ezzel, de én sose értettem mi a baj a sorozattal, nekem mindig ugyanolyan szórakoztató volt és szerethető. Remélem még lesz sok évad.TheBull6 írta:TBBT 9x11
Esküszöm jobban tetszett ez a rész, mint az SW7![]()
Kellett egy ilyen rész amúgy, bár eddig ez az évad nekem nem csalódás semmilyen szinten.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
TBBT 9x11
Esküszöm jobban tetszett ez a rész, mint az SW7
Esküszöm jobban tetszett ez a rész, mint az SW7

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Valóan más hangulatban kezdődött a sorozat, nekem is feltűnt és én is picit csalódott voltam, viszont az utolsó 4 rész alapján ami kijött eddig (6,7,8,9) eléggé tetszetős. Na mindegy, majd ha megnézted a 9. részt akkor akár leírhatnád a véleményed, főleg az utolsó pár percről.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Én nézem. Bár a 9. részt még nem láttam, de eddig nálam ez az évad kisebb csalódás. Legfőképpen a szerkezetváltozás miatt, nálam elvesztette a sorozat az egyediségét.Norbii írta:baszki, the affairt nézi valaki? 2x9 mekkora rész volt már. the leftoverst idéző lelki káosz megspékelve a belső hangulathoz megfelelő időjárással. Damn. elkényeztetnek a sorozatok mostanság.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
baszki, the affairt nézi valaki? 2x9 mekkora rész volt már. the leftoverst idéző lelki káosz megspékelve a belső hangulathoz megfelelő időjárással. Damn. elkényeztetnek a sorozatok mostanság.