wZoLee7 írta:Hát nem tudom, nekem ez nem tetszene. Isco és James nem lenne valami gyors, kombinatív támadójáték lenne, de ha kell a sebesség nincs ki megadja.
Ha sikerülne uralni a k.pályát, akkor annyi gyorsaság elég lenne, amennyit ez az 5 játékos adna. Modric, Kovacic és Isco is képes megverni az emberét 1az1ben. Ennek papíron működnie kéne, járatnánk a labdát, a Valencia rá érne szaladgálni utána.
chronic írta:Ja. Nyilván a Mestallában fogjuk uralni a meccset.

Csak fikció, mert ilyen úgysem lesz. De ha ez az 5ös már össze lenne szokva, meg azt játszatnák velük amiben a legerősebbek, akkor minden meccset uralnánk k.pályán, nem csak a Mestalla-ban.
chronic írta: Szélre gyors játékos kell, nem James.
Nem is a szélre írtam, hanem csatár mögé Iscoval együtt. A széleket megoldaná Marcelo meg Carvajal, mert ezzel az 5 emberes k.pályával nem lenne gond, ha fent ragadnának. Modric és Kovacic visszazárna az Ő helyükre, Isco meg James pedig k.pályára. Benzema is dolgozik eleget. Úgyhogy szerintem nem lenne gond vele, simán működhetne. Csak ahogy írtam, fikció az egész, mert ilyen felállásban, szisztémában még nem játszottunk, meg alapból nem is vennék elő CR meg Bale miatt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero