HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 20., vasárnap 15:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 20., vasárnap 15:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 20., vasárnap 15:22
UNCLE embere megvolt?ziro4vr írta: Buktad mert már megnéztem.Bődületesen nagy fos lett, aminek örülök amúgy.
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 20., vasárnap 15:18
Buktad mert már megnéztem.Remy írta: Fantasztikus négyest nézzél.Fogadás tétje amúgy lehetne dartsnál.
Finchernek kellett volna rendeznie, látatlanba megmondom.nmate írta:Amúgy akkor szóljatok már, ha ez kint van:
http://www.imdb.com/title/tt2080374/?ref_=tt_rec_tt
Gyanítom sablon, de hátha Sorkin jó szöveget rakott Fassbenderék alá. Ezzel a két névvel nekem el lehet adni egy filmet
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 20., vasárnap 15:16
Komponállás? Ki állt a kompon?ziro4vr írta: Esetleg a kamerabeállításokról, fényképezésről, művészi komponállásokról valami szakvélemény?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 20., vasárnap 15:15
Fantasztikus négyest nézzél.ziro4vr írta: Ahhoz képest, hogy reggel még a Vacation remake-et akartam megnézni, eléggé jól alakult ez a nap ezzel a filmmel.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 20., vasárnap 15:14
Esetleg a kamerabeállításokról, fényképezésről, művészi komponállásokról valami szakvélemény?nmate írta:Kétszer is néztem moziban, szóval itt is megy a pluszegy.
Emily Bluntnak jól állnak ezek a szerepek.
Jóhann Jóhannsson is remek muzsikát komponált mellé.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 20., vasárnap 15:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 20., vasárnap 14:46
Nagy +1.Faust írta:Sicario mocsok jó film, nézzétek minnél többen.
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. december 20., vasárnap 14:38
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. december 20., vasárnap 14:33
Nem a 3 óra pofázás a legnehezebb benne, hanem az kegyetlen régies/vidéki beszédstílus, amiben például Samuel L. Jackson (de a többiekre is igaz) beszél. Jól beszélek angolul, de a trailerekben megizzadtam a megértésükkel.Aljas Nyolcast felirat nélkül esélytelen. 3 óra pofázás. Annyira azért nem megy az angol.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 20., vasárnap 13:09
Creedet meglesem. Aljas Nyolcast felirat nélkül esélytelen. 3 óra pofázás. Annyira azért nem megy az angol.soadroli írta:A Creed is fent van. Azt kibírod hogy ne szedd le?Remy írta: Amíg nincs hozzá felirat, addig kibírom, ráadásul most úgyis SW láz van még.Meg az Aljas Nyolcas is.....
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. december 20., vasárnap 13:05
A Creed is fent van. Azt kibírod hogy ne szedd le?Remy írta: Amíg nincs hozzá felirat, addig kibírom, ráadásul most úgyis SW láz van még.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 20., vasárnap 11:49
Amíg nincs hozzá felirat, addig kibírom, ráadásul most úgyis SW láz van még.soadroli írta:nagy a csábítás, de ezt moziban fogom nézniRemy írta:Revenant scr verzió kint.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. december 20., vasárnap 11:43
nagy a csábítás, de ezt moziban fogom nézniRemy írta:Revenant scr verzió kint.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 20., vasárnap 11:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 20., vasárnap 11:21
Mondjuk nem csak *core létezik.sebydani írta:Elrontod itt a lelkesedésem karácsony előtt. A kedvedért akkor módosítok egy sima "what a day, what an average day" kijelentésre![]()
A Revenantos feltöltés egyébként nem hiszem, hogy megéli a délutánt az oldalakon. De január elején-közepén úgyis kijön az összes Oscar esélyes film jó verzióban, lesz mit nézni vizsgaidőszak után
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 20., vasárnap 11:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 20., vasárnap 10:37
Az már két napjasebydani írta:Sicario is kikerült.Oh what a day, what a lovely day
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 20., vasárnap 10:20
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem