Esküszöm jobban tetszett ez a rész, mint az SW7

Kellett egy ilyen rész amúgy, bár eddig ez az évad nekem nem csalódás semmilyen szinten.

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. december 20., vasárnap 15:00
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 20., vasárnap 5:44
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. december 19., szombat 22:29
Én nézem. Bár a 9. részt még nem láttam, de eddig nálam ez az évad kisebb csalódás. Legfőképpen a szerkezetváltozás miatt, nálam elvesztette a sorozat az egyediségét.Norbii írta:baszki, the affairt nézi valaki? 2x9 mekkora rész volt már. the leftoverst idéző lelki káosz megspékelve a belső hangulathoz megfelelő időjárással. Damn. elkényeztetnek a sorozatok mostanság.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. december 19., szombat 21:10
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 19., szombat 20:25
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. december 19., szombat 19:52
Nekem összességében az első évad jobban bejött, de erre se volt panasz.ziro4vr írta:Fargo 2. évad
Ez bizony sorozattörténelem már, az elsővel együtt. A finálé nagyon elegáns volt, nem okozott robbanásszerű katarzist, de szépen lezárt és át is kötött.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A csúcs Miligan kis irodája volt, ott szakadtam.![]()
Hanzee jövője viszont már túl eröltetett szerintem és nem hozzá passzoló
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. december 19., szombat 19:38
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. december 19., szombat 15:10
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. december 19., szombat 12:46
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- a terroristak kellemesen lezarjak a kapukat: WTFAnthony írta:Sajnos tele volt hibákkal ez a rész, nagyon gyenge írói megoldások...ateeemadrid írta:Baszki, ez a Homeland.![]()
![]()
Nehéz lesz kibírni ezt az egy hetet az évadzáróig.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A terroristák gond nélkül lezárják a modern pályaudvar kapuit maguktól, anélkül, hogy az bármiféle security figyelmét, vagy az utasok gyanúját felkeltené. WTF?
Allison a nagy gyanú után/megfigyelés alatt kedvére konspirál majd megszökik
Nincs térerő a berlini pályaudvar belsejében. Ez akkora kibaszott nagy amerikai filmes/sorozatos klisé, hogy hihetetlen. WTF?
BND-nél a fickót egyedül hagyják és ki tud ugrani az ablakon…
HozzászólásSzerző: pavel » 2015. december 18., péntek 13:46
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. december 16., szerda 20:22
Narcos...nagyon jó.ferni írta:Én is végignéztem a The Leftoverst, nagyon ottvan bakker... HBOban nem lehet csalódni.
Erős sztori, érdekes alaphelyzet, nagyon jó karakterek, zene is végig tetszetős, imádtam.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, ennek bátran neki lehet àllni.
Vki tud amúgy ajánlani nekem vmi újabb sorozatot?
Mr.Robot meg a Leftoverset néztem csak az újabbak közül meg.
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. december 16., szerda 19:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. december 16., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. december 16., szerda 12:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. december 16., szerda 9:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. december 16., szerda 9:36
Noah Hawley, a készítő, jelenleg úgy látja, hogy a Fargo 3. évad valamikor 2017-ben, valószínűleg tavasszal kerülhet adásba. Az első két évad között is ennyi volt a szünet, plusz így lehetne végig hóban forgatni. (És azt is elmondta, hogy egy 1. évados fő karakter sem fog visszatérni.)L.Miki írta:Állítólag 2016-ban biztos, hogy nem fogjuk látni a Fargo 3. évadát, csak 2017-ben.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. december 16., szerda 1:33
Egy hónap kellett nekem mindösszesoadroli írta:a leftovers után kedvet kaptam a losthozrégen néztem tv-ben, láttam is vagy 2-3 évadot, de az már vagy 7-8 éve. már a 7. résznél járok, nagyon tetszik, szinte minden karakter szerethető.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. december 15., kedd 21:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. december 14., hétfő 21:04
Sajnos tele volt hibákkal ez a rész, nagyon gyenge írói megoldások...ateeemadrid írta:Baszki, ez a Homeland.![]()
![]()
Nehéz lesz kibírni ezt az egy hetet az évadzáróig.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. december 14., hétfő 19:54
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem