Az már két napjasebydani írta:Sicario is kikerült.Oh what a day, what a lovely day
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 20., vasárnap 10:37
Az már két napjasebydani írta:Sicario is kikerült.Oh what a day, what a lovely day
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. december 20., vasárnap 10:20
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 20., vasárnap 9:56
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 20., vasárnap 9:14
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem, HA tényleg Luke az apja, akkor nem akarta hogy megtalálják őt, így elrejtette egy olyan helyen, ahol nem találnak rá.P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én nem vagyok teljesen biztos benne . Rey emlékei se tiszták . Az elején azt mondja Finnek hogy a családja hagyta ott . A flashback esetében egyes számban beszél arról aki otthagyta . Rey 5 évesen került a bolygóra , elég idős volt ahhoz hogy emlékezzen arra aki otthagyta . De ha tényleg Luke az apja akkor miért egy lepratelen hagyja a gyerekét . Túl kézenfekvő lenne , én többet várok mind J.J
-től mind Kasdantól .
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 19., szombat 23:11
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 19., szombat 22:56
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én nem vagyok teljesen biztos benne . Rey emlékei se tiszták . Az elején azt mondja Finnek hogy a családja hagyta ott . A flashback esetében egyes számban beszél arról aki otthagyta . Rey 5 évesen került a bolygóra , elég idős volt ahhoz hogy emlékezzen arra aki otthagyta . De ha tényleg Luke az apja akkor miért egy lepratelen hagyja a gyerekét . Túl kézenfekvő lenne , én többet várok mind J.JRemy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rey a szüleit várta, mert kicsiként elhagyták. Rey álmodott arról a helyről, ahol Luke volt. A Skywalker fénykard hívta őt. Szerintem ennél egyértelműbb eset nincs a világon. Rey Skywalker a neve.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 19., szombat 22:50
És a szinkron? :ĐMike írta:szerintem is szar...
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 22:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 22:46
Hányinger.rashidm írta:A trailer alapján a szinkron szerintem nagyon rossz. Én feliratosan néztem, úgy marha jó volt. Valaki vélemény a szinkronnal kapcsolatban (aki szinkronosan nézte a filmet)?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 19., szombat 22:44
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 22:39
Remy írta:
3D egy helyen volt király, az egyik csillagrombolós résznél, de amúgy nulla megint. Szóval sima 2D, szerintem.
Nem szeretem a 3Dt mert általában zavar.
De itt nem volt zavaró a 3D, nem fájt a szemem se...
De szerintem nem éri meg a felárat, mint kb az összes filmnél is így van.
De akkor ha teheted már inkább imax 3d.
Vagy sima.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 19., szombat 22:38
Nem szeretem a 3Dt mert általában zavar.miro írta:3d-be vagy simába érdemesebb megnézni az SW-t?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 22:36
3D egy helyen volt király, az egyik csillagrombolós résznél, de amúgy nulla megint. Szóval sima 2D, szerintem.miro írta:3d-be vagy simába érdemesebb megnézni az SW-t?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. december 19., szombat 22:35
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. december 19., szombat 22:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 19., szombat 22:00
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. december 19., szombat 21:59
Hát baszki. Ez most kicsit elrontotta a tegnap óta tartó jókedvemet.Remy írta:Sőt, a IX-et sem ő rendezi, hanem Colin Trevorrow (Jurassic World)Dupla D írta:Húú elfelejtettem megkérdezni valamit az itteni informáltaktól és nem tudtam már szerkeszteni. Nem Abrams rendezi a következő 8-at? http://www.imdb.com/title/tt2527336/?ref_=fn_al_tt_7 Csak innen vettem. Rian Johnson se lenne rossz, de azért nagyon fájna a szívem Abramsért.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 19., szombat 21:59
Dupla D írta:Húú elfelejtettem megkérdezni valamit az itteni informáltaktól és nem tudtam már szerkeszteni. Nem Abrams rendezi a következő 8-at? http://www.imdb.com/title/tt2527336/?ref_=fn_al_tt_7 Csak innen vettem. Rian Johnson se lenne rossz, de azért nagyon fájna a szívem Abramsért.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 21:58
Sőt, a IX-et sem ő rendezi, hanem Colin Trevorrow (Jurassic World)Dupla D írta:Húú elfelejtettem megkérdezni valamit az itteni informáltaktól és nem tudtam már szerkeszteni. Nem Abrams rendezi a következő 8-at? http://www.imdb.com/title/tt2527336/?ref_=fn_al_tt_7 Csak innen vettem. Rian Johnson se lenne rossz, de azért nagyon fájna a szívem Abramsért.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. december 19., szombat 21:56
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem