Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. december 19., szombat 17:16

a többiek meg értetlenkednek h mit szürcsöl ez a barom? :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 19., szombat 17:11

Ne itélj amig ki nem probalod. Wok n go nal lehet venni fasza csipos levest, illetve rizs zöldseges edes savanyu csirkemellel. Elvitelre kerem, beteszem a taskaba , aztan mikor kezdodik a film nekikezdek zabalni. A sok amator kukoricat eszik hogy ehes maradjon. Norbi feherjevel tomi magat.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. december 19., szombat 16:59

Norbii írta:
csababarca írta:
jó én azért nem vagyok prosztó, megvettem a büfében szépen a literes üdítőmet...:D
Nem prosztóság ez. Hülye lennék ott venni bárnit is kégszer annyiért. Én szépen veazek gyorskajáldában egy életre elegendő kinait. (Leves, rizs körettel etc) aztán egy fél óráig elvagyok.;d
Kínai kaját enni a moziban? Levest meg rizst? :lol:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 19., szombat 16:37

h3x0r írta:
P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az írói stábban valaki Stargate sorozat fan lehetett , mert egy jelenetet egy az egyben lemásolták onnan .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Melyik jelenetre gondolsz? :hmmm: Nem emlekszem csillagkapukra. :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor áttörtek a Starkiller Base pajzsán , túl erős volt a pajzs így Han fénysebességgel tudott átmenni rajta . Stargate-ben , Anubisz vezérhajóján volt túl erős pajzs , nem tudtak áttörni rajta . Jack egy X 302-essel , a pajzs előtt belépett a hipertérbe és a pajzs mögött lépet ki . Igaz ott meg ők másolták az SW-t mert a szellőrendszert robbantották fel . :D
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

BLaZE
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle

HozzászólásSzerző: BLaZE » 2015. december 19., szombat 16:30

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de a zene pocsék volt. Erőlködésnek tűnt csak... Soha nem volt a helyén. Mikor meg a régieket rakták be rosszkor az csak tetézte a bajt... Nekem nem tetszett, sokkal többet vártam tőle. Lehet azért ekkora csalódás mert túl nagy volt körülötte a hype. Egy tény, a potenciál megvan a benne a folytatásokhoz. De ez kevés.
halálomig madridista leszek

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. december 19., szombat 16:18

P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az írói stábban valaki Stargate sorozat fan lehetett , mert egy jelenetet egy az egyben lemásolták onnan .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Melyik jelenetre gondolsz? :hmmm: Nem emlekszem csillagkapukra. :mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 19., szombat 16:11

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az írói stábban valaki Stargate sorozat fan lehetett , mert egy jelenetet egy az egyben lemásolták onnan .
Hogy híjják?
Bill.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 19., szombat 16:00

csababarca írta:
jó én azért nem vagyok prosztó, megvettem a büfében szépen a literes üdítőmet...:D
Nem prosztóság ez. Hülye lennék ott venni bárnit is kégszer annyiért. Én szépen veazek gyorskajáldában egy életre elegendő kinait. (Leves, rizs körettel etc) aztán egy fél óráig elvagyok.;d

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. december 19., szombat 15:50

Pedig nincs is finomabb a becsempészett nachos-üdítő kombónál. Az ára jobb ízt ad neki. :mrgreen:
Közben még hagymalovagnak is érezhetem magam.
.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 19., szombat 15:32

Ennyi a véleménem vasárnap estig erről a topikról :mrgreen:
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 19., szombat 15:28

Remy írta:
Mondjuk erre volt külön menü is, igaz 2k-ért, de ahhoz legalább kaptál 1 literes piát, meg egy 5 literes popcornt. B-)
1literes pia, plusz popcorn, plusz a pohár?
Második nézésre bevállalom...:D de elsőre nem akartam hogy elvonja a figyelmem hogy a só marja a szám... :mrgreen:
h3x0r írta: Az elottem ulo csaj is igy gondolta. Megvette a poharat, a taskajabol meg szepen elovett egy 2 literes kolat. :lol:

ericco: nah ha így van akkor pláne veszek, franc, kérdeztem kiscsajt,hogy mekkora, mondta fél literes...azt hittem abba töltik a cuccot.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 19., szombat 15:26

nee ez komoly?
banyek...és mikor kárpótolnak,vagy valami?
Ja, komoly. Azt nem tudom, mert mikor már mi jöttünk ki, senki sem volt ott a mozi személyzetéből. Az egyik barátam majd ma megy vissza megkérdezni. Gonolom, a minimum, hogy adnak jegyet egy másik vetítésre.
Poharat én is akartam, de csak fél literes, azzal meg nem emgyek sokra egy 2 órás filmen...úgyhogy majd ha arra járok felszaladok a büfébe egyért :mrgreen:
Nekem a piát külön adták, a pohár üres volt :) Itt már csak két fajta volt. Ez és a Chewbaccás.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amitt láttam belőle, az tetszett. Durván odafigyeltek arra, hogy inkább az első trilógia hangulatát adják vissza. A story, ritmus is rendben volt addig... tovább meg a f@sazom tudja mi volt :cens:
Merci Zizou!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. december 19., szombat 15:23

csababarca írta:Poharat én is akartam, de csak fél literes, azzal meg nem emgyek sokra egy 2 órás filmen...
Az elottem ulo csaj is igy gondolta. Megvette a poharat, a taskajabol meg szepen elovett egy 2 literes kolat. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 15:23

csababarca írta: Poharat én is akartam, de csak fél literes, azzal meg nem emgyek sokra egy 2 órás filmen...úgyhogy majd ha arra járok felszaladok a büfébe egyért :mrgreen:
Mondjuk erre volt külön menü is, igaz 2k-ért, de ahhoz legalább kaptál 1 literes piát, meg egy 5 literes popcornt. B-)

nmate +1
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. december 19., szombat 15:20

ericco írta:Én az első felét láttam. Bombariadó miatt félbeszakadt, azonnal ki kellett mennünk a moziból. Valami hülye trollkodott egyet a pláza wiki oldalán. Most pedig egy ideg vagyok :-@ pedig guruló robotos poharat is vettem :mrgreen:
nee ez komoly?
banyek...és mikor kárpótolnak,vagy valami?

Poharat én is akartam, de csak fél literes, azzal meg nem emgyek sokra egy 2 órás filmen...úgyhogy majd ha arra járok felszaladok a büfébe egyért :mrgreen:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. december 19., szombat 15:18

Én is ma néztem meg. Szerintem nagyon zsír lett. :D

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sokan írtátok, hogy túl gyorsan tanulta meg az erőt használni. Ez nekem is kicsit fura volt. De ha belegondol az ember, akkor Luke-nak sem volt sokkal több ideje, hogy megtanulja az alapokat. Ami nekem kicsit fura volt ezen kívül, az a "halálcsillag 2.0" illetve lehetett volna több "star wars zene" a filmben. De ezektől én eltekintek, nem akkora hibák, hogy azt mondjam: ez szar volt. Nagyon jól összehozta J.J., a karakterek jók,: a feka karaktere nekem kifejezetten tetszett (egyik ismerősöm mondta: egy feka a főszerepben???? annyira nem illik a főszerepbe egy feka. hát mondom miért ne :D), Daisy meg hát :mrgreen: :loveyou: :sziv:

Igazából aki bele akar kötni a filmbe, az úgyis talál valamit, amin lehet csámcsogni.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. december 19., szombat 15:16

Direkt kerültem mindenféle véleményt, legyen az pozitív vagy negatív. 2-3 napig minden potenciális veszélyforrást jelentő oldalt lelőttem a böngészőben. Így egyáltalán nem csalódtam, sőt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!pont ezt vártam. JJ visszahozza a SW hangulatát (pipa) illetve felépít új karaktereket kicsit a saját szája íze szerint (pipa). Emellett szerintem filmként is megállja a helyét, noha tény, elég biztosra ment a stáb a sztorival. Én nem tudom nekik felróni ezt, a következő részekben majd meg lehet még ugrani a szintet. Most egyelőre ez volt a cél, hogy visszanyerjék a SW rajongók bizalmát. Amit egyébként maximálisan abszolvált is a film, leszámítva pár szőrszálhasogató embert. De most kit érdekel.
Én örülök az egész koncepciónak, tetszik. Életre szóló élmény volt a premieren ott lenni, a közeg, a sok ember aki rajong a világ legjobb meséjéért.
Fuck me, right?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. december 19., szombat 15:15

ericco írta:pedig guruló robotos poharat is vettem :mrgreen:
Az nekem is megvan, Kylo-s figurával. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2015. december 19., szombat 15:14

Én az első felét láttam. Bombariadó miatt félbeszakadt, azonnal ki kellett mennünk a moziból. Valami hülye trollkodott egyet a pláza wiki oldalán. Most pedig egy ideg vagyok :-@ pedig guruló robotos poharat is vettem :mrgreen:
Merci Zizou!

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 19., szombat 15:06

SW 7
Végre én is láttam a filmet .
Mosollyal az arcomon mentem be a terembe , és mosollyal az arcomon távoztam . Viszont ahogy minden , ez se hibátlan , nem teljesítette az összes elvárásom .
Hogy híjják?
Bill.

Vissza: