Még nem láttam, de tervben van. Mindenesetre sajnos ritka a minőségi autós film. Pedig igény tuti lenne rá.Remy írta:Rush. Messze a legjobb autóversenyzős film, szerintem. Ja, és még önmagában is egy remek film.sentry írta: Kérlek, könyörgöm, csak mutass EGY olyan autós filmet ami csak megközelíti ezt a szintet, vagy hasonló.
Köszi!
Ráadásul én nem is vagyok gy autóbuzi, de a gyönyörtől összehugyozom magam néha olyan kisfilmeket összetesz pár ügyes srác.
Amúgy Bp-en is az dívik hogy a SW-t szinte alig lehet megnézni angolul és/vagy 2D-ben? Mindenhol kb orrbaszájba 3D megy, én meg inkább 2Dben nézném meg. 10 vetítésre talán jut egy szinkron felirat... szinkron 2D meg talán már nem is nagyon.
Ez jogos. De láttam már szépen fényképezett 2 órás filmet is.nmate írta:Rush kicsit más kategória, nem erről szól.
Amúgy meg ezek a videók konkrétan a hangulatteremtésre mennek rá, szép munka persze, de 5-6 percet nem túl fair összehasonlítani egy 2 órás filmmel.
Pl tv-ben pont elkaptam tegnap egyik Szállító részt és a verekedős jeleneteknél fogtam a fejem... kb tizedmásodpercenként szétvágták. Olyan volt mintha egy idegbeteg össze vissza rángatná a kamerát...Olyan volt az egész mintha a nézőnek epilepsziarohamot vagy hányingert akarnának okozni. Ez sajnos rengeteg filmben van.
Szerintem ritka az igazán szép fényképezés. Persze hála égnek előfordul. De majd Faust leolt ha tévedek.