Más: kijött dvdscreeneren a Revenant, a Hateful Eight, ti megnézitek? Ahogy nézem elég jó a képminőség, bár a Revenantnak ugye a fényképezés az egyik legszebb része elvileg

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 20., vasárnap 19:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 20., vasárnap 18:58
Igazából már túl van már tárgyalva, de értettem. Viszont azt is vedd hozzá, hogy az utóbbi időben ennek a franchisenak van a legnagyobb újranézési faktora. Ezáltal, amellett, hogy rengetegen megnézik, még rengetegen újrázni fogják.sentry írta:
Nem értetted mit mondtam.Szerinted hányan nézik újra 100 emberből? 5-10? Csak tippelek.
Szerintem nem az újranézésből lesz nagy bevétele a filmes bevételeknek. Hanem abból hogy kb aki él és mozog az el fog menni. Az is aki alig jár moziba. Ezért lesz brutális mozis bevétele is, nem abból mert egy kevés százalék újranézi. Ennél szájbarágósabban nem tudom elmondani.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 20., vasárnap 18:55
Redditről .Csabi írta:senkit nem érdekel mennyit a bevétel ameddig nem lesz kép vagy gif bb8 thumbs up-ról.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 20., vasárnap 18:53
Nem értetted mit mondtam.Remy írta:Újrázást nyilván a filmes bevételekhez vettem, a jogok más tészta.sentry írta: Nem az újranézésekből lesz nagy bevételük. Az csak a fanok (vagy funboyok![]()
) egy része teszi meg.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. december 20., vasárnap 18:51
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 20., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 20., vasárnap 18:44
Újrázást nyilván a filmes bevételekhez vettem, a jogok más tészta.sentry írta: Nem az újranézésekből lesz nagy bevételük. Az csak a fanok (vagy funboyok![]()
) egy része teszi meg.
Miután az Avatar kezében egy brutális ütőkártya volt akkoriban, mégpedig a jól működő 3D, akkor igenis kérdéses, hogy egy olyan időszakban, amikor a 3D már nem olyan nagy cucc, akkor ki tudja-e küszöbölni a Star Wars vagy bármely film, az újdonság hatásával járó többlet bevételt. Az Avatar nem amiatt csúcstartó, mert olyan kultklasszikus film.ThePilgrim írta:Ez tényleg kérdéses volt?
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 20., vasárnap 18:41
Nem is mondtam, hogy jobb lenne. Sőt szerintem csak nagyon kevesek mondják ezt.Zsombor írta:És tized olyan jó film se volt.
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2015. december 20., vasárnap 18:40
Ez tényleg kérdéses volt? Ha a Star Wars nem dönt meg minden létező bevételi rekordot, akkor semmi. Ilyen szintű hype és marketinggépezet szerintem nem csak a filmiparban, hanem máshol sem volt. Engem őszintén meglepne, ha nem verné meg jelentősen az Avatart.Remy írta:Nem tudom hol lesz a vége, de lassan kezdem elhinni, hogy meglehet fogni az Avatart.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. december 20., vasárnap 18:38
200-250 millió dollárt költött a Disney az SW reklámára, kb annyit amennyibe került a film.TheBull6 írta:Mondjuk a JW-nek szerintem tized ekkora felvezetése és felhajtása se volt, mint az SW-nek.Remy írta:238 millióval nyitott a Star Wars (208 volt eddig a csúcs, Jurassic World). Világszinten meg már 517-nél jár, és Kínában még nem mutatták be!
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 20., vasárnap 18:22
Mondjuk az SW valószínűleg másból is összeszed egy rakás pénzt, nem csak a filmből. Amikor már konzerves kukoricára is ráteszik a logót, akkor ott elég kemény pénzek folyhatnak be a jogok miatt. Egy véges határa pedig azért van a mozis bevételeknek is, mert hiába nagyobb a hype meg hiába nagyobb brand a Star Wars, a mozik egyszer megtelnek, ezáltal több jegyet nem tudnak értékesíteni. A kérdés az, hogy 5-10 nap múlva mennyi lesz a bevétel, amikor már valaki újrázza, illetve az is eljut a bemutatóra, aki megvárja azt, hogy kevesebb ember legyen a teremben. Ha csak azt nézem, hogy az én ismerőseim között is nem egy van, akik már újrázták, akkor mi mehet világszinten. Nem tudom hol lesz a vége, de lassan kezdem elhinni, hogy meglehet fogni az Avatart.TheBull6 írta:Mondjuk a JW-nek szerintem tized ekkora felvezetése és felhajtása se volt, mint az SW-nek.Remy írta:238 millióval nyitott a Star Wars (208 volt eddig a csúcs, Jurassic World). Világszinten meg már 517-nél jár, és Kínában még nem mutatták be!
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. december 20., vasárnap 18:16
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 20., vasárnap 18:13
Mondjuk a JW-nek szerintem tized ekkora felvezetése és felhajtása se volt, mint az SW-nek.Remy írta:238 millióval nyitott a Star Wars (208 volt eddig a csúcs, Jurassic World). Világszinten meg már 517-nél jár, és Kínában még nem mutatták be!
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 20., vasárnap 18:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 20., vasárnap 16:21
Nem is nézek. Inkább egy kis TBBT?nmate írta:Akkor te ne nézz Sorkin sorozatokat
Persze, valamelyest egyedivé teszi a rendezése. De a lelke annak a filmek a szememben Sorkin.
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. december 20., vasárnap 16:16
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 20., vasárnap 15:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 20., vasárnap 15:28
Na ebben nem értek egyet, Fincher precizitása és hangulatteremtése nélkül nálam az egy átlagosan jó, szájjáratós film.nmate írta: Amúgy Fincher nem hinném, hogy kell ehhez. Social Network is Sorkin miatt volt jó inkább. Nem feltétlen az ő terepe ez.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 20., vasárnap 15:26
ziro4vr írta:Máté, a Boros lajos szintű szóvicced felett vegyük úgy, hogy gyanútlanul átsiklottam.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 20., vasárnap 15:25
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem