Nekem az elejétől bejött, de tény, hogy egyre csak erősödni fog. Nyomasd mert brutál király cucc. A 2. évad meg tv történelemziro4vr írta:Ja a pilot szócska lemaradt.ott még csak egyelőre. De most elvetted a kedvem kicsit.

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 21., hétfő 13:55
Nekem az elejétől bejött, de tény, hogy egyre csak erősödni fog. Nyomasd mert brutál király cucc. A 2. évad meg tv történelemziro4vr írta:Ja a pilot szócska lemaradt.ott még csak egyelőre. De most elvetted a kedvem kicsit.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 21., hétfő 13:51
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. december 21., hétfő 13:50
Majd beindul, mint a Gothamziro4vr írta:The Leftovers
Hát nem tudom. Maradok még, de remélem lesz ez jobb is.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. december 21., hétfő 13:46
Hányadik résznél jársz? Nálam az első évad ötödik részétől kezdődött meg az egész sorozat felemelkedése, odáig elég felemás érzéseim voltak az egésszel kapcsolatban. Második évad meg tömény parádé.ziro4vr írta:The Leftovers
Hát nem tudom. Maradok még, de remélem lesz ez jobb is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 21., hétfő 13:41
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. december 21., hétfő 8:45
Viccet felreteve, mekkora lenne mar egy gyerek a sorozatban. :Đziro4vr írta:Mennének inkább szülni.
![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. december 21., hétfő 7:49
Szerintem a sorozat legjobb része volt. És én is úgy vagyok vele, hogy nem értem a fanyalgókat.TheBull6 írta:TBBT 9x11
Esküszöm jobban tetszett ez a rész, mint az SW7![]()
Kellett egy ilyen rész amúgy, bár eddig ez az évad nekem nem csalódás semmilyen szinten.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. december 21., hétfő 0:34
+1nmate írta:Egyszerűen ebben a sorozatban nem volt több, mint 3-4 de max 5 évad. Önmagát ismétli csak, a nőkkel meg kiesett a sorozat a "karakteréből".
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 20., vasárnap 16:22
Mennének inkább szülni.h3x0r írta:Harom problema van a mostani TBBT-vel: Penny, Amy, Bernadette. Nem azt mondom, hogy teljesen ki kene oket irni, csak fele ennyi jatekidovel sokkal hasznosabbak lennenek.nmate írta:TBBT
Én próbáltam szeretni, mert imádtam az első 3 évadot. De onnantól szépen fokozatosan évadonként esett a színvonal, valahol a 7. elején hagytam abba, ott már kínosan rossz volt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 20., vasárnap 16:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. december 20., vasárnap 16:04
Harom problema van a mostani TBBT-vel: Penny, Amy, Bernadette. Nem azt mondom, hogy teljesen ki kene oket irni, csak fele ennyi jatekidovel sokkal hasznosabbak lennenek.nmate írta:TBBT
Én próbáltam szeretni, mert imádtam az első 3 évadot. De onnantól szépen fokozatosan évadonként esett a színvonal, valahol a 7. elején hagytam abba, ott már kínosan rossz volt.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 20., vasárnap 15:18
Egyszerűen nem lennék képes abbahagyni valamit 7 évad után, főleg nem egy ilyet, amin heti egyszer kell együtt élni pár "idiótával" 20 percet, épp szomorúságban vagy boldogságban. Ha 15 évadig húzzák el is nézni fogom. Sőt akkor már a fiam is nézni fogja, most még hiába nézné.nmate írta:TBBT
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 20., vasárnap 15:10
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 20., vasárnap 15:09
Na, megnéztem a 9. részt. Azt kell mondjam, ezt valóban odatették.Norbii írta:Valóan más hangulatban kezdődött a sorozat, nekem is feltűnt és én is picit csalódott voltam, viszont az utolsó 4 rész alapján ami kijött eddig (6,7,8,9) eléggé tetszetős. Na mindegy, majd ha megnézted a 9. részt akkor akár leírhatnád a véleményed, főleg az utolsó pár percről.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 20., vasárnap 15:05
Ahogy olvasgattam egyedül vagyok ezzel, de én sose értettem mi a baj a sorozattal, nekem mindig ugyanolyan szórakoztató volt és szerethető. Remélem még lesz sok évad.TheBull6 írta:TBBT 9x11
Esküszöm jobban tetszett ez a rész, mint az SW7![]()
Kellett egy ilyen rész amúgy, bár eddig ez az évad nekem nem csalódás semmilyen szinten.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 20., vasárnap 15:00
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 20., vasárnap 5:44
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 19., szombat 22:29
Én nézem. Bár a 9. részt még nem láttam, de eddig nálam ez az évad kisebb csalódás. Legfőképpen a szerkezetváltozás miatt, nálam elvesztette a sorozat az egyediségét.Norbii írta:baszki, the affairt nézi valaki? 2x9 mekkora rész volt már. the leftoverst idéző lelki káosz megspékelve a belső hangulathoz megfelelő időjárással. Damn. elkényeztetnek a sorozatok mostanság.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 19., szombat 21:10
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 19., szombat 20:25
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem